Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.05. 23:26 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

1% bruszt

Most van az időszaka az adó 1%-ért való rohanásnak.

Fura látni, hogy mekkora nagy a "bruszt" itt is, hogy gyakorlatilag mennyi sok jó és támogatandó dolog harcol a szó szoros értelmében azért a pénzért, amivel nagyon hasznos dolgokat tesznek.

Ha valami jobban megérinti az embert, vagy ügyesebben viszi el a szívet, akkor az gyakorlatilag legalább egy másik ugyan olyan komoly dolgot előz be.

Mindegy, ezen ráér az ember mélázni, csak a lényeg, az ne sikkadjon el, hogy belazázva az egészet, a nagy trehány rohanásban senkinek nem küldi el azt a legalább egyet, meg ugye a még egyet!!!!!

Na az a totál szívás, az egész 1% intézmény lealázása!

Meg ha már itt tartunk, akkor egy nagyon komoly témában rendszeresen letett szomorkásak között/után, most van itt egy több szempontból kiugró, témát máshogyan megfogó.

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6833908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerintem az egész szja-t fel kéne ajánlani ilyen szervezetnek mint a diétás vénfiuk tarokk egyesületea kormány ugyis minden adót saját magára és szórakozásaiora ,pr-ra költi!Sokat mi pórnép ugysem látunk vissza belőle,csak a süket albérleti nyilas dumát!Csak legyen olyan hülye aki bedől a szövegüknek!Mostéppen saját magukat őriztetik napi 5O millióért a rendőrökkel!Aztán majd sirnak mint a fürdőskurvák hogy erre sincs pénz meg arra sincs!Ez ma Magyarország!Degenerált bunkók vezetik ezt az országot!
süti beállítások módosítása