Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.09.27. 15:29 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

belga tükör

Vidéki település panziójában titokban videót készített inkognitóban maradt vállalkozó egy kistérségi megbízottról, amint az éppen oktató filmet fűzött be neki a fejlesztési pályázati pénzek elnyerésének mechanizmusáról.

Mechanizmus lényege természetesen a megbízott megbízása, aki közbenjár, magyarán a zsét felciggöli a minisztériumba, ahová úgy is megy közbenjárni, majd onnan, ahol ő úgy is közbenjár, a minisztériumból visszaosztják neki az ő sikerdíját.

Ez így patent, nem kell sokat feleslegesen mászkálni.

Ezt az egészet egy belga tükör mögül vették fel.

Régebben panzióban lányokat futattak, ahol ezt a kiépített belga tükrös infrastruktúrát valószínűsíthetően hasonló szépségű, csak más temetikájú zsarolásokra használgatták.

Vállalkozó filmforgalmazónak felcsapva, felvételt árulta fűnek-fának, meg kicsit még MSZP-t is zsarolgatott, így lehetett gazdagabb vele az erősen dokumentarista alkotás kistérségi megbízott főszereplője is, lefűzve egyet otthonra a családi mosoly albumba.

Aztán most nála foglalta le egy Zuschlag-ügyben eszközölt házkutatás során a yard.

Igaz ő nem gyanúsított a Zuhcslag-ügyben, azt se tudni, hogy miért is került a nyomozók látókörébe.

De akkor egyáltalán miért is, meg hogyan is?

Az meg titok.

Mint ahogy az is, hogy a pont egy hete tett kijelentése a Fidesz elnökének, miszerint itt kérem szépen az országba érkező pénzek nagy részét ellopják, az vajon építkezett e már erre a hozzá képest később levő történésre.

Magyarán, ki volt e találva ez így?

Az elég valószínű és hihető, hogy nevezett pártelnöknek a Hír Tévé és a Magyar Nemzet birtokába került ilyen adu-ászokról lövése sincs, és indirekt bizonyítékokra alapozva beszél ilyen, amúgy teljesen valós tényeket.

Az mondjuk jelen esetben a vázolt verzió mellett szól, hogy ilyeneket bármikor és bárki belekiabálhat bármelyik égtáj felé állva a légtérbe, minden bizonyíték nélkül teljesen biztosan igaza is van / lesz / volt.

De ez mind teljesen lényegtelen.

A fontos az, hogy az miért van, hogy engem ebben a kalandos helyszíneken játszódó, jelképes szereplőket és mozdulatokat felvonultató történetben csak egyetlen dolog ami meglep és érdekel?!

Mi az a belga tükör???????

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr88178716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis stílű, pitiáner eza kistérségi akárki. Másutt nagyságrendekkel nagyobb számokkal fociznak. Csak még nem tudódott ki. Mármelyik polgármester,EU képviselő, parlamenti képviselő, megyei képviselő valamilyen buliban benne van!
Van-e a honi parlamentben 5 honfiú-honleány aki még becsületes?
jön a telefonos segítség: a belga tükör az a tükör, ami mögül a jó zsaru nézi, amint a rossz zsaru a kihallgatóhelységben a stokival veri a vonakodó gyanúsított fejét, majd jó zsaru a kellő pillanatban beront és megmenti a gyanúsítottat, eképp vallomásra bírva . okosabb gyanúsítottak már tudják, hogy a tükör mögül nézik őket és bemutatnak vagy beszólnak a jó zsarunak.
süti beállítások módosítása