Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.06.28. 19:40 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

valakik

Valakik, valamaiért, valahol, mindössze annyit lehet tudni, hogy kb. mikor, úgy nagyjából az ezredforduló környékén, megsemmisítették az olajügyek iratainak nagyrészét.

Maradék nagyrésze meg titkosított, addig, amíg azt is meg nem semmisítik valakik, valamiért, valahol.

Azt, hogy kik, miért és hol, azt nem tudni.

Az a buta kérdés, hogy hogy a francba, az már fel sem merül.

A rendelkezésre álló információk szerint ennyit tud mondani egy mindenkori/bármikori magyar kormány  az ő szóvívője útján az általa igen nagyon tisztelt és nagyra tartott választóinak, illetve nem csak az ő rá szavazóknak, hanem működése alatt és okán minden magyar állampolgárának.

Nevetséges.

Siralmas.

Bohócok.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9107934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na most: ha azokat kérded, akik nyakig benne vannak (mindkét oldalon, úgymint páros és páratlan), vagy azokat, akik mechanikusan végigcsinálták (jó pénz olajozottan foléyik), vagy azokat, akik a mindenkori hatalom gyermekeiként törvényeket alkottak (nappalt éjjé téve), akkor ne itt várd a választ.
Még az NBH is kicsi fiú ehhez (nekik is jár a fizetés)
Tudom én, ahogyan Te is, hogy ez csak költői kérdés volt, olyan figyelemfelhívó, hogy a jó kurva anyátok, tudjuk, hogy miket csináltok, és akkor legalább már azt ne haluzzátok, hogy azok mellett az ostoba magyarázataitokat, meg plekni felháborodásotokat beszopjuk!:)))

Mert azért ott sok olyan konkrét hülye van ám ott, amelyiknél tizenhét év alatt evolúciósan kialakult, hogy amnéziásan skizofrén állapotában frankón el is hiszi magának azt a sok faszságot amit ilyen ügyekben (is) összehadovál!:)))
süti beállítások módosítása