Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2006.12.25. 10:11 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Jóska bá

Vagy úgy kb. kettő hete homorított Jóska bá Marika nénivel az oldalán kettő stabil csatornája közül nem a közszolgálati reggeli szeánszában.

Téma könyve vót, meg leginkább az,- gondolom ha már könyvet írt ilyet - hogy osztotta az összes csatornát, hogy már pediglen nem elég keresztények, meg nem eléggé keresztények.

Hát ha valakinek, akkor csak nem neki tán kéne beleszaladni az ilyen felvetésekkel a közbe, meg a nyilvánosba.

Főleg nem olyan számonkérőleg, meg emeltebbről/ként dorgálva.

Jóska bá! Menjen már Maga a halálba!

Vagy legalább is minimálisan bármely felekezet szerénység és alázat gyorstalpalójára.

Már csak úgy a felkarolt téma miatt.

Tudja! Ez ott abban alap.

És mivel maga magáról eztet nem igen veszi észre otthon reggel a tükörben, más meg nem tudom, hogy mondja e, ezért én minden esetre teljesítve felebaráti kötelességemet, szólok Önnek, hogy ez nem éppen az erőssége, már mint a szerénység és az alázat.

De azt lehet, hogy csak közszereplésileg, mert privátban más a pite, gondolom nem véletlen van Magától behalva eztet többször is hangoztatva, - már mint hogy úgy párszem közt maga milyen jópofa társasági ember és szórakoztató is - nemzetünk színházi ember riportere, ki ha konzekvensen vinné konzekvensen korrekt értékrendet lerakó vonalát, akkor legkevesebb vagy három méter hűvös távolságot tartana a vicces és jó pofa kvaterka helyett, ha már nyakába vágták mint örökké virulens és soha nem múló hatású bulvárelemet, ha egyáltalán szóba állna Önnel, és nem mondaná, hogy mint a csatornák között pörgő vagy húsz médiaelem egyike (így akár még meghatározónak is mondható sajna), hogy na eztet ő nem vállalja, mert amilyen korrekt értékrendeket és világképeket ő korrekt értékrenddel és világképpel hirdet, abba ez (Ön) nem fér bele politikai ámokfutását követően, még mint ilyen cirkuszi bohóc kiöregedett Übü király (színházi ember!) sem.

Oszt még utána se nagyon ossza az észt, a morgást meg még véletlen sem ilyen témában, ha lehet tisztelettel kérnem!

Ja, meg más témákban sem, ha azt is lehet tisztelettel kérnem!

Max egy buzera féle műsor, egy oda még beillő meg beférő magánemberi magánemberkedés, már csak a keresztényi hangja képviseletében.

Á, de inkább ha lehet, akkor még azt se, meg úgy tényleg általában semmit se, mert még épeszű emberben rossz emlékeket ébreszt fel még nem is oly régi regnálása és kavargása okán, hogy még így napjainkban is milyen ijesztő magasságokba és időtartamokra repíthetnek embereket érdekes csillagállások esetén ijesztő tulajdonságaik.   

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4224293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása