Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.01.26. 19:57 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

jópofa magyar világszenzáció

Budapesten, a Fővárosi Állat- és Növénykertben született meg kedden a világ első lombikbébi orrszarvúja, ami világszenzáció!

Sőt, jópofa!

Meg vagy 58 kiló. :)

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3731287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hosszú életet a kicsinek!
Vegyész lévén kérdezem!
Tessékmondani! Mekkora volt a lombik?:)))

Amúgy gratulálok!
Nem vagyok egy állatfan - mondom ezt úgy, hogy itt ugrál rajtam a papagájom, meg figyel fent a terkóban a kaméleonom -, de tényleg, - hogy ezek miért vagy hogy, mai napig nem tudom, de csipázom őket, meg a velük való foglalatoskodást nagyon -, mégis ezek az érdekes állatos dolgok egyre inkább lenyűgöznek.
Az is már mekkora, hogy akik ezzel foglalkoznak, azok mit össze sertepertélnek, hogy minden patent legyen, és mekkora öröm nekik, ha tényleg jó ezeknek az állatkáknak.
Valahogy mindig azt látom rajtuk, hogy nagyon szeretik amit csinálnak.
A másik, meg hogy kicsiben mekkora fazonok már ezek az élőlények is, még egy olyan böszme nagy - amúgy halál érdekes - tufa kinézetű rinocéroszé is, mint egy ilyen orrszarvú.
Nagyon édes!!! Ideje elmenni az Állatkertbe tavasszal!
Aztat csipázom abban az intézményben, hogy kifejezetten lehet rajta látni a változást, meg érezni annak a szellemét, és kifejezetten modern és tényleg jó irányokban, és mindezt úgy, hogy közben a meglévő régiségeivel is jól sáfárkodik, tudatosan is és kényszerből is.
süti beállítások módosítása