Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.05. 11:40 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

ámberek! ide (oda!) figyeljetek! ez a fontos és lényeges!

"A rákbetegségek 43 százaléka megelőzhető, pusztán azzal, ha egészségesen élünk" - kezdi minden beszédét, így ezt az interjút is Franco Cavalli, a UICC, a nemzetközi rákellenes szervezet elnöke.

Na ez a lényeges meg a fontos!

Nem az Orbán-Gyurcsány-Győzike aranyBermuda háromszeg.

Hogy csak ennyi!

Kicsit oda figyelsz, oszt már ennyivel is kevesebb az esélyed a nem végelgyengüléses nyugodt öregkori lekornyadásra.

És akkor ebben még benne sincs még az a többi ilyen behasaltatós cucc, ami szintén igen nagy százalékban előződik meg azzal a bizonyos egészséges életmóddal!

És itt aztán tényleg nincsen melléduma!

Hogy így a politika, meg úgy a mit is tudom én micsoda.

Itt aztán csak tényleg rajtad múlik, hogy mennyit teszel magadból oda bele ebbe az odafigyeléses életprojektbe.

És érdekes meg lényeges még ez a tabelle is.

Ebben egyrészt engem nagyon meglepett eleve az arányok mértéke, hogy még is mennyi nem is kevés az esély, ahhoz képest, hogy a köztudatban még mindig már csak magának e betegségnek a neve gyakorlatilag egyenlő a halálos ítélettel, másrészt pedig, hogy a legfejlettebbekhez képest a lemaradásunk még ha nem is olyan kevéske, de jóval kisebb, mint azt hihetné az ember ránézésre összevetve az egészségügyi és egyéb adottságokat.

 

 

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5933685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem akarom elbagatelizálni a témát,de nem hagyhatom ki,régi poén/nem is túl jó/:
a rákot leginkább infartussal lehet megelőzni!
/nem is túl jó/ mielőtt,rámszólnál,bocs
Semmi gond, miért szólnék rád, szerintem igen is patent poen, nagyon is jó!
Asszem a szocéletreceptes postomban én is dobtam.
Szerintem koránt sem bagatelizálás, a humor még az ilyen komoly témában is ül, és azért mert nagyon is jól világítja meg az egészet.
És hát ugye azért, mert itt nálunk frankón ez a helyzet, hogy leginkább így előzgetjük a rákot meg, valóban az infarktussal!
Mozogni, mozogni, diétázni, böjtölni, nem zsírosat, zöldséget melegházit nitrátosat, gyümölcsöt hegyekbe, csak primőr van vegyek-e, gyerünk mozogni de utálok kocogni, a gimnasztikához nincs hely, a páros akrobatikához van hely, csak a hajlandóság vontatott, bevegyek egy altatót, marad a lelkifurdalás, és a párom magába odaát.
Hát ja, akadály van nem is kevés, pálya nehezített, de kaszás barátunkat mikor lekocog értünk ha magunk miatt is gyünnie kell előbb, érdekelni nem nagyon fogja!:)
Bezzeg mikor majd előzetesen beköszön valami jó pofa lelet formájában, hogy na oszt nekünk hamarosan csengetnek, akkor aztán secperc alatt tudjuk, hogy mi is a perfekt élet, azt már húzzuk is a futócipőt, hogy kocogjunk a gyógyfürdőbe iszappakolásra, de akkor már csak azért, hogy szokjuk a földet.
süti beállítások módosítása