Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2008.05.18. 14:22 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

fantomfekete gyöngyházszín

A közbeszerzési eljárás dokumentációja felsorolja, hogy a tévén kívül CD-tárral, első sportülésekkel, elektromos toló- és billenőtetővel, könnyűfém keréktárcsákkal, bőr vagy fa kormánnyal, betétekkel, 220 lóerővel, valamint fantomfekete gyöngyházszínnel és Alcantara üléshuzattal - vagy azokkal egyenértékűekkel - is rendelkeznie kell annak az autónak, ami Nagykanizsa polgármesterének a köz szolgálatában megöregedett, így már a biztonságot és kényelmet szerető seggét kell, hogy furikázza.

Én nem fantomfekete gyöngyházszínűen, hanem csak úgy teljesen simán feketén-fehéren gondolnám erről, hogy menjenek a picsába!

Legelőször az indoklásért, csak azután magáért az autó paramétereiért.

125 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr82475318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az, hogy a Gyurcsánynak mennyit fialnak a cégei, meg a Kóka saját helikopterrel járt, az őszintén szólva cseppet sem érdekel, mert nem az én pénzemből megy.
Ez az autó igen...
Ez a különbség...
Ebből látszik, hogy minden párt lop, csal, hazudik, csak azért, hogy neki jó legyen.
Nem baj, majd jön a Fidesz megint, és hujj, jajj de jó lesz nekünk...amit az MSZP-SZDSZ nem lopott el az eddigi 6 (kitudja, lehet, hogy tényleg 8 év lesz a végére) majd ők azt is ellopják, és majd lekommunikálják, hogy nem tudnak mit csinálni, mert hát ugye az előző kormányzat. És a sok hülye ezt be is fogja venni.
Tényleg felháborító, hogy egyesek mennyire el vannak kényelmesedve, és pofátlanul közpénzen akar magának számomra elérhetetlen, érthetetlen és felső kategóriás autót magának. Az ilyennek egyszerűen csak a havi bérlettámogatást kellene megadni, meg egy kezdőrúgást a hátsójába.

feketebarany 2008.05.18. 16:24:03


Nem viccbol adtak meg ennyi parametert a kozbeszerzes soran. Gondolom mar reg megvan az a kocsi amit 3x dragabban fog megvenni attol a SZERENCSES kereskedotol az onlormanyzat.
Valami családtagjának vagy ismerősének van egy ilyen eladó verdája nyílván, és annak alapján írták ki a közbeszerzést, hogy pont arra passzoljon.
Felesleges itt pártokról vitázni, mert az egész politikus banda ilyen. Engedélyezik maguknak és kihasználják. Itt szerintem aról van szó, hogy már meg sem akarja magyarázni észérvekkel, csak az anyagiakat firtatja. Ott úszik el, mert annyira semmiba vagyunk véve, hogy meg sem próbálja palástolni a pofátlanságát. Igen a "nagy" vezetők is ilyenek, Gyurcsánynak kell a páncálozott (meg is értem bizonyos szinten, de ettől még nem tetszik), Orbánnak meg 3-4 autóval több volt a segge alá téve, mint a seggparjai száma. Mindenkinek van vaj a fején, de az már jelent valamit, ha nem is próbálják titkolni...

lófaszkiráj 2008.05.18. 16:31:50

ne féljetek...Viktor seggbe fogja baszni a vénembert:))))))))))))
aham értem, tehát akkor az mszp nem
marad a mese-párt vagy az akasztás igaz?
melyiket választjátok?

(persze igazából tudom, hogy akasztani úgyse fogtok, csak a szátok jár, és mivel a mese-pártot sem fogjátok megcsinálni, titkon mégis az mszpre szavaztok majd, mint minden jó indexes...)
az a helyzet, hogy itt beszélgetünk arról hogy ki mennyit költött autóra stb stb most őszintén ha elköltenek 500 milliót vagy 1 milliárdot autókra az látszik egyáltalán a költségvetésen?? Ezek a pénzek filléreknek számítanak azok mellet, hogy mennyi nyugdíjat fizetnek ki, mennyi pénztől esik el az állam az adót nem fizetők miatt, mennyit vesznek fel jogosulatlanul egyesek mert rokkantnak jelentik be magukat stb stb de ha ezt a pénzt nem költenék el hanem mindenki kapna belőle akkor kapnánk egyszeri 100 Ft-ot az államtól, hát őszintén szólva ennek meg semmi értelme, szóval lényeg a lényeg hát nem a vásárolt autókba fogunk belerokkanni, ez a téma kiváló a sajtónak és a kampányoknak hülyíteni az átlag embert.
Az a tetves mocskos rongybatekert rühes túrós faszú vén geci, még 10 millás verdát akar fullextrákkal, amikor az ország egyharmada (ha jól emlékszem indexen volt róla szó) a létminimumon egyensúlyozik... Hááátbazdmeg hogy nem sül le a pofájáról a bőr a rohadéknak!! MI a fasznak neked ilyen te vén majom? Nem is látsz már lassan a szürkehályogtól semmit, és abban se reménykedj hogy egy ilyen cucctól fel fog állni.. Teeee te ....ááááááááhhhhh. De bele verném a fejed a kipufogócsonkba..
Esetleg pár kurvát nem akart még hozzácsapni még úgy a listához?

Hány ilyen "közbeszerzés" lehet még, amit azért ügyesebben intéznek, mint ez a balfasz. Na teccenek látni, _ezért_ b@sznak az emberek adót fizetni. Már-már feléledt bennem is a lelkiismeret, de ilyenkor azért mindig megnyugszom egy picit.

Hajrá Magyarország! :)
igazad van probe
miért nem jár egy használt marutival a polgármester
akkor mikor vered bele?
mert kíváncsi lennék
AMugy a megtakaritasi szoveg is santit kicsit.
A 10 millas auto, kb 2-3 milliot fog vesziteni csak az ertekebol evente + a karbantartas......
wmiki: nem azt mondom, hogy szakadt szarral járjon, de MIÉRT kell 10 millás verda, mikor csak egyet említek az új Subaru Legacy olyan 6 körül van.. (Mondeok, stb szintén) és tovább fog "élni" mint ez a szerencsétlen megfáradt, polgármester..
wmiki ! Ráérnél még ma este?
Le kéne szopnod.
Észrevetted már, hogy egyedül Te keversz szart itt?
azt vettem észre, hogy olyan, mintha ovódások között lennék
de tényleg
Na erről a tetves kis majom parasztról is lehetne mesélni - egy nagy geci amúgy is, viszont egyáltalán nem olyan öreg! Jobbalmind1: igaz amit írsz - és tudjátok mire megy ki a nagy értékvesztés hogy majd TÖREDÉKÁRON MEGVEHESSE A "SZEGÉNY ÖREG" A SZEGÉNY ÖREG AUTÓT!!! Hát már mindent meg lehet tenni Magyarországon?
Az a nagy baj, hogy ez nem koltsegvetesbol megy, hanem az amugy is minuszban levo varos penzebol.
Arra nem gondolt senki, hogy havernak/családban van egy ilyen autó, amit jól akarnak eladni, ezért van ennyire részletezve? A közbeszerzés után, ha ez egyáltalán átmegy, azért utánajárnék az eladónak.
A város mindeközben a csőd szélén áll, munkahely egy szál se, de legalább lesz egy Audink. A polgármester eddigi (2 év) ténykedéseit ismerve egyszerűbb lett volna kiírni a pályázatot rendszámra.

A k.... anyádat Marton!
wmiki: de egyébként, ha Te egyetértesz vele, sőt támogatod az ilyen khm.. "beszerzéseket", miért nem veszel neki egyet? Hm? A megmaradó 10 milla pedig mehet a helyi ovinak, sulinak, stb, Te pedig nyugodtan leszophatod az öreget a város határában a szép, új, bejáratós verdában.
És akkor még nem láttátok milyen autókkal fognak járni választások után:) Eljön a sötét öltönyök és a kopasz és üres fejek ideje újra.

Ez a magyar politika:) Istenem hova születtem:(
"...a jelenlegi Opel Vectra már 8 éves, 300 ezer kilométert futott, és az elmúlt két évben 2 millió forintot költöttek rá..."

Tehát nem csak az új autó vételekor, de a régi szervizelésénél is zsebre tettek pár milliót. Gratulálunk...
nem, én nem támogatom
de én magát az állam létezését sem támogatom, de:
1. az mszp ennél sokkal több pénzt elherdált már mindenféle eredmény nélkül
2. azért egy polgármester mégse járjon egy használt marutival, mert előfordulhat, hogy jön hozzá valami eminens személy, aki emiatt rosszul érzi majd magát
3. nem tudok mit csinálni, csak annyit tudod tenni, hogy legközelebb, amikor lehet a kevésbé tolvaj bandára fogok szavazni, mivel a mese-párt még nem jött létre
4. felakasztani sem fogok emiatt senkit, de ha más megtenné, akkor sincs elképzelésem, hogy milyen terve van AZUTÁNra

Dacia Logan MCV-t a bácsinak
wmiki: itt nem pártokról van szó, hanem erről az esetről. A másik oldal is szokta felhozni a dolgokat, akkor is szoktunk írni. Itt egyenlőre nem Fidesz kérdés van, hanem Marton kérdés. A Fidesz sem menne bele ilyen álcázatlan hivatalos okmányba!!!
a puszta hírhez képest ez a "blogbejegyzés" óriási hozzáadott értéket jelent

gratulálok az index szerkesztőinek, és elmehetnek ők is
Azt gondolta, mivel a gazdájának "jár" a három páncélozott, meg kitudja még milyen gép, majd neki is. Mesepárt meseautóval. Gengszterek ezek uraim, ne szépítsünk.
no...
azért a másik oldali hírek bejegyzései ritkábban kapnak index címlapot és a felháborodás sem ekkora...

bár elismerem, egy mszp-s esetében az természetes, hogy lop vagy csal, ez olyan, minthogy a macska egerekre vadászik
Egy ember vetette oda a Marutit poénból (remlem), mások (én is) normális autóról beszélünk, ami 10 milla alatt van. A 10 millás autó helyett vennének egy olcsóbbat, ami szintén jó. de 2,5-3 milliót meg lehetne spórolni, és akkor is lenne egy mindennel felszerelt autója. 2,5-3 millóból elég látványos felújítást lehetne csinálni a suliban/oviban, vagy bármilyen városi épület felújításában. Amihez foglalkoztatnak is pár embert, aki csinálja. Így abból a pénzből a város is szebb lenne, és adna pár embernek munkát... Nem nagy dolog, de rettentő sok "apróság" van. Attól hogy máshol is van bibi mindent el kell tűrni? Nem, azokat se szabadna, de sajnos nem tudunk mit tenni, mert felépítették maguknak ezt a rendszert...
Üdv! Őszintén örülök, hogy kezdik belátni az emberek a tényt, hogy nem CSAK a fidesz a hülye, nem CSAK az mszp a hülye, hanem MINDEGYIK rohadék ugyanolyan kapzsi baromállat. Ebből még jó is lehet.
Sok korlátolt gyökér veri a nyálát 10 milla miatt, amihez igazábol nem sok gyakorlati köze van. Ennyi léböl lehet venni egy tisztességes autót - ami nem a polgármester sajátja hanem a városé- amire lehet számitani. A felsorolt extrák semmik ahhoz képest, amiket azok a kocsik tartalmaznak, amelyeket feriék megvettek. akkor nem rinyált senki, pedig darabja volt 60 millio vagy mennyi. Söt ezek az extrák manapság nem is szamitanak nagycuccnak. Az ilyen buta, korlátolt és rosszindulatu csicskák -ennek a blognak szerzöjére gondolok- blogjait pedig nem kéne belinkelgetni, mert szégyen mind a mondandója, mind a stilusa. Szinte látom, ahogy vérben forog a szemük egyeseknek. Buták.
Én szívesen megvenném azt a 8 éves Vectrát amire 2 milliót költöttek, mert ezek az adatok szerint szinte új állapotban van. Az össezeget figyelembe véve pedig minden bizonnyal új fényezést és új motort is kapott, mást nem tudok elképzelni ami ennyibe kerülhet egy 8 éves autón.
Mivel fideszesek, még ennél is jobb autót érdemelnének.
wmiki: hol voltál, amikor a Fidesz által megvásárolt tartalékautókat az mszp elkótyavetyélte? Akkor is volt cikk, akkor is fel volt sok ember háborodva. Az a baj, hogy te azonnal elkezdtél itt pártkérdést feszegetni. Felesleges, mert nem érdekel senkit. Egyiknek sem szabad. Nem kell terelni! Egyébként én nem járok szavazni. Miért? Mert nincs jelenleg MO-n olyan, akit érdemes lenne odajuttatni. A parlamentben levők mind megbuktak már... Én pl nagyon utálom őket. Ellenben veled, aki folyamatosan szajkózza, hogy az MSZP így, meg úgy. Lesz.rja itt mindenki, most nincs MSZP, se FIDESZ, most Marton úr van!
Egy drága halottasautót remélem lassan igénybe vehet pár órára.
ovodás modszer kisöreg, gondolom most nagyon örülsz magadnak h az én nevemen irsz. tologasd a kiskocsidat vagy nézegesd a fütyidet.
Értsétek meg, csak a fidesz mentheti meg az országot. Nekik ez jár.
Na, megjön lassan az alja is... Megyek is. Ti meg egy ember kapzsisága miatt vitázzatok csak a pártokon. Még valami: ilyen tartalommal ellátott közbeszerzést ha látott volna Orbán Viktor, ő sem engedte volna szerintem ki. Sőt biztos! De fogaj fel mindenki párt elleni támadásnak, ha az jobban esik, attól ez nem lesz az...
Oszinten nem ertem... Mi koze ennek, a "feriek" altal vett autokhoz??? Na es persze ez a kerfdes forditva is felteheto. Miert mindig az a vedekezes mindket (jobb&bal) oldalon, h bezzeg a masik is..... most konkretan egy szemely ( a polgarmester) mert nagyot almodni. Ez a vita rola szol. Talan nem is rola hanem egy stilusrol. Es ez, a magyar belpolitikaban, lehet akarkie. OV, GyF, XY...
Ne mi nyerjünk a legtöbbet...
Megérdemelte a szőlészetet, ez a minimum, hogy megkapta, jobb ha tudod.

szánalmas vagy 2008.05.18. 17:29:55

.
Kellenek az előrehozott választások, mert elfogyott a pénz.
Milyen jól járnak a "zemberek" Nagykanizsán ezzel az autóval. Nem kell rá sokat költeni. Az összes rühes politikust el kellene hajtani a "zanyjába".
Csak a baloldalt kell elhajtani, a jobboldal megmenti az országot!
És istenem hány szoci funkci furikázik hasonló kocsin, ha mindegyiről írsz naponta egy szösszenetet 2010-ig pont eltart az első fele.
Egyébként persze köcsög és hülye a csávó, de azért a több száz szoci nekem jobban fáj jelenleg.
mi a baj a marutival?
az is megy és akkor maradna 9,5mft az óvodák, meg a hátrányos helyzetű gyerekek támogatására...

de most komolyan gyerekek...
ha én polgármester vagyok, hadd döntsem már el én, hogy milyen autóban érzem jól magam a rendelkezésre álló keretből

tudom, hogy itt sokan még azt is megszabnák másoknak, hogy mit gondolhat és mit nem, na de mégis...
egy percre próbáljatok felnőtt fejjel is gondolkozni
köszi
Igen, igen!
Így van!
rendben. felfogtam. a polgármesternek reprezentálnia kell, ezért kell a jó autó. ezt értem, mégse járjon egy suzuki swifttel.

kérdésem:220 lóerő? tehát egy 150 lóerős kocsi már nem elég. a 220 lóerő az gondolom a biztonságot és a kényelmet szolgálja, az alatt már nincs is normális autó mi? na ez a nevetséges... Venne egy bármilyen középkategóriásat rendben, de miért kell mindjárt egy sportkocsi?
Csak a jobboldal! Erre kell felesküdni!
Ébresztő magyarok.

Sabeszsapka 2008.05.18. 17:37:12

1./ Aki egy autóbeszerzésnél ilyen könyörtelenül szarik a demokratikus szabályokra, az ugyanezt teszi a milliárdos közmű tendernél is, meg minden közbeszerzésnél. Monnyon le!
2./ Gyurcsány osztaléka és Kóka helikoptere ugyanez a kategória, mert csak a hülye hiszi, hogy ők nem közpénzből lopták össze azt, ami után most osztalék jár, meg helikopter. Monnyanak le!
3./ Magyarország tényleg el van kurva, és nincs megoldás, aki teheti, menjen el, és nézze majd a CNN-en a pogromokat és lincseléseket, mert az lesz itt. Mindenki akasztani fog mindenkit.
smartdirve

Azért rakták ki, hogy jól kidühöngje magát mindenki, majd azzal a jóleső érzéssel mehessen aludni, hogy most megmondta a frankót!

...

Éljen a civil kurázsi.
ugy látom a lényeget te is érted, kedves másnevébenirok. csak annyi a gond, h az országot a fosba viszik a magadfajta makacs dilettáns két lábon járó csödtömegek. és akármit mondtok, számokkal alátámasztott tény, hogy pl a fidesz idejében semmi gáz nem volt, jó pályán volt az ország, és a 2004 es körben az eu-ba csatlakozó országok közül ha ki nem is emelkedett, de az elsök között volt, tekintve a maastrichti kritériumok teljesülését. most asszem egynek sem felelünk meg.
Mi van pelé, téged a marton bácsi fizet? Majd utánakötheted a cipősdobozodat a fantomfekete gyöngyházszínűjének, és furikázhatsz vele ingyen, höhö!
mszp, szdsz, fidesz, mdf, kdnp, fkgp, miép, stb. Rémálom mind. 18 éve stresszelnek minket, LEGYEN MÁR VÉGÜK!!!
te egész értelmes vagy gratula
bár azt nem tudom a kocsikhoz mennyire értesz
olyan nagyon én sem, de úgy tudom, hogy attól még, hogy valami 220 LE, attól még az nem sportautó
lehet limuzin is
vagy túraautó (és akkor abban a gyerekeknek viheti az élelmet)
vagy csak egy sima egyszerű merga...
"a fidesz idejében semmi gáz nem volt" - menjél ki a fürdőszobába és köpd magad szemközt.
"Tizenöt éves kocsival jár a világ negyedik leggazdagabb embere,az IKEA alapítója,és repülőn sem utazik első osztályon.Ingvar Kamprad svéd milliárdos, aki 80. életévét tölti be,takarékosságával részben vállalata alkalmazottainak akar példát mutatni,bár alaptermészeténél fogva sem áll messze tőle az ilyen viselkedés.Vagyonát a Forbes című amerikai magazin 28 milliárd dollárra becsüli.(6 billió 160 milliárd Ft!) Nem Svédországban,hanem 30 éve Svájcban él,ott adta egy tévéinterjú alkalmával a következő választ arra a kérdésre,hogy valóban egy régi Volvóval jár-e:„Régivel?Szinte vadonatúj!Még 15 éves sincs.Egészen.Vagy ha mégis,nem sokkal több"Megerősítette azt is,hogy az IKEA alkalmazottainak a papírlapok mindkét felét ajánlott használniuk,azaz a lapok hátuljára is írnak."
Semmi gond a fidesz idejében nem volt és botrányok sem voltak. Én legalább is nem emlékszem rá.
nerg, menj és köpd te szemen magad, ha ilyen vak és hülye vagy. hasonlitsd össze az akkori és a jelenlegi helyzetet. sztem azt sem tudnád, hogy milyen szempontok alapján kezdd el. pöcs
Viktort a Vatikán támogatja, és ez NEKEM ELÉG.
Aki nem így gondolja, kösse fel magát. Kész.
wmiki: látom, Téged a székházból pénzelnek, mindegy, hogy mibe, de bele kell kötnöd.

Igen létezik A6-os Audi (limuzin) 2.0 TFSI 170 lóerős motorral, és van 4.2 FSI V8-as motorral (csak a benzineseket nézve, és nem számolva az S6-os limuzin 5.2-es 435LE-s motorját). Na most, ha Te nem látod a különbséget aközött, hogy egy vidéki város polgármesterének a paletta melyik feléről kellene választani, akkor siralmas vagy.

Egyébként olyan cégnél dolgozom, aminek az évi profitja meghaladja valószínűleg Kanizsa egész éves költségvetését (nem forgalom! profit!), mégis elmondom Neked, hogy magyarországon egyetlen 200LE-s autó sincs (leszámítva a Mercedes Actrosokat), de igencsak meglepne, ha közép europában bárkinek akadna ilyen verdája a cég kötelékében. Pedig elhiheted, reprezentálni itt is kell, nem is kicsit, pénz is lenne rá, csak ha a részvényesek meghallanák, hogy ilyen verdákra költenek a vezetők, akkor a következő gyűlésen a francba lennének küldve. Nálunk sem hőbörög senki, hogy a vezérigazgató nem jár bérlettel vagy maruttival (pedig nem is közpénzből teszi), érdekes tud annyi önmérsékletet tanusítani, hogy nem kell neki 220 lovas verda.

Jah, és a vonóhorgot gondolom csak én nem vettem észre a meszerzési listán, ami ahhoz kell, hogy a segélyeket, meg a tüzelőt tudja hordani szegény választópolgárainak.
Azért a hírben meg kell látni a kis jót is: a polgármester úr ízlése az autókat illetően kifinomult.
Az ilyen "lehet" nevű rövidlátó elmebetegekkel nem érdemes vitatkozni. Ne is próbáljátok.
Az a baj, hogy hogyan választanak(választunk) meg egy ilyen pöcsöt, mint pl ez a csávó a tévés cédés autójával, ha ennyire segg, hogy ilyeneket mond, meg ilyenekre közbeszereztet.Velünk is nagy baj van emberek, hülyéket juttatunk pozicióba, észre kéne lassan venni.uff.(Vagy esetleg az a baj, hogy nagyjából mindenki ugyanezt csinálná, ha pozicióba kerülne.)
Anarchoszindikalista közösséget azonnal.:)
aki pelé és lehet néven a nevemben irkál menjen a kurva anyjába. korlátolt és beszari viselkedés.
Azért egy ember alapján általánosítani, hogy akkor a pártja is azt csinálná, elég érdekes. Ez egy ember volt, és ha valaki politikusként ezt csinálja, akkor párthovatartozástól függetlenül el kellene zavarni. Remélem ezt a saját pártja is megteszi. Legyen fideszes, vagy mszp-s ilyen embereknek nincs helye a politikában.
"Anyám", neked ez a neved? Te tökhülye vagy. Egy ökör, egy homokos állat.
úgy kellett már egy ilyen hír a ballibeknek, mint egy falat kenyér, bár az indextől egy kicsit többet vártam volna,igényesebb fikázást
a Kossuth is vezető hírként tálalta órákon át
rendben, tegye, de akkor elő a farbával, sorolja a többiekét is
Jobbosokkal nem szabad vitatkozni.
köszönjük, emese. jol megnevelt téged is az anyád. biztos a sarkon tanulod töle az ilyen beszédet.
no gratula, most azért kicsit elvesztetted a fonalat
vagy épp átultaták az mszp székházból a béredet

ha jól olvasom amit írsz, akkor a 170 és a 435 között lévő 220 nem a kategória legtetején van igaz?
Röhej, hogy fütyeszék még ilyenkor is csak a kormánypártinak vélt egyének fikázására képesek. :-D
Mondjuk ebből látszik, miért hívják Buktornak, esetenként Buktátornak a neo-komcsi párt vezérét. És a szörnyű, hogy vélhetőleg ennek ellenére nyerni fog ez a pofátlan banda a következő választásokon. Mert ugye aki a maszop-szadesz duóra szavazott, az már nem nagyon megy szavazni (én biztosan nem), az agymosott zombisereg meg rohan, hogy végre megkoronázhassa a pofátlanság királyának, a rablók fejedelmének azt a roppant bájos, zsebnapoleoni fejecskéjét...

Szagosbükköny 2008.05.18. 18:20:47

Hagyjuk, ne politizáljuk...

Ez egy magyar filmben hangzott el. Aki rájön, hgoy melyikből az vállonveregetheti saját magát!

Kis segítség: Egy püspök mondta egy börtönben.
Kurvaanyátok akarom azt a kocsit akaroooommakaroom meg egy pinaszőrszámláló berendezést is akarook
gratulától kérdezném, hogy melyik ez a baromi jó cég ahol dolgozol, és ott mivel járnak a vezérek?
Az még hagyján, hogy abban a városban ahol lakom, ő a bürgermeister, de azzal nyomult 15 évig, hogy milyen kurva puritán.Semmi köze az okossághoz, a város előbbrejutásához, úgy általában semmihez, egy kis pöcs megélhetési politikus, mint vidéken szinte mindenki. Avétos emberke, megkopott szellemiséggel, erősen retardált kommunikációs képességekkel, elszomorító figura, jelzem a saját hitsorsosai is utálják, de hát így jártak, nem hitte senki, hogy befutó lesz, oszt mégis!
wmiki
"ha én polgármester vagyok, hadd döntsem már el én, hogy milyen autóban érzem jól magam a rendelkezésre álló keretből"
Remélem te soha nem leszel polgármester,mert akkor űrrepülővel járnál délutánonként az ISS-re holdfelkeltét nézni,a rendelkezésre álló keretből,amit amúgy az adófizető lúzerek dobnak össsze.

Egyébként kurvára nem érdekel,hogy a kanizsai fideszes polgármester milyen kocsival jár,csak a Vezénylő Tábornok és pártja kussoljon,hogy a szocik milyen kocsival járnak.Ennyi. Tényleg,a Pepó luxusmikrobuszával mi lett végül?(na jó,ki az a Pepó?)
Az izomautó készító műhelyek egyikét ajánlom ennek a polgármesterbuzinak. (lásd: Discovery tv adó, Boyd Caddington tunning) Ott aztán szabadon engedhetné a fantáziáját, meg a (város) pénztárcáját. Igaz ott Hollywoodban is csak az igazi szupersztárok engedhetnek meg maguknak effélét. De hát azért Nagykanizsa polgármestere nem akárki ám... anemjóját!
ne féljetek...Viktor seggbe fogja baszni a vénembert:))))))))))))


hszerintem is. Nem kell egy ilyen esetből a Fideszre általánosítani.
Minden politikus menjen a picsába!
A hülyeség az pártsemleges, a lopás is.
Az, hogy a közpénzekből ki mit visz el akár kocsira, akár másra, akármilyen politikai erőhöz is tartozik, mindegy.
Ha ekkorák az igényei, akkor talán a saját vagyonából oldja meg a polgármester. Akármibe lefogadom, hogy közben meg nem jut ott elég pénz szociális ellátásra, oktatásra, egészségügyre. Szerintem a francba kellene zavarni az ilyeneket, akkor biztos jó pár polgármesteri és egyéb "választott" szervezet
helyein nagy üresedés keletkezne.
Az állampolgárok szempontjából mindegy, hogy ki, milyen pártpolitikai megfontolásból lesz gazember.
Látom nagyon kellett már ez a gumicsont a baloldalnak.
Idióták mindenhol vannak, de tény hogy a gazdaságunkat az mszp-szdsz baszta el.

10millió vs. 1000milliárd, ez itt a kérdés.

Ha a fidesz maradt volna kormányon 2002 után, akkor már Szlovénia szintjén lennénk, meg lehet nézni a makrogazdasági trendeket (az indexen is voltak szép színes ábrák), és
Szlovákia sem előzött volna be.

Kösz hülyék, hogy elvesztegettünk 6 évet.
polipicsa! Igazad van,de a sorrend nem teljesen mindegy! pelé! Sose késő egy alapos kivizsgálás a pszihiátrián, szerintem vágj bele, talán még nem késő!
bocsánat mindenkitől! én nem láttam a fától az erdőt! A polgármester úr igen komoly önmérsékletet tanusított, hiszen magyarországon ilyen autót is lehet kapni (a polgármester úr fogadóórát tart a cikk alján található helyszíneken és időpontokban:

www.a5.hu/cikkek/1/26119.shtml

"A legnagyobb Mercerdes-Benz autókereskedés, a Pappas Auto – a cég egyébként a csillagos márka és a smart mellett Kia, Chrysler, Jeep és Dodge személyautókat is forgalmaz – korábban is híres volt a gyári tuning kínálatáról, most viszont rátett minderre még egy lapáttal. Magyarországon ugyanis kizárólag csak náluk vásárolható meg a világ legerősebb szériaautója, a Brabus 730 lóerős Mercedes-Benz CLS Rocketje. Az autó 420 ezer euróba, azaz átszámítva mintegy 105 millió forintba kerül.
A S V12 S Biturbo a Brabus szerint a legerősebb TÜV-engedéllyel rendelkező, német gyártású limuzin: 730 lóerős teljesítménymaximumát már 5.100 ford./percnél leadja, miközben az elméletileg elérhető 1320 Newtonméter maximális nyomatékot az elektronika korlátozza 1100-ra. A hátsókerékhajtású Rocket négy másodperc alatt éri el álló helyzetből a száz km/órás tempót, míg a 200-hoz mindössze 10,5 szekundumra van szüksége. A leginkább megdöbbentő adat mégis az, hogy a Rocket fé percen belül képes 0-300 km/órás sebességre gyorsulni. A dél-olaszországi Nardo gyorsasági pályáján az autó 362,4 km/órás sebességgel száguldott, ezzel megdöntötte a Brabus E V12 Biturbo által beállított, 350,2 km/h-s korábbi rekordot.

A Brabus a mostani V12 Biturbo motorját a korabeli Mercedes 600 modellek erőforrásából építette. A lökettérfogatot különleges főtengely, nagyobb hengerfuratok és kovácsolt dugattyúk használatával 6233 köbcentiméterre növelték, de az autó ezen kívül módosított szívó- és kipufogószakaszt valamint sportvezérműtengelyeket is kapott. Mindezt a saját fejlesztésű, megnövelt turbófeltöltő, a hatékony töltőlevegő-hűtő, valamint a nemesacél, négycsöves kipufogó egészíti ki. Az erőátvitel a hátsó kerekekre módosított, ötsebességes automata sebességváltón és differenciálzáron keresztül történik. Az útfekvésről állítható gázrugókkal szerelt, állítható magasságú futómű gondoskodik. A 19 collos első kerekeket kerámia féktárcsák, a hátsókat, lyukacsos acéltárcsák fékezik.

Ezek után nem is véletlen, hogy néhány további autó mellett Tuning őrület néven országos road show-ra viszi a Papas Auto a százmillió Mercedest. A road show az alábbi helyszíneken és időpontokban kerül megrendezésre:

Budapest, Hunyadi János út 6.: 2008. május 19-től – május 22-ig
Szeged, Vásárhelyi Pál u. 15.: 2008. május 26-tól – május 29-ig
Pécs, Koksz u. 125.: 2008. június 2-tól – június 5-ig
Székesfehérvár, Seregélyesi út 131.: 2008. június 9-től – június 12-ig
Budapest, Kárpát utca 21.: 2008. június 16-tól – június 20-ig"
Az önkormányzatok jelentős része fidesz kézen van. Érdemes lenne egyszer utánajárni, hogy milyen mértékben lopják ezek a férgek az állami vagyont, szerintem a Gyurcsányék a kanyarban sincsenek hozzájuk képest. Sok éhes polgármesterszájat kell betömni, nem csak a kanizsai parasztét.
ne izgulj morpho
abban az országban, ahol te szavazó vagy, ott én soha nem leszek polgármester, nem kell siránkoznod
jó neked a gyurkóferkó is

Hentes-mészáros 2008.05.18. 19:22:13

Felkoncolni, kicsontozni!

Vágó István a kvízmester 2008.05.18. 19:30:01

Kedves játékosaink, mai játékunkban közbeszerzést kell kiírni, de olyat, amire kizárólag a fent megénekelt 100 milliós Merci lehet a befutó! Figyelem, vigyázat! Bentley, R&R, Jaguar, Maserati véletlen sem lehet befutó, szóval óvatosan a paraméterekkel :D

www.a5.hu/cikkek/1/26119.shtml
Annyira bírom, hogy egy hírből, ami teljesen egyértelmüen, egy pici kis ember nagy balfaszságát mutatja, rögtön politikai, lovagi torna keletkezik, lovagiasság nélkül, természetesen. A kommentelők 99%-tól eltérően, ismerem az urat személyesen-sajnos-, a politikai elkötelezettsége teljesen irreleváns, simán hülye.
Dr. Hook: az a baj, hogy az országo 386 ilyen egyénileg hülye irányítja, mellettük több mint 3000 másik egyénileg hülye az önkományzatokban hoz döntéseket, és utána elvárjuk, hogy akik egyenként egy pici kis emberként hülyék azok egységesen lovagiasak, a nemzetért aggódók, a fejlődésért önzetlenül doglozók legyenek...

hogy is van ez? vajon egy házba hány selejtes téglát kell beépíteni ahhoz, hogy ne omoljon az egész össze az első kis lökdösésre? És ha az összes selejtes, akkor azért lehet belőle stabil épületet csinálni?
jah, és könnyű kibújni az összes hasonló esetben (legyen jobb v bal) azzal, hogy 1 ember partizánakciója, ő a hülye. De alapjában véve ezek az emberek nem a nagy halak, van nekik főnökük nem is egy. Miért nem hallani soha arról, hogy a főnök ilyenkor az asztalra csap, kirúg, lefokoz akármi. Egy cégnél történne mindez, ott bizony a főnök gyorsan rendet tenne, mert különben őt veszik elő az ő feletteseik, akiket az ő feletteseik, és egészen fel a ranglétra csúcsáig.
"
vagy túraautó (és akkor abban a gyerekeknek viheti az élelmet)"
wmiki bazd, ezen akkorát röhögtem. Ezt te teljesen komolyan gondoltad? Megmondom, ha fény derül, hogy milyen autó lesz, akkor az egy min 5 mtéer hosszú csilalgos vagy 4 karikás járgány lesz, vonóhorog, tetőcsomagtartó és minden egyéb "segélyszállítmányozó" segítség nélkül. Elhiszed?
Egyébként az összes politikus ezt csinálja, csak nála nyilvánosságra került a seggterpesztése. Ha egy polgármester új autót akar magának akkor okosabb, és a játszótér felújításánál 150e forintot igényel a lapátokra, 15e forintot igényel a kanalakra, stbstb...Igényel rá 10 millát megvan a játszótér 1,5 millából, maradékból jöhet az amg. ^^ Ez az okosabbik, a hülyébb megigényli a 10 milkát az autójára...
vismajor: a játszótéből így nem tud autót venni, mivel ott muszáj arra költeni a pénzt, amire szánta (persze haversrácok cégein keresztül ki lehet játszani a pénzt zsebbe, gyk a játszótér elkészül 1.5 millából a maradék meg visszajut, de abból csak magán autó lesz)

De nem kell félni, hivatali autót is lehet ügyesen közbeszereztetni, pl ha emellé a kocsi mellé hozzácsapott volna egy dákó logane MCV-t (ez akár hasznos is lehet a polgármesteri hivatalban), akkor a két autó átlagára már csak 6 milla körül lett volna, és ugye az már nem is olyan feltűnő :) Aztán lehet nagyon olcsón autóhoz jutni, de kötni kell a szállítóval egy 3 éves karbantartási szerződést havi 250ezer forintról, amiből persze a tényleges karbantartás csak max 2 havi pénz (főleg, hogy a kocsi garis 3 évig), a maradék meg igazából az autót fizeti.
Peter Pán! Egy polg.mest.nek nincs főnöke. Ez nem cég, ez csak egy szaros 56e. fős város. Legyünk őszinték, a politikában ott tartunk, hogy a 3-ad vonalbeli figurák osztják az észt és ezt mindenki kajálja frankón,Te is meg én is! Szevasz.
Dr. Hook: mivel nem független polgármesterről van szó (akinek valóban csak az a pár tízezer polgár a főnöke), ezért szerintem igenis elvárható lenne, hogy csatlakozva egy politikai táborhoz (akiknek a jóvoltából ő polgármester lehetett, hiszen lássuk be az apró falvakat leszámítva elenyésző, hogy valakit ténylegesen képességei/érdemei alapján választanak meg) betartja annak a tábornak a játékszabályait.

Tehát ha az én pártom azt mondja, hogy az országnak az a jó, ha az összes utcát rózsaszín térkővel burkoljuk, mert ez csökkenti a munkanélküliséget, növeli az adóbevételt, és épül szépül az ország, akkor szerintem joggal rúg engem ez a párt seggbe, ha én polgármesterként zöld térkövet fogok használni, ami ugye az ősellenség, nemzetrontó, hazaáruló, fasisztabolsevikakármicsodák mániája.

Vagy rosszul látom? Szóval szerintem igenis van főnöke.
Így van. Van főnöke. És van egy pártvezetés is. Ha a fidesz ezt ki akarja használni, akkor mondhatja a pmesternek, hogy el lehet innen húzni. Persze egészségügyi indokokra hivatkozva.

köcsög audis 2008.05.19. 07:51:52

na de ki a hibás mindezeken barmokért???
A mi X-ünk tette őket oda, ahol vannak.
köcsög audis-nak:
Nem a mi x-ünk a hibás. Az a baloldal, aki az előző polgármestert állította, majd az ellenjelöltet is. Marton István a két baloldali jelölt közt lett nevető harmadik.
süti beállítások módosítása