Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.03.08. 09:14 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

kis csacsik, avagy szar lehet a forradalmárnak, ha úgy csavargatják a lángját , mint a gázrezsóét

Kis csacsik, már mint abból a szempontból, ahogyan ők ezt itt elképzelik, hogy hogyan is mennek a dolgok.

Vagy szeretnék elképzelni, hogy hogyan szeretnék, hogy hogyan is menjenek.

Na akkor lenne itt igazán kurva világ.

Mert amúgy meg ritka nagy berkák.

Amilyen nagy össze meg visszaságokat beszélnek össze meg vissza, amennyire nem patent az a valósággal és a realitásokkal, na kb. annyira is érzik a helyüket a valóságban és a realitásokban.

De ez a nagy szerencse.

Hogy a forradalmi lendületükben csak ennyi ész meg rafkó van benne.

Meg hogy ahol ezt ők olyan nagyon megélik, az kb. az a pár négyzetméter, ahol rohangásznak, meg felzászlózva, kézzel készített kiplakátozva, kihangosítva ródsóznak, ami hangosításból szerencsére mire az összefüggéstelen, rapid, indulatos sztereotip szöveg egy mondatának második fele odaérne a hallgatóhoz, ők már régen tova haladtak annyira, hogy nem hallik az.

Szerencsére.

Csodálatos dolog a fizika, a hang terjedési sebessége, meg az ilyenek.

Akit meg érdekel, az fusson a nemzeti forradalmi motívumokkal és röplapokkal gazdagon díszített szittya gumikacsáék után!

És közben csak azt nem veszik észre, és így logikusan meg csak az nem zavarja őket - mert ők annyira tiszták és forradalmiak, és ezzel annyira el is vannak foglalva -, hogy gyakorlatilag csak pont az áldott magyar nemzet idegeit rombolják, és a galvániszapos vizet hajtják a politika malmára, mind a két oldaléra, még azéra is amelyikre kurvára nem szeretnék, sőt még azéra is, amelyikre még csak most fognak szépen lassan rájönni, hogy már még azéra se kurvára nem szeretnék. Sértődésből.

A normális kívülállókon kívül jó ez mindenkinek, annak is akik okos áttételeken keresztül jól alájuk gyújtottak és most odébról melegednek a hülyeségeikben, és még a halálba el  is küldik őket odébb maguktól most már, hogy érdekeik azt kívánják, határozottabban, hogy még így is bőrt húzzanak le róluk maguknak.

Úgy hogy a peros pont ezért nem jár a látszólag normális és korrekt cselekvésért, mert az csak látszólag normális és korrekt cselekvés, mert valójában nagy büdös taktikai cselekvés.

És akkor ha még azt veszem, nagyobb parasztok így "saját oldalról" bejátszva ezt a taktikai elemet, mint a másikak, akik a természetes nagyobb ellenségek, és úgy ügyeskednek a nemzetbiztonsági titkos információk titkos titokban tartásával Szilvásy zakójának hajtókájába ürgebőr borításban bevarrva azt 180 évre.

Jó tehát így a másik brigádnak is, ijesztegetősdinek.

Jól érzik magukat ők maguk is, hiszen jól el van a gyerek ha játszik.

Meg ha nagy fontosnak érezheti magát, akkor aztán még jobban.

Mondjuk ők szerintem egyre kevésbé fogják jól érezni magukat.

No nem azért mert megértik a dolgok működésének csúnya és törvényszerű működését, hanem mert csak simán zsigerből fogják magukat szarul érezni, hogy egyre kevesebbet fognak velük közösen játszani, vagy legalább is kurvára nem akkor és úgy, mikor azt és ahogyan ők szeretnék, tehát mindig és totálisan.

Hanem szépen az ő izzásukat levegőhöz csak annyiszor, csak annyira és csak úgy fogják éltető oxigénhez jutatni a politikai szelek, ahogy azok egymáshoz viszonyítva keringenek itt a levegőtlenségben.

Szar lehet a forradalmárnak, ha úgy csavargatják a lángját, mint a gázrezsóét.

4 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9144184

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: polmavo 2007.03.08. 13:35:31

Március mumusaNem kellene ennek feltétlenül így mennie.Adott egy nemzeti ünnepnek tűnő tárgy, amibe mostanra csak az nem rúgott bele, aki nem számít politikai szereplőnek, de a hév még megvan, és rugdossák tovább szorgalmasan, hátha nem unja még a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak jelzem, hogy meghagytam a tracbacket a postomhoz, ugyanis teljesen jó lett. :-)
Ja, mint erőszakos hölyegyerekek az óvodában a homokozóban. És annyira bele is gőzölnek, hogy csak az övék a homokozó és az ő kisded játékuk a patent, hogy ha Te nem így gondolod, akkor még Te vagy a punnyadék, aki beleszarik az élet dolgaiba.
A homokozó mindenkié, akár tetszik ez valakiknek, akár nem.
Ja,és a homokozóban szépen homokozni illik és érdemes, örülni, hogy fúúú milyen kaffa akármiket építgettünk itt együtt közösen, nem pedig állandóan agyba-főbe csak fejbe baszdosni egymást minden kezünk ügyébe kerülő cuccal, megfeledkezve teljesen arról, hogy oda végül is homokozni cuccoltunk be, vagy mi a halál.
Az a gáz, hogy van akiket sokkal jobban leköt a háborúsdi stratégiai játék, és ha nem az van a homokozóban, hogy ők a főnökök, meg úgy megy a játék ahogy azt ők jónak gondolják, akkor jól megszervezik a hiriget azokkal meg azoknak, akiknek ez amúgy is szórakoztatóbb, mert normálisan eljátszani magukban meg a többiekkel úgy sem nagyon tudnak.
süti beállítások módosítása