Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.28. 09:43 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

körúti villanyos űrsiklókat teljesen beszippantotta budapest furcsa vákumos aurája

Nemtom hogyan is van ez pontosan, hát még úgy ezoterikusan, de valahogy bármi ami ebbe a fővárosba készül felhasználásra bárhol is a világban, már a legelső csavarja leesztergálásától bele van szippantva valami furcsán elbaltázott karmikus vákum aurába.

Innen árad valami bele a kozmoszba, ami eleve mindent az első leheletétől az anyagi létezésben elkezd formálni erre a környezetre, hogy mire ideér, nehogy már még véletlenül is kilógjon innen.

Ha azt vesszük, akkor alapjában véve ez lehetne egy szenzációsan jó dolog is, de sajnos egyáltalán nem az, mert ez a bizonyos aura sem az, sőt kifejezetten sok pitiáner és komikus vákumelemből összeálló egy egyveleg, tehát mondhatni, nem nevezhető szerencsés csillagzat alatt születésnek, az ide való hasonulás menete.

Én azt nem hiszem el, hogy ilyen egyetemest is meghajlító tér és időgörbület nélkül, mi innen ível át oda, ahonnan a combinók jöttek, létezik az, hogy a galaxis európai részén gyártanak olyan nagyvárosi tömegközlekedési eszközt - vagy egyáltalán bármilyen eszközt -, ami minden, a felhasználási környezetének és módjának előre modellezhető és jól tervezhető paraméterére - utasok, eső, ilyen apróságok - egyetlen válaszreakciót tud adni, hogy használhatatlanná válik.

Az is kisugárzás ám, hogy itt velünk mindig minden (bármilyen) szart meg lehet etetni, ha valakiknek az anyagi, politikai érdekei úgy kívánják azt.

Szal ameddig nem tudunk mit kezdeni ezzel a mókás katyvasz aurával, amiből mondjuk hosszú évek óta teljes és szemrebbenés nélküli rendszerességgel, egy december(!!!!) eleji napon, egy laza hóeséstől teljesen lebénult városra olyan magyarázatok szoknak jönni vezetői részéről, hogy az a bizonyos hőmérsékleti behatásra kikristályosodott állagú csapadék teljesen váratlanul jött ide az égből le, addig bármi is érkezik ide, az mind ilyen elátkozott lesz, mint ez a nyomorult körúti sárga űrsikló.

De nézzük a jó oldalát is, még az a szerencse, hogy az ilyen ide készülő cuccokkal a gyártósorokon maszatoló melósok nem átkozódnak el több generációra előre!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5441131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása