Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.23. 08:07 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

combínoklímaprojektszubkultúra

Most meg éppen az van, de mert csak itt a nyár és meleg lett, hogy körúti sárga űrsiklóban főnnek pépé az emberek, hogy Demszkyt drágát, az az áldott jó napisten áldja meg!

Krokodil isten meg falná fel!

Most kivételesen nem az az okos magyarázat van, hogy ezt nem tesztelték, erre nem készültek, mint előzőekben olyan extrém esetekre, hogy villamos utast szállít, és utasok a szállításuk közben ajtókon közlekednek fel és le (lásd buta krumpliszsákokat, meg hogy gondolom vélték, utasok a genetika csodájának világában, meg az őssejt kezelés forradalmi hajnalán, majd sejtanyagcserével közlekedenek diffúz módon a villamos sárga sejtmembránján), hanem eleve nem is lett olyan kérve bele mint, hogy klíma, habár annak jól láthatóan virít a helye a teteiben, szinte kiállt a szerkezetért az üres helye.

És, hogy miért is nem?

Azért is nem, mert úgy is annyit nyitogatódik az ajtó, hogy semmi értelme nem lenne, mivel az úgy is annyit nyitogatott ajtón úgy is betör a nagy meleg!

Jjjjjjjjjó!

  1. Ez már ott hülyeség, hogy a Combínó ugye mint azt láthattuk és tapasztalhattuk, elve nem is úgy készült, hogy ajtói majd nyílni és csukódni, tehát működni fognak, kvázi nyugodtan hűthető lehetne odabent, hideg nem lépne meg! Mondjuk az igaz, hogy utasok se fel, de az irreveláns a benti kellemes hőmérséklet témakörben.
  2. Ennyi erővel akkor már például fűtést is mi a halálnak tettek bele, hiszen télen meg minden ugyan úgy van, csak ellenkező előjellel, tehát tárogatott ajtókon mínusz irányba tolódott hőmérsékletkülönbség be, meleg meg ki! Fűteni a körutat, miközben emberek meg bent vannak ugyan olyan hidegben, ami ajtókon oda beszökik???

Most van az, hogy első körben ostoba terelésnek megpróbálják kihozni a Combínókészülékből azt a keveset parasztvakításnak, ami úgy is van benne, de nem jó semmire.

Vezetőfülke ajtaját megspékelik, és a nagy rohanásban oda bedőlő levegő a sofőrön átszűrve kerül a rendszerbe, ami egy a fülke ajtajától 10 cm-es körben felületi kezelést még enyhülésként nyújthat a hírtelen fékezéstől oda halántékukkal feltapadóknak.

Ezt a villamosvezetők szélkamrás tesztelésével, a BKV valamelyik forma 1-es istállóval kötött együttműködési szerződése keretében még pár milliméterrel pár százmillió forint ellenében növelni lehet, és ki tudja, még az is lehet, hogy Ecleston, a guruló cirkusz mindenható ura beszáll a budapesti közgyűlés állandóan egyhelyben álló cirkuszába, és annak mindenható uraival istállót alapítanak Combínó-hülyebarmok néven.

Aztán van még az a hihetetlenül kreatív magyar problémamegoldó képességű - amire világszerte kurva büszkék vagyunk - verzió is, ami szinte már a tudomány mai állása szerint létező technikai vívmányoknak a határait verdesi, hogy asszongya több ablakot nyitunk ki!

Bámulatos!

Globális problémára, ilyen gépi élettelen működést, és humán ergonómiát így szinergiába fogó attraktív megoldást, ami még az autentikus hagyományokból is büszkén és magától értetőső természetességgel táplálkozik!!!

Hi-he-tet-len!

Télen meg gondolom lehet akkor fűtést fokozni, hogy villanyos után futó utasokból többet megvárni, hogy akkor azok majd jól lihegve, jól lehelljék be plusz fokokkal a bent fűtendő légteret!

Na megmondom én, hogy mi lesz!

Ne meg ennek függvéynében azt is önkéntelen, hogy mi van, meg mi volt, meg miért is az!

Mikor ezeket a kibaszott villanyosokat kibaszott nagy pénzekért megvették kapásból rohanva nagyon minden normál és szükséges határidőt levágva politikai választási okokból, ahhoz még jött hozzá az a szokásos gigapanama attribútum, hogy adott pillanatban ami pénzt rá tudnak éppen tolni a közösből, a minekből, na kkaor pontosan pont annyiért valami olyat csinálnak előre leegyeztetetten és megrendelten, amiben egy adott közeg hülyének nézhetőségéhez mérten a lehető legtöbb cucc nincsen benne.

Jelen esetünkben, itt a mi viszonyaink között, ez bizonyítottan annyit jelentett, hogy sárga legyen, azért ha már jármű, akkor kereke is legyen, és ha már abból is villanyos, akkor legalább és legfőbbképp csilingeljen (kicsit).

Aztán meg mikor majd napnál világosabban is világlik, hogy azok a bizonyos cuccok, amik amúgy a teljes árért nem lettek bele téve, még is csak kurvára kellenének bele, már csak azért is, hogy működjön, ne csak muskátlit lehessen a körút közepén ültetni bele, akkor meg így már a felhasználók által kívántan, tehát teljesen indokoltan, megrendelők ezeket szép sorban megrendelik, így már botrányok közepette mindenkép kicsepegtetendő, "kisebb" tételes plusz pénzekért, panamás és globál költségeket hosszabb távra úgy porlasztva, hogy folyamat egészét egyben nem érezve ne hökkenjenek meg emberek, hogy mekkora baszott nagy drága sok pénzünkbe került nekünk ez a sárga szar!

Vagy akármi más is!

Közben mint Rodolfó mester, politikusok még abnormális hülyeségeket szerepelve, pénzen kívül újabb bőröket húzogatnak, sajnos nem magukon és otthon, hanem projektről, nyilvánosan és rólunk, ja és természetesen nekünk, például mint jelen esetben Demszky orbitális, és teljesen fárasztó felesleges faszságai, hogy etetőcsúzliva lövi vissza villamosokat az európai világnak gyártósoraira.

Azért ha már a dolgok mindig így mennek itten, akkor már legalább a saját pénzünkért cserében legalább ezektől megkímélhetnének minket, ha már a köruti villamosokon a melegtől nem tudnak!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7285682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása