Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.13. 11:46 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

kinyilatkoztatás szerű önrendelkezési jogom gyakorlása hitvány testem halálom utáni belpolitikai harcokban való használatáról

Én bcyke, nem bcyke, hanem kacatvilág kapitány, itt e szent helyütt önvégrendelkezem Ti tanúságotok előtt a virtuális éteri hullámokba bele, hogy ha az egészségügy reformjának elkövetkező 150 évének bármelyik időpontjában elhalálozásom felettébb szomorú de elkerülhetetlen esete történne meg velem, akkor nem járulok hozzá, hogy bármelyik oldalon is szédelgő politikai erő, az éppen másik oldalon szédelgő, szerinte e területen nemzetromboló módon elkövetett szándékos, aljas és orbitális elbaszásait az én vizihullámmal támassza alá vezető hírek kezdő momentumaként!

Legyen ez még akkor is szent és sérthetetlen akaratom szerint így, ha az elmúlás brutális módja nyolc darabra szakít, és alkatrészeimmel 16 súlyponti korház között össze-vissza rohangálva, Tarrot kártyával vetik ki három darab súlyponti mentőben, hogy hová is vigyék fáradt testem levált darabjait, ezzel visszafordíthatatlanul rontva amúgy ilyen esetekben elég reális maradandó egészségkárosodás nélküli felépülési és esélyeimet!

És akkor is ezt akarom, ha mint budapesti űrturistaként az egészségügyi területileg illetékes nyizsnijnovogorodi súlyponti kórházamban az addigra stabilan kialakuló nulla biztosítós rendszernek köszönhetően mint legkomolyabb állapotjavító és életmentő beavatkozásként mindössze egy sovánka iszappakolás finanszírozódik nekem meg, mint mindössze csak jövedelmem 93%-át járulékként megfizető nem potyautas ellátottnak!

Akik eztet együtt, egymással szemben, meg felváltva is, szintén csak egymással szemben kihozták belőlem, legalább azok ne lobogtassanak már halottaimban saját nevetséges zászlajuk támasztékaként a langyos tavaszi szélben!

Köszi!

Ámen!

2 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6958074

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: airhopper license 2018.04.20. 15:17:28

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ó, franc, tegnap pasinak pont erről pufogtam!!!
Te viszont ezt nyugodtan csokorbakötheted dzsámpolós cuccoddal!! :o))))
Ja, ember gondolkodjon előre, és ha már életében sem feuduma semmilyen hülyeségnek, akkor azt szép halálába se enegdje!

Mondjuk, talán ettől egy boldoggá avatás esetében eltekintek szerényen!:)))
süti beállítások módosítása