Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.07.24. 23:43 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

sztármadár

Van ez a fazon, ez a sirálymadár, amelyik naponta betipeg a bótba egy zacskó chipsért, azt meg mikor kitipeg és elfogyasztja a zacit kibontogatva, még más madarak is kajolnak belőle.

Ez olyan tipikus híradó végi bugyuta feszültség levezető laza, de mint ha a mindegyik ilyen hírműsor végibe hajított általában állatkáknál ez a csőrarcú kicsit nagyobb sztárrá avanzsált volna.

A franc tudja miért, ha így van egyáltalán.

Egy biztos, ennek a tollasnak és az ő nemzetközileg ismerté vált csórós akciójának, vagy ezerszer több haszna volt a szervezetemnek, mint az előtte kiborított bel és -külföldi szokásos feszültség teli történéseknek.

De a legérdekesebb aspekt meg az, hogy míg az evolúció csúcsán dekkoló emberi faj egyes darabjai életük döntő részét azzal a küzdelemmel töltik el, hogy a BP TV kísérleti adásának tartalék bemondói lehessenek három és fél percre a hajnali műsorsávban, hogy 12 ember láthassa őket, addig meg ez a sirályállat minden ilyen földi hívságra szarva, csak a természet odaszokos élelelmszerzős ösztöneit működtetve madár létét hozva, ha még csak percekre is, de több tízmilliós nézettségeket hozott magának!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr50124752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása