Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.09.12. 13:57 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Menjen a picsába az egész politika!

Ez nekem nagyon bejön, ez az olasz humorista csákó féle akció, hogy már pediglen internetes felhívásra 200 olasz és vagy 30 külföldi városban töltsünk meg tereket, és ott azokon együtt vagy 300 ezren küldjük el az egész politikát simán a picsába.

Jelen esetben csak az olaszt - a baloldali kormányt és a jobboldali ellenzéket egyaránt -, de beillene világ színtű kezdeményezésnek is.

Semmi faxni, szofisztikálás, nagy ívű beszédek és szóképek.

Egyszerűen csak felolvas a bíróságon elítélt parlamenti képviselők névsora (25! fő, élén Silvio barát), oszt simán, no mentek már ti a picsába, elküldi őket a halálba!

Ez így ebben a formában elég is, kellően kifejező, nem is kell tovább bonyolítani!

Mind tartalmilag, mind pedig érzelmileg tökéletesen összefoglalja a lényeget.

Mondjuk azt megjegyezném minden elismerésem mellett, hogy azért ám nem olyan nagyon nagy durranás ez!

És itt most hazai pálya érdemei jönnek előre.

Itt nálunk is van ám olyan nagy mókamester, aki nem hogy egy alkalomra, hanem szezonban folyamatosan és kampány szerűen bemozdít ilyen témában ennél sokkal több embert.

Sőt, nem ennyire szórtan, sokkal inkább fókuszálva és kevesebb teret igénybe véve.

Ráadásul még úgy is van kitalálva és megcsinálva, hogy nem ilyen széles platformra kell gyűjteni a picsába küldőket, hanem mindössze egy emberre.

És még is többen vannak.

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr11163619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem nalunk csak a masik oldal politikusait kellene elkuldeni. A mi oldalunk politikusai csupa feddhetetlen, az orszag joleteert mindent felaldozo hazafiak.
Ez nekem tetszik. Esetleg lehetne mindezt csendben egy 100m * 100m-es molinót a fejek fölé emelve, a molinón a felirattal. Esetleg az egészet Batthyány térnél a Duna parton, hogy a Parlament ablakaiból lehessen olvasni. Persze, ahogy az Dumpi is megírta, a bal oldali csak a jobb oldalát akarná tartani a molinónak a jobb oldali meg csak a balt. Ettől persze fent is maradna.
De szép lenne,ha így lehetne!Így lenne tiszta helyzet a politikában,lecserélni az egész bagázst és újakat választani(de csak max.120-at).Megszűnne az,hogy az első megválasztástól addig parlamenti képviselő valaki,amíg meg nem hal.Itt nincs nyugdíjkorhatár?Mikor jutnak szóhoz a fiatalok,ha nem kapnak lehetőséget?Ha lesz ilyen mókamester,mint az olasz,tudassa a helyszínt,én it ott leszek!
morgó, ha megszervezed, megyek tartom az egyik végét :)
Amikor először hallottam az akcióról, rögtön rád gondoltam, ez nagyon egy neked való téma.. örülök, h megírtad.
Na szépen vagyunk Rák!:)))

Oszt miből gondoltad, hogy ez nekem való téma?

Mert farnkón érdekel, hogy máshonnan milyen az a kép rólam, ami alapján ilyen cuccokat rám gondolnak, az én profilomba briliáns sporik!
Én már az előző választáson is ezt írtam a szavazólapra. :)
"Takarodjatok mind!"
süti beállítások módosítása