Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.13. 11:03 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

emberhalálhatár

Reggel Csurka Pista bácsi testalkatához, habitusához és magáról gondolt jelentőségéhez méretezett nagymagabiztosmagyar rötyögéssel tudta a tutifrankót a televízióban, hogy uttyanmár kérem szépen - majdnem, hogy f*****at! -, nehogy már dőljünk be itten mint ősmagyar vidéki ólajtó, ennek az átlátszó átlátszóságnak, tudja mindenki aki tudja, hogy ez a halálcsillag elleni iccakai géppityuzás az ablakokra, hatodiktól az akárhanyadikig, a legátlátszóbb kommenista előkészített provokáció, hogy távol tartsa félelmeket aláfektetve embereknek őket a márciusi utcáktól.

Pista bá! Kérem szépen! (majd, hogy nem a f*****at!)

Ne tutifrankót rötyögve lazázzon legyen szíves ilyen ügyekben!

De tényleg! (majd, hogy nem a f*****at!)

Mert még ha igaza is van, ami sajna jelen itteni össze-vissza helyzetben koránt sem elképzelhetetlen/még akár el is képzelhető, akkor is igen visszafogottan, hova tovább szomorúan kéne nyilatkoznia ezekről az akár milyen is okosságait!

Mert akárki is játszik ilyeneket, akár a túlhevült túlhevültek újrakezdésnek/folytatásnak, akár ellenkező oldalú rafkozó rafkózók terelésnek/etetésnek, mindenképen a szó szoros értelmében halál komoly (a) dolog!

És tetszik vagy sem, érti vagy sem, én innen úgy gondolom, hogy ha még nem is a saját oldali brigádja volt ez az attack mókamester, akkor is úgy globál nyakig van benne ebben az egészben Maga is!

Pista bá, kérem szépen! (majd, hogy nem a f*****at!)

Bárkinek is van igaza, hogy ki a halál volt ez a nagyon jó pofa, engem valahogy egyik esetben sem tud elönteni ez a jólesően magabiztos önelégült, "uttyan már kérem szépen (majd, hogy nem a f*****at!) én jól megmondtam már, hogy ezek ilyenek, hogy mindenre képesek és tessék most itt a bizonyíték mekkora nagy eszméletlen zsírkirály vátesz vagyok/voltam/leszek és, hogy tessék ezek meg mekkora nagy hatalomért mindenre éhes és képes szemetek" érzés!

Nekem sokkal inkább a gyomrom forog ettől az egésztől, és igen komoly hányingerem van!

És ez itt szól mindenkinek, az összes nagy sziu és bolsevik harcos indiánnak!

Miközben egymásra bizonygatnak itt komolyan harcolva, azé észre kék venni, hogy a határok miket ebben a galoppban átlépkednek, egyre komolyabbak, észvesztőbbek és veszélyesebbek!

Habár mondjuk észre vannak azok véve szerintem, csak azzal a lendülettel a nagy hevületben meg a jéghideg számításba le is vannak rögtön jó nagyon szarva, tehát gyakorlatilag mint ha tényleg nem lennének észrevéve.

Cél szentesíti a célt, eszköz meg az eszközt!

Amilyen hirtelen egyszer csak lettek itt olyan dolgok, miket el sem képzeltünk, hogy egyáltalán elképzelhetünk, ilyen alapon lehetnek még további olyan dolgok is, amiket most még el sem képzelünk, hogy egyáltalán elképzelhetünk.

Hiszen amiket még el sem képzeltünk, hogy egyáltalán elképzelhetünk, azok ma már default random, vagy erről, vagy arról, kisebb vagy nagyobb létszámban előadva, majd hogy nem napi programok, amikkel lassan már menetrendszerűen együtt élünk.

És csak pár hónap volt az egész.

Azért ha majd itten lesz a nagy márciusi újrakezdős utcai barikádos rohangálós kődobálásban, meg a vele szemben jelvény nélkül könnygázfelhőben gumilővedékviperázásnak az első emberhaláláldozathatára, már csak úgy még véletlenül is, mert azért csak egy veszélyes üzem ez, akkor azért legalább annyit tegyenek meg legyenek szívesek, hogy egy néma percre csendben maradva, nem a másikra/egymásra mutogatva, közösen felelősnek érezve magukat és vállalva a sarat - ha egyáltalán tudnak ilyeneket - együtt felköpnek és aláállnak!

Aztán mehet minden tovább!

 

 

2 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7436187

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: kala health msm uk 2018.04.29. 12:03:30

Szexshop látogatás - szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása