Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.07. 21:25 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

jön!:)

Nem mint ha várandó vaszisztdaszok lennének a hülyeségeim, sőt, egyáltalán nem azok, mert csak játékok, nekem mint hülyegyereknek, de bohócságból miért is ne szedjem össze kicsit beharangozásilag, hogy mik azok a cuccok,  amik valahol szöget ütve a tudatalatti idegrendszeremben, kikristályosodásos folyamatban jönnek valahol felfelé, mint üveg Traubiban a buborékok, hogy ha érkezésem lesz rájuk, akkor bepakoljam őket ide a bótba.

  • texasi biorobot vs belga kannibál

Ez valahogy kicsit bepárhuzamolja két külön korszak két nagy legendáját az országúti kerékpár sportban, Lensz Ámsztrongot és Eddi Merkszet, kis kitekintéssel párhuzamozva aztat is, hogy lehet e ebben a gyorsuló és fejlődő világban egyáltalán patent hasonlítani a géniuszokat különböző korszakokban. feltehető e az örök random kérdés, hogy vajon melyik a nagyobb, vagy egyáltalán lehet e ilyeneket kérdezni ilyen esetekben. És természetesen pár szó arról is, hogy mi a szép és érdekes ebben a sportban, ami látszólag igen érdektelen, és hogy mit lehet ezért nézni rajta egyhuzamban három hétig, miközben az Eurosporton Ifj. Knézy és Sipos ziziben köti a fogadásokat.

  • hentes

Ez olyan sorozat indító féle lenne, valami olyan szociolélekfotó kategóriában, ahol járnék körbe számomra valamiért magukon jóval túlmutató kultikus dolgokat, foglalkozásokat, helyzeteket, arcokat, olyanokat, amik nem csak úgy magukban vannak, bármennyire is úgy néznek ki. Hogy miért pont a hentes az első? A hentes akinél a hús van, ami lényege mindennek. Mert fontos a zöldség is a vasárnapi ebédbe, de mint ha a háziasszonyoknak a hús csak fontosabb lenne, az alapja mindennek. És a hentes is elébb van, mint a zöldséges. Más az a viszony. Abba van valami zsíros erotika. Dögösebb élet. A hentesnél esznek is az emberek, rögtön helyben, míg a zöldségesnél nem látni salátákat összevagdosni és kajázni vegákat. Orvos is majdnem, hiszen fehérben van, vérrel és testekkel, anatómiával a fejében. Meg az egész is elválasztottabb, felülrébbről adósabb.

  • traubi elmélet

Na akkor rögtön egy második sorozat indító, buta és bohóc elméleteimről, amikben a mindennapi életünk legegyszerűbb dolgai és a komolyabb világműködések közötti vélt párhuzamokról alkotott tételekbe gyűjtött nézeteimet fejtegetem ki.

Rögtön elsőnek a traubi elmélet, ami az egyik alap, és a tudatalattiból magyarázhatatlan felbukkanó, cikázó emberi gondolatok, és a népszerű szénsavas üdítőitalban lévő buborékok keletkezése, mozgása és megszűnése közötti átfedésekkel foglalkozik igen erősen.

  •  424 a bivaly

Egy különleges kult jármű, egy mozdony születése, élete és halála. Valami, ami még gép létére is az ember lelkére és érzékeire hat. Hogy egy ekkora nagy fekete vas monstrumnak hangulata? Igen! Mikor ez született, akkor még az ember gyerek volt, és a technika még csoda és nem hétköznap. Ezen még lehet látni a működést nagyban, jól kivehetően, nem úgy mint egy se íze, se bűze mikrochipben. Ez még szinte tényleg az ember hosszabbítása meg a távolságra és a nehéz dolgokra. Amibe kell bele, és kontaktusba kerül vele. Koszos lesz, szénporos, ő lapátol, továbbítja az őselemeket, vizet és szenet. Füst.

  • béke mozi, az én szinema paradízóm

Külvárosi mozi gyerekkoromból, amiben még élet volt. Állandó arcok, előre leosztott sorok generációkként és galerikként, hatodik sorig 4 forint, hatodik sortól 8. Rácz bácsi az önkéntes rendőr, karszalagban, szalmakalapban, barna kiskockás zakóban, Éva néni a nagydarab és kíméletlen szigorú fő jegyszedő, szakadó filmekre füttykoncertek és kurva anyád, mint ha nem ismerte volna mindenki a gépészt, évente randomozó "nagy" filmek, mikre jól megtelt az egész, meg ilyenek. Amikor még melósok hortyogva aludtak a moziba, mások táskából pakolták ki a komplett és korrekt szalonnát, hagymával és kenyérel ahogyan kell, oszt ettek és filmeztek. Amikor még legtöbbször lényegtelen, vagy legalább is nagyjából másodlagos volt ami a vásznon ment már sokadszorra. De varázs, proliknak Fellini a tizenhárom kerben.

  • talponálló magyar gyomor vs multi gyorskaja

Még hogy globalizáció feleszi a helyi kultúrákat meg mindeneket! Francokat! Belenézek magyar talponálló gyomorba, ami a hentesben töri reggel a debrecenit, délben ebédel piaci kifőzdében hurkakóbászt, meg ilyeneket ilyen helyeken, és amin sosem fog fogni az USA gyorsétkezde.

  • privát kaméleon és privát papagáj

Vannak nekem ilyen elvarászolt élőlényeim, és sok érdekes, hasznos dolog van róluk, amiket nem is gondolna, aki nem tartott ilyeneket. És vannak közöttük olyanok, amik messzebb is mutatnak az állatvilágnál.

  • átcsomagoló levele a magyar néphez

Mivel már régen nem látom emberünket, hogy a haja szála is egy centit görbülne, gondoltam megírom helyette levélben a magyar népnek, hogy hogyan röhög a tenyerébe.

 

Szal valami ilyenek lesznek, ha lesz időm és érkezésem áruért menni - mert ezeket már kinéztem és lefoglalóztam -, meg azokat jól lepucoválva, szépen bepakolni ide a bótba.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3934627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása