Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.01.30. 14:57 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

metró alagút futás és biztonsági őr kombinatorika, no meg a nagy hülye négy kijáratos mellé duma

Hídember után itt a metró alagút futó.

Szombaton, meg hajnalban, meg bentmaradt a végállomáson a kocsiban, meg még a vezető is szólt neki, gondolom iccakából hazafelé bealhatott, azt rájött, hogy egyel tovább is ment mint kéne, és ilyen reggeli hidegben ez volt a legkellemesebb út visszafele, no meg a legrövidebb is.

Na de már az a hülyeség mekkora nagy hülye mellé duma - vagy az intézkedő személyek nagyon setétek -, hogy a célállomáson riasztott őrök (figyelem, többes szám, tehát minima kettő, aminek később még jelentősége lesz!!!) nem tudták elkapni az alkalmi alagútatlétát, mert annak négy kijárata van, már mint az állomásnak, nem a futkorászó tagnak, és így nem tudták egészet lefedni.

Ehhez nem árt tudni, hogy a négy nem úgy csillag szerűen helyezkedik el, hogy az alagútból galoppozva ki, mint Ementáli sajtból, lehet gyünni bármelyiken, és így ha ennél a számnál (4) az őrök kevesebben vannak, akkor lehet kötni fogadásokat.

A négy kijárat párhuzamos soros kötésben van, ami annyit tesz, hogy az állomás mindkét végén van egy-egy oldali fel és lejárat, és amúgy nem külön alagutak vannak az irányoknak, hanem egy légtérben közlekedik a metró oda és vissza.

Magyarán ha őr, akár még egy darab is, lemászik az áramtalanított sínekre, és érkezési irányból beáll az alagút kijáratának közepébe, akkor már eleve tök mindegy, hogy hány a kijárata az állomásnak, mert az alagútnak csak az az egy van, ahol ő dekkol, és ha sprintert nem a robogó motorkocsi tolja a hűtőrácsán, akkor ha már őr biztonságból, akkor jó eséllyel kéne útját állnia vállalkozó szellmű tagnak.

Ha kényelmesebb, és baszik lemászni a sínekre, akkor ha meg legalább ketten vannak (figyelem, ennyien lenni kellettek, fent említett többes szám, ami legalább kettő ugye!!!), akkor ugyan úgy az alagút egy futó érkezési kijáratában a két peronon fent sétálgatva egy-egy oldalra oszolva szét várhatják és kísérhetik végig figyelemmel a sportolót, míg kimászni nem szándékozik.

No ha ők eztet csinálták, csak a másik végében, ami nem az elfogandó érkezési irányának a kezdete, akkor az súlyos kombinatorikai, sőt intelligenciai, mi több evolúciós problémákat vet fel!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5232217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása