Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.27. 14:36 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

családlátogatás

Hát, hogy őszinte legyek, egy-két komoly mókamesterhez nekem is lenne egy-két konkrétan elgondolkoztató kérdésem, de valahogy az azért nem igen jutna soha sem az eszembe akár kiről, nekem akár mennyire is nem tetsző tagról, vagy akár miről, az én véremet bármennyire is felforraló ügyletéről legyen is szó, hogy ezt többed magammal, kisebb demonstrációt szimulálva kivitelezzem az állandó lakcímén.

De ezzel ahogy látom, nincs mindenki így, bizonyos körökben egyre nagyobb divat az indulatos és lendületes családlátogatás, nézetek és felháborodások konkrét házhoz vitele, aztán ott jól meglengetése.

Most is kiszaladtak az árulóhoz, meg akkor már mivel ez akkora nagy mocskos egy skandalum, az ellenkező oldal képviselőjéhez is, igaz, hogy nem konkrétan ő tette meg a gyalázatot, de biztosan része volt benne mint a másik oldal renegát pribékjének.

És az igaz nagy magyar nagy igaz nagy szívű nagy hős nagymagyarember családlátogatók, jól oda is adták a petíciójukat a feleségnek!!!!!!

Rossz volt nézni a híradóba az arcát a hölgynek, családanyának, ahogy a háza ajtajában átvette a komoly nagy memorandumot!

Ez először is gusztustalan és felháborító, aztán meg nevetséges is!

Asszony, nagymama, nagypapa, gyerekek, kutya, macska, tengerimalac, aranyhalak, mi a halál közük van nekik ehhez az egészhez?

Ennyire frontális és határtalan már az indulat és az őrület?

Ja, és ha ellenkező irányból lennének ugyan ilyen kirándulások, akkor azokra is ugyan úgy gondolnám fenti meglátásaimat érvényesnek!

Szólj hozzá! · 3 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3340866

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.prayerlife.org.za 2018.08.25. 14:05:53

Bayer Zsolt gyilkolni akar - Örülünk, Vincent?

Trackback: http://www.prayerlife.org.za/?option=com_k2 2018.08.07. 18:59:24

Tűzraktár - Tűzraktér - Tűztate - The Gallery: 2. rész - Fővárosi Blog

Trackback: prayerlife.org.za 2018.06.03. 11:29:40

Keresés az Operában - Magyar Opera

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása