Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.03.27. 11:56 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

na akkor én is dobok már egy demcsákosat ide bele

Legalább csak annyit kék minden leendő illen és ennyire nyilvános pozíciónak (hátrébb a susnyásba már nem, ott felesleges, ott himbálózhat bárki) mielőtt odatolják a konkrétba, hogy saját maga, tágabb és szűkebb családja milyen gazdasági és köztörvényes bűncselekményekbe érintett, illetve milyen ilyen személyekkel áll üzleti meg mindenféle kapcsolatokban.

És nem csak bírósági verdikt utáni stációban, hanem már nyomozati szakaszban is.

A profin magas labda lecsapó véresszájú és Janus-arcú mindenkori másik oldalt, aminek ezek a cuccok tálcán nyújtott ajándékok, azt leszarom.

De valahogy a köznép jogosan kényesebb erre, hogy legalább még már ilyen jelképesnek számító könnyebb esetekben lehessen letorkollani az ilyeneket gőzleengedőnek, ha már a nagy giga cuccokban, ahol nyakig vannak benne politikailag meg mindenhogy az ilyen sittes esetek, kvázi legálisak és elfogadottak, ott semmit nem tehet, a sima végignézésen kívül, miközben úgy rabolják őtet hülyének nézve le.

És azt is leszarom, hogy maguk alatt vágják az ilyen amatőr hülyeségeikkel a fát!

Én már azt is sértőnek tartom magamra nézve, hogy ezt a nőszemélyt betolták ide elibémbe, így ezen cselekedetükkel annyi kibaszott fáradtságot nem vettek, vagy annyira dilettánsok ezek itten, hogy legalább egy talpig böcsületes és minden fenti szempontból fedhetetlen embert keressenek!

Vagy ez ebben a magyar valóságba már lehetetlen?

Vagy ez nekik nem igényük?

Vagy nem szempont?

Vagy az ő értékrendjükben ez már annak számít?

Teljesíthetetlen feladat?

Nehéznek biztosan kurva nehéz.

De ha ezen, egy ilyen egyszerű szaron nem tudnak patent végigmenni, hogy ki pampogja arcomba a jó csomagolásra szoruló hülyeségeiket, ha ezt nem tudják végig- és kiköbözni, hogy hogy fog bukni a kétes családi üzletes bikini képes blogtündér, akkor azokat a tényleg giga és fontos cuccokat hogy a halálba fogják ügyesen végigzongorázni, amit a bénázásuk tárgyának csak elmondani kellett volna bele a buta mikrofonokba?!

És akkor az már nem is érdekel, hogy pályája csúcsaként nevezett nőszemély mit tudott volna homorítani bele a történetbe.

Meg az se, hogy neki, aki gondolom ismerte üzleti érdekeltségeik mikéntjeit - habár a mai világ, mai házassági viszonyaiban.. -, miért nem jutott eszébe, ilyen vajnak látszó tárgyakkal a fején a  perzselő nyilvánosság című napra nem menni.

Vagy úgy gondolta ő is, meg kiválasztói is, hogy manapság itten már ehhez a feladathoz ilyen beágyazottságú gyakorlat szükséges, hogy sok ilyen érdekes keveréket tudjon magyarázni majd meg mindenek előtt legfőbb kép visszakézből?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2551508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása