Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.07.19. 08:46 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

nehéz ügynél is nehezebb ügynél is nehezebb ügy

És ha vajon én már előző nap este odatáborozok már aludni is hálózsákkal meg egy alternatív kontranépszavazási beadvánnyal az OVB fészke elé, hogy mikor Pokorniék 15:50:00-ra jönnek kényelmesen, akkor én már régen ott legyek a saját akármilyen is grundolmányommal, akkor vajon tisztelettel és udvariasan előre engednek mint állampolgárok az állampolgárt az ilyen sorbanállásos szituációkban az elébb ott lévőt, és csak majd később okoskodnak és jog- meg okfejtenek, esetleg renegátoznak le akár még civil kurázsis, meg abszurd rávilágítós privát mókáért?

Vagy valami olyan körülírhatatlanul hülyén cselekedtek volna valami körülírhatatlan hülyét, mint amilyet körülírhatatlan hülyén egy a fentihez hasonló riporteri felvetésre mellébeszélt ma reggel Szíjjártó mókamester, hogy poltitikában és sportben egyrészt mindent szabad, másrészt meg semmi értelme e két területen a ha-val kezdődő kérdéseknek.  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr64120884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása