Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.12.12. 23:59 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

rendmániafóbia

Bármennyire is nem tetszene közvetlen környezetem mindenféle közbiztonsági állapota, bármennyire is úgy érezném, hogy ezen kellemetlen érzésemről akár még polgártársaim bármilyen szempont alapján jól körülhatárolható része tehet, attól még szarabbul érezném magamat, hogy ha ez ellen polgártársaim bármilyen szempont alapján jól körülhatárolható része gondolna öntevékenyen tenni, ettől engem megvédeni, hacsak nem ők az erre szakosodott hivatalos forma, a rendőrség.

Persze először, hangyányit kaotikus viszonyaink hangyányit kaotikus állapotai között, amikor sokmindenről ami nem ér oda, ahová oda kéne érnie, úgy  érezzük, hogy nem ér oda, ahová oda kéne érnie, akkor akár még csalóka módon szimpatikusan hatékonynak, és így biztonságosnak is tűnhetne ez az adekvát megoldás, ami viszont látszólag oda is ér, ahová oda kell érnie.

De valahogy még sem.

Mert valahogy úgy érezném, hogy akkor lenne csak igazán kurva világ, hogy ha olyan öntevékenyen beöltözött öntevékeny szervezetek kezdenének "rendcsinálgatásba", akiknek ez mint ha nem lenne hivatalos feladatuk.

Mert akkor mint ha valahogy egyre inkább, egyre nagyobb "rendet" akarnának kialakítani az addig is már kialakított egyre nagyobb "rendjeik" "rendes" alapjain, aminek a végén akkora baszott nagy "rend" lenne, hogy szerintem magamat sem találnám benne.

És ezen fóbiámnak egyáltalán nincs köze ahhoz, hogy koránt sem vagyok rendmániásnak nevezhető.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr23262282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása