Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2010.05.11. 22:00 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

leszámolás

Félreértés ne essék, anyja picsáját Stohl Bucinak, benyomva közúti balesetet okozni, aminek simán emberhalál is lehetne a végkimenetele, az nem tréfa dolog.

De azé' engem az meglep, amilyen hirtelen és nagyon teljesen leradírozták az ország mókás kis térképéről.

Ennyire korrekten egy patent helyen éldegélnék, amit eddig még nem vettem volna észre, hogy itt példamutatásilag és erkölcsí ívek kérdésében ennyire keményen odabasznak?

Lassan már a sarki hentes sem szolgálja ki tíz deka parizerrel.

Az még pálya, hogy országos nagy vetélkedésben ne legyen arca a történetnek a rommá tört verdák közül az árokból kimászva. Az olyan hülyén venné ki magát. Persze itt sem a nagy szentség van benne abba a kereskedelmi kanálisba csatornában, hanem a már nagyon hülyén kivevés.

De hogy a színházban nem léphet majd színpadra?!

Vagy fimbéli rendörőrsről is kiírtják kiírják?!

Miért?

Az egy, hogy rongyemberséget művelt, attól még szerep el van játszva, hülyeségéért meg majd jogilag lenyomják, megkapja ami jár.

Gondolom deszkákon nem minden művészember fillére rendes adófizető, asszonkáját meg nem csaló erkölcsi vízmérték, kutyát soha meg nem rúgó emberségességi példakép, azt mégis egész jól elnézegetjük Őket, ha jól muzsikálnak a szerepeikben, jó vagy rossz előadásaikban.

Pedig néhányukról még köznyilvánosan is tudható, hogy miben nem szép ember.

Vagy mostmár bizonyos területek úgy érzik, hogy ha másnak nem is, nekik végre nagyon meg kell muttani azt is mások helyett, akik senkik nem teszik azt e kis hazában, pedig kéne, hogy van távolabbra is mutató erkölcsi felelősség még a sima egyéb felelősségeken kívül is, amik szintén nincsenek amúgy?

Mer' ha má' volt rendőr tábornok bebaszva fél utcát lebontja haloványan autókázva, és mondhatja, hogy még hugggyozott három gyével a rendőrpalota oldalában a gyógyszereitől, addig jugoszláv békaemberek a Dunából kimászva elrabolták az autóját, és az Ő személyének álcázva magukat produkálták ezt a közlekedési csikágót, akkor itt valakiknek, valamikor, valahol nagyon meg kell mutatni, hogy a nem szép dolgoknak milyen komoly következményei vannak itt minden dimenzióban.

Ja, ezt majdnem kifelejtettem: társadalmilag helyeselve.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr191993663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A dandártábornok druszám nem volt benne sosem a Story magazinban, ennyi a megfejtés. De persze ettől még a kérdés jogos.

Pl. pornószínészeket (de még csak -nőket sem, pedig a nők gyorsabban lekurvázódnak) nem szokás erkölcsileg elítélni, pedig ugye. (Aki esetleg szalonképesnek tekinti a pornót, azt a kissé demagóg gyorsteszttel tesztelném: van lányod?)

A rendőrpalota oldaláról lehet a vízbe pisálni, a főműsoridőből nem.
süti beállítások módosítása