Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.22. 01:04 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

mennyei béke tere

Na ez csúnyán messze fog vezetni, meg elég abszurdan is, de hát mi az mi nem ezt teszi ebben a geopolitikai galván iszapos környezetben.

Szal engem ez az Ázsia Center Hungary Projekt legalább annyira nem hagy nyugodni, mondhatni még inkább, hogy lázba hoz, mint Semlyén "hittel, bizalommal, őszintén" Zsoltot.

De még Ő komoly politikusként egy egész nemzetért kell, hogy aggódjon sok cikluson áttekintve, addig én mint senki bohóc, nyugodtan megengedhetem magamnak, hogy kicsit kevesebb súllyal a vállamon, sokkal lazábban, teoretikusabban mélázgassak el a kérdésen, hova tovább fantáziámat is elengedve, már-már szájensz fiksön és abszurd elemeket is belevíve, legalább akkora nagy baromságokat gyártsak le, mint ők komolyban.

Első nekifutásra rögtön az urnához járultam az Index válasszunk egymillió ázsiait szavazásán, és gondolkodás nélkül, határozottan dobtam egyet Kínára.

Ez nálam alap.

Tuti rizs, és amúgy is a disznó éve van, vagy mi (és még csak nem is a sima, házié, hanem a nemesfém borításúé)!

Megjegyzem, ez utóbbi még 600 éves aranyozásával sem ment semmire itt nálunk, nem hozott itt nekik nagy szerencsét, már kapásból rögtön az év elején, legalább is a fenti purpárlét nézve.

Azért az jó tudni, hogy ekkora nagy csillagromboló erővel bírunk mi itt a pusztában nemzetlélektankisugárzásilag, hogy még a egy milliárdnyi nép ősi alapkultúrájának spirituális pillérjeit is kapásból dózeroljuk sima becsúszó szereléssel pártelnökileg!

Na persze nem mint ha a mi bolha köhögésünk hallatszana vagy számítana e nekik valamit is.

Aztán utána rögtön kezdtek dőlni belőlem az eszementségek, pörgött az agyam.

Nemtom, ehhez itt még el sem kell mélyednie az embernek ebben az inspiráló környezetben, valahogy mint a vákum húzza ki a tematizált közélet és médiaközvetítése a hülyeséget.

És ami még veszélyesebb, hogy az egészhez jön még hozzá egy önkontrol nélküli hihetetlen nagy és ostoba gátlástalanság stuff, egy súlytalansági állapot, amit annyira át vesz a közéleti és nagypolitikai példamutató létből és cselekvésből az ember, hogy azon kapja magát, hogy bármit és bárhogyan le mer írni bárhová, mert azt olyan abszolútnak és patentnak haluzza be magának, vagy ha nem is, akkor is, no mond már mi van!

Végül is még mindig jobban jár mindenki, hogy nem a Mega Sztár selejtezőben kell szembesülnie velem, illetve énekhangommal.

Szal nem én vagyok a hibás!

Sokkal inkább, illetve teljesen az, ami itt van!

Ha meg igen, akkor meg simán ittas voltam/vagyok és fogalmam sincs mit csinálok/csináltam!

Különben is csak annyit mondok, hogy igen is, fogok  én is beszélni március 15.-én, igaz hogy csak magamba és magamnak, de hogy hol, azt már pedig én sem mondom meg!

Mert ez egy ilyen dolog itt mostanában.

Hogy miért?

Na azt politikai és világnézeti hovatartozása alapján összeesküvés elmélet gyártsa le mindenki magának!

Csak úgy sehová nem behajolva, normálisan már úgy sem lehet!

Szal visszatérve a lényeghez, szerintem jöjjenek az ázsiaiak, azon belül is a kínaiak, és tényleg milliós számokban.

Én hihetetlen nagy és hasznos potenciálokat látok ebben benne.

Csak, hogy a legfontosabbat említsem.

Demján Sándor megépíti nekik saját kézzel, rögtön a milleniumi városközpont folytatásaként a Soroksári úttól, Vágóhídtól indulva egészen el kifelé Ferihegy 2.-ig, a város jelentős részét lefedő új Kínai Negyedet.

Csepel-sziget maradna Hong Kong.

Így egy füst alatt lefedi tervezett ferihegyi gyorsvasút projektjét a számunkra legköltségtakarékosabban, és megépíti a Westend után, munkássága igazi nagy gyöngyszemét, mert ezt hót ziher, hogy nehéz lenne akár neki, akár bárki másnak is felül múlni.

Vonat nem kéne milliárdokért, több millió betelepített kínaiból bőven lenne kapásból jó soknak munkája be és kiriksázni a légiutasokat.

Ő így úszó profitjáért betársulna oda a pesti triádba, és bevétele ugyan úgy meg is lenne.

Na ugye, állami kiadás megspórol, nincs 300 éves visszabérléses PPP kombinációs szisztéma, és ezzel együtt a város levegője is tisztulna kerékpáros munkaerők révén.

Ja, el ne feledjem, reptéri taxis hiénák is lenullázva végre, amit ugye megint vagy kétszáz éve nem tudunk oldani meg.

Budapest Parádé és Sziget fesztivál helyét átvenné Gerendai szervezésében a kétmilliós Critical Mass.

Egészséges életmód, jó példa, csökkenő zavaró éjszakai zajszint Óbudán és Újpesten.

Magyar ország nyolcvan Párizs-Dakar csapata után az első Tour induló profi bringás brigád a sportág hazai népszerűsödése révén felnövekedett új nemzedékből.

De ezek csak a fő vonal hozadékai.

Legnagyobb és leghasznosabb az lenne, hogy ebben a bazi nagy Kínai Negyedben felépítenének egy bazi nagy Mennyei Béke terét (Tienanmen), patent a pekingihez, már csak úgy jelképesen is.

És mivel kínaiak 3 nap alatt lelépnének minket idegenforgalmilag, ezért erre a nagy térre jól beépítenék a jelentős magyar idegenforgalmi látványosságokat, hogy turistáknak ne kellejen beszédelegni az egész országot, hogy jól lehúzzák őket minden féle fekete listás vendéglátóipari egységekben, hanem ott egyhelyben megnézhessenek minden jelentőset.

Parlament, Hősök tere, Halász Bástya, Budai Vár, Ópusztaszer, meg minden ilyenek.

És hogy ne legyen holt szezonban sem kihasználatlan ez a nemzeti skanzendiznilend, ezért azt akkor kiadnák mindenféle politikai megmozdulásoknak.

Ez így teljesen passzol, mert a legnagyobb mozdulások október végén, meg március idusán vannak ugye.

 Még.

 Egyenlőre.

Erre az egész hazai élmezőny rácuppanna, mert gyorsan levágnák, hogy itt minden egy helyen van, és sokan összegyűlve jelképesen lefedhetnék egyszerre az összes jelképes helyet, sőt nem csak mint ha azokat úgy összesítve, hanem mint ha az egész országot is így kicsiben, instant, nagyságukat demonstrálva és átélve félvirtuálisan.

Demonstráció 2.0

Mindenféle területfoglalási engedélyek és hozzájuk tartozó sakkozások nélkül!

Bérleti díj oszt kész.

És még gyalogolni sem kéne sokat.

Kínaiak meg csak röhögnének jó nagyokat, hogy mik mennek ottan.

Ezek a madajok, lenni hülyék, szokan, nadon.

Nem értenék.

Ahogy mi sem.

De szerencsére nem mennének el, mert ugye híresen nagy a tűrőképességük.

Akár már csak itt nekünk.

Sőt, rá is mozdulnának az ocó kockakő gyártásra, mert arra ott (mint ahogy most itt) lenne nagy igény.

Nóc néhszá, szok hatszá!

Ocó, va gyusánosz isz!

Meg mivel úgy is lelépnének minket három nap alatt idegenforgalmilag, tribünöket állítanának, és nézőktől pénzt szednének az ilyen formában már jól átlátható csikágók és össze-vissza beszélések megtekintéséért.

Mert azért nincs kétségem, magyar sportemberek secperc alatt kiszorítanának mindenkit onnan, ebben az áldott állapotukban nagyon jól érezve ott bent magukat.

Ahogy most már lassacskán innen kintről is mindenkit aki még úgy ahpogy normális és nyugalomra vágyna.

Vadnyugati show, Bejrút és Belfast, Übü király, magyar történelmi performansz két óránként alkotmányozó nemzetgyűlésekkel és árnyékkormányok árnyjátékával, böszme nagy vásári hazudozásokkal, kordonos stratégiai játékkal, Egri vár és TV székház ostromokkal, kabaré, UTE-FTC ultrák örökrangadókkal, UTE, FTC ultrák-Készenléti rendőrség örökrangadókkal, békés demonstrálók, UTE, FTC ultrák-Készenléti rendőrség örök rangadókkal, meg ilyenek.

Folyamatos történés valóság show, amibe mindenki ideje, késztetése, vérmérséklete szerint akkor csatlakozhatna be amikor csak akarna, annyira amennyire gondolja, egy nagy és permanens parádé, random demonstráció, stabil feszültséggel, grund, ahol rohangálva mindenki addig bohóckodhatna míg jól ki nem éli magát és le nem fárad, hogy aztán nyugodtan haza és embertársai közé menjen, csak úgy még elfogadható európai mértékben ön és közveszélyes állapotban.

És akkor itt kint a városban, meg az országban lehetne végre nyugalom.

Mennyei béke.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5638908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása