Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.09. 08:01 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

elítélendő, gyűlöletes, borzalmas

Havas tanár úr monnya Antall szobor fémgyűjtők által való begyűjtése kapcsán, hogy szobroknak színesfém hulladék láncba való beillesztése elítélendő, gyűlöletes és borzalmas, úgy eleve mint bűnelkövetési kategória, nem csak a konkrét esetre vetítve.

Erős jelzők mellé mivel illette ezt a bűncselekmény formát független a konkrét műtől, én azért tennék valami fura lágyító jelet.

Szerintem "sima" köztörvényes bűncselekmény ami kultúrálatlan, és valóban elítélendő, mint amúgy minden más bűncselekmény is.

Ami a gyűlöletes és borzalmas, az inkább az a közállapot, amiben független a leszerelt szobor ábrázoltjától, legyen az művész, politikus vagy akár ki más arra érdemes is, ott tartunk, hogy gyakorlatilag mindent hordanak el mindenhonnan, nem is csak szobor kategóriában, még ha az le is van csavarozva, és arra még rá is betonozva!

Meg gyűlöletes és borzalmas az, ahogy ezeket a gyűlöletes és borzalmas közállapotokat nap mint nap élő és egyenes adásban gyártják itt le nekünk országos szinten, nem hogy élettelen anyagból lévő alkotásokat, hanem konkrétan élő hús és vér embereket "szétbombázva", alapozva azt a kellemes hangulatot, hogy itt aztán mindenkinek mindent lehet, sőt még kell is, ha érni szeretne el valamit saját érdekében mindent és mindenkit leszarva!  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4073064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása