Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.25. 21:14 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Környezetbarát Kombinációs Problémamageoldás Projekt

Új projekt kiírást készítettem magamnak.

Környzetbarát Kombinációs Problémamegoldás Projekt.

Röviden: KKPP

Lényege, hogy a sok baromságot és eszementséget, meg egyéb mindenféle hitványságokat és aljasságokat, mik össze voltak/vannak/lesznek hordva itten a köznek az életébe, valahogy úgy oldani meg problematikailag, hogy összekombinálva azokat, saját maguk kioltva egymás hatását, egy környezetbarát megoldásként szűnjenek meg.

Szal ahogy a helyzetet látom, ez egy giga projekt lesz itten.

Na példaként rögtön itt egy elsőnek.

Galvániszapos lerakott külföldi szemetet átcsomagoló demonstrációs birkózás.

Galvániszap áthord azonnal parlament elé a Kossuth térre.

Már jó, Csepelen nem folyik tovább a Dunába, itt az ország háza előtt meg mindennél jobban jelképezi és demonstrálja, ami itt most úgy globálisan úgy is van.

Az összes felfedezett illegálisan lerakott külföldi szemét azonnal felhord és beleborít, jól elkeverve.

Ez így már még jobban jelképezi és demonstrálja, ami itt most úgy globálisan úgy is van.

Az összes felfedezett átcsomagolt romlott élelmiszer azonnal felhoz, és beleborít jól elkeverve a már ott gőzölgő galvániszapos behordott külföldi szeméttel.

Ez még tovább fokozza így a jelképezését és demonstrálást annak, ami itt most globálisan úgy is van.

De azért valójában még a közelébe sem ér annak!

Csak alulról kapirgálja metafórálisan.

Aztán mehetnek még bele kisebb unikális hungarikumok, mint ólmozott piros paprika, meg ilyenek, amik még mindig ugyan úgy vannak, meg lesznek is mindig is úgy általában.

Bent az épületben akik vannak, azok még biztosan ebből sem vágnának le semmit, hogy valójában mik is vannak itten, és hogyan is néznek ki azok választóik testközelében, ha nem csak arra használnák őket, hogy apropók legyenek össze-vissza politikai hadakozásra, pereskedésre, meg ilyenekre.

Szal és akkor ebben a jó nagy pirpspaprikásgalvánromlottkajaszemeteskatyvaszban lehetne Márciusban Újra Kezdeni.

Kossuth tér kordonoktól megszabadít és lehet ismét napi tornázni meg ellenoszlatni.

Ilyen állapotok közepette már az se lesz gond, hogy van e mobil wc elég, meg hogy húgyszag van, mert azok a cuccok is elférnek így bőven a küzdelmi közegben feltűnés nélkül.

Se vízágyú, se gumilövedék, se kontra utcakövek nem kellenek, mert iszapos közegben eléggé hatékonytalanok ezek, az a hülye, meg aki még ide is barikádot építene, az megérdemli.

Nem kell azonosítási jel yardra, légzést nehezítő sálas arceltakarás a kemény magnak, ezeket sem lehet úgy sem látni majd tetőtől talpig bekenve romlottparizeresgalvániszappal.

Ez egy nagy és becsületes, test-test elleni küzdelem lenne, az ősi és tiszta magyar hagyományok jegyében, amihez senki részéről semmi különleges felszerelés nem kellene, magyar test feszülne magyar testnek.

Aztán ha kiküzdötték magukat, akkor mindenki hazavinne a moslékból annyit ami rátapadt a ruházatára, és otthon a kalgonizált kemény vízében kimosva a hulladéktárolás legális csatornáiba juttatná vissza aztat.

Vízágyús lemosás nem ér!

Vannak annyian, hogy igen hamar elfogyna a cucc onnan!

Biztonságosabb küzdelem, kisebb sérülés veszély, gyakorlati és konkrét közteher viselés, jelenlegi három leginkább szemet zavaró környezetszennyezés lenullázása.

Kezdésnek nem is rossz!

Látok én ebben fantáziát, ebben a környezetbarát kombinációs problémamegoldásban.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2540269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NA!!!,ebből látszik ha jobban megnézzük, momdjuk madártávlatból kis hazánkat, nem kell rajta sokat gondolkodnunk, milyen MÉLLYEN FEKSZÜNK, EU. többihez viszonyítva.Nekünk nem marad más mint a szemétfeldolgozás, és a nemzeti össztermékük GDP bevételét "eggyesek" jól tudják HASZNOSÍTANI!
süti beállítások módosítása