Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.03.01. 20:43 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

sejt szinten kell egészségesnek lenni

Sejt szinten kell egészségesnek lenni!

Most, illetve gyakorlatilag mindig ez megy, már ha az addig egészségileg nem nagyon odafigyelt versenyzők beleszaladnak a nagy és tuti tudásba.

Ez stabil random eü világnézet a kaotikában, rendszerek dőlésébe és újak épülésében, kvázi mint a piramisjáték.

Gyógyszer multik és orvos multik sem nem tudják az igazi egészséget, meg nem is érdekeltek benne eleve, mert maffiaként ránk szövetkezve gyógyszerekkel tömve megmérgeznek, hogy így keressenek rengeteget.

Nincs mese!

Ezek az igazi szaremberek, a gengszterek, akik tönkre tesznek minket, kibelezik hitvány testünket egészségileg.

Doktorok különben is csak betegségben tudnak gondolkodni!

Nem az okokkal foglalkoznak, az alapokkal, a gyökerekkel, hogy a mi egész és betagozódott lényünket komplexen lássák és így is kezeljék, hanem csak a jéghegyünk csúcsával maszatolnak, tünetileg porolnak csak le!

De ott vannak az igazak, a mágusok, a perfektek, kik pont ellenkezőleg működnek, és lerántva az egészről a lepleket, kimenekítenek minket, visszaadva az igazi egészségünket, jól rendbetéve minket legbelülig egészen.

Sejt szinten.

És ennek útja szinte mindig valami csodálatos tápkiegészítő.

Amibe minden benne van, ami nekünk még a tiszta emberi forrásból már vagy 20 000 éve kell, és aminek köze nincs a mostani felesleges beszennyeződésekhez.

Sejt szinten.

És az arányok, azok is benne vannak mind úgy, ahogy pont ide és pont nekünk a megfelelő a mágus egész életművét felölelő kutakodásai alapján.

Sejt szinten.

Mert ugye mindenből több kell, meg még több is, mint amit nekünk eddig hazudtak, hogy nem is, és még olyanok nyomelemek is, amik még a periódusos rendszerben sincsenek benne.

Sejt szinten.

Na ja!

Mert ha egyetlen csodaszart tömünk magunkba, ami ráadásul kinézetre még ugyan olyan kinézetű kapszula, mint amivel a gyilkos gyógyszer és orvos multik tömnek, akkor attól úgy egészségesek leszünk sejt szinten, mert ugye az a lényeg, mint a Makk Marci.

És ha sejt szinten már rendben működünk, akkor már mindegy is, hogy amúgy meg gyakorlatilag ugyan azok a fizikailag és pszihésen széthullott malacbőr jelmezes disznók vagyunk, mint annak előtte voltunk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9441671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása