Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.09.30. 18:00 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Vidéki kupik, fémkereskedők, kalóz videók és bekapcsolva maradt mikrofonok

Lipóton letartóztatott, különösen nagy kárt okozó adócsalásért és más bűncselekményekért jogerősen három év hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélt nyírbogáti fémkereskedőt, aki egy 2006-os letöltendő börtönbüntetést tartalmazó nem jogerős ítélete után még szocialista polgármester jelölt volt, és akinek egykori üzlettársa, a jelenlegi pénzügyminiszter is segített kampányolni, védi mint ügyvéd, a Medgyessy-kormány volt igazságügyi minisztere.

Vidéki kupiban videózzák zsarolási célzattal kistérségi megbízottat, aki éppen a pályázati pénzekhez való rajta keresztüli hozzájutásról, mint gyakorlatilag kizárólagosan működőképes szisztémáról prezentál.

Jogellenesen értékesített majd visszavásárolt földterület miatti vizsgálatból való kihátrálásról társalog vidéki város polgármestere és jegyzője a képviselő-testületi ülésen, bekapcsolva felejtett mikrofonnal, ami a valós élet verbális gyöngyszemeiként rögzíti a számítógépre az alábbi mondatokat:

"eladtuk ennek a ...-nek, méghozzá törvénytelenül, bagóért ... benne vagyunk a lekvárban, azért letöltendőt nem kapunk, de megrángatnak minket...". A félmondatokban válaszolgató polgármester egyik közbevetése: "azt elintézem, hogy közös cellába kerüljünk".

És ezek még csak az e heti műsorfüzet darabjai.

Meg még azokból is csak a nagyobbak.

Azt leszarom, hogy ezek, sőt, hogy ilyenek vannak.

Ez a jelek szerint gyakorlatilag a világ működésének olyan törvényszerűsége, mint a gravitáció, a bolygók keringése vagy az évszakok váltakozása.

Ami ezeken a kereteken belül bánt, az az, hogy itt mifelénk ez végtelenül bután, kispályásan, pitiáneren és lábszagúan megy.

A legmagasabb szintek szinte közvetlen találkozása a legpitibb ügyeskedőkkel és területeikkel.

Se tehetség, se igyekvés arra, hogy legalább valamelyest professzionálisan, körmönfontan.

Hogy a szálakat, szisztémákat és trükköket legalább valami kis energiába teljen felderíteni.

Vagy itt vannak az abszolút kőprofik, hogy már pediglen minek ilyenekkel szöszögni, mikor megy simán ezek nélkül is, és így sincsen belőlük nagyobb gond?

A szomorú helyzet az, hogy a gátlástalan idióták rajzanak itt ilyen ügyekkel / ügyekben, akiknek alappal nincsen sok félelemérzete.

Itt tartunk, gyakorlatilag jó fokmérője ez társadalmunk fejletségének és uralkodó viszonyainak.

Ezek mennek.

Ezek vannak.

Vidéki kupik, fémkereskedők, kalóz videók és bekapcsolva maradt mikrofonok.

Jó nagy hulladék telep.

 

fotó: Bócsi Krisztián

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr31181598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása