Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.01.06. 12:35 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

az utóbbi évek legsúlyosabb összeesküvéselmélete: Anettka "csak" felvezetése az igazi végső csapásnak, Rezsőnek

Subba mester írt ismét egy komolyat isten állatkertjének egy megint csak különleges és figyelemre méltó báránykájáról, Anettkáról.

Patent dolgozat, minden lényeges aspektusát napfényre hozva és megvilágítva -már ugye amennyire egy földi halandónak (aki ráadásul még csak nem is pszichiáter) ezt lehet - ennek a kivételes - most már nyugodtan mondható (űrutazó) - égi jelenségnek.

Mert ugye erre mondta a költő, mikor már még nem csak hogy őt, de még a BP televíziót se, sőt még magát a televíziót sem látta:

"Szegény a forgandó tündér szerencse, hogy e csodát újólag megteremtse"

Talán csak ha mint egy a művésznő megett (most már talán nem is annyira ott, hanem egyre inkább mellett) - a setétben - meghatározólag megette (most már talán nem is annyira ott, hanem mellett) - a setétben - lévő kulcsszereplőről esett volna érdemtelenül és indokolatlanul kevés szó, Rezsőről.

Mert hogy most ugye már Rezső egyre többet és hangsúlyosabban van nem csak megette - a sötétben -, hanem mellette - szintén a sötétben -, így azért már nagyon jól látszik kettő dolog.

Egyik, hogy Rezső a hőskorban is, mikor még az igazi nagy úttörő unikumok születtek a gyengén világított stúdió nagy bőrfotelében a bőrruhásszexriporteristennő testéből gyorsan kimondva benne a nagy magyar ugar vákumos iccakájában, már akkor is több volt, mint egy jómódban kiegyensúlyozott családi nyugalmat biztosító nyilvánosságot kerülő papamaci.

Rezső, így visszafelé nézve a történelmet - egészen Aranybulláig) és a benne lévő történéseket, valamint az egyre sűrűsödő szerepléseiből kibontakozó önmagát, már akkor is - meg mindig is - több volt ebben az egész Anettka - nem csak űr - projektban, mint megértő életpár.

Felhajtó erő, tanácsadó, iránymutató, ötletelő, móka mester, értelmi(?) társszerző, meg ilyenek.

Sőt, tovább is megyek!

Nem vagyok egy paranoiás összeesküvés elméleteket gyártó és fröccsöntő kisiparos, de mivel itt, a Magyar Átcsomagoló Műveleti Terület NyRt. Köztársaság területén élek, és a nemzetközi terrorizmus helyzete is egyre aggasztóbb, ezért így egy minden eddiginél nagyon sötétebb és ijesztőbb fordulatot látok ez ügyben, ami hosszú évekre, és minden eddigieknél jobban megpecsételi sorsunkat.

Nevezetesen, hogy Anettka csak felvezetés volt, egy előkészítő és alapozó hadművelet minden tevékenységével, megjelenésével és beszédtempójával együtt!

Mint egy rakétánál - űrprojekt - egy csak valameddig hajtani képes és hajtó, majd leváló elem.

Ami elem odáig működik, ameddig még ő is elég a képességeivel, még ő is képes felfelé tolni a projektet, éberen tartani a vákumban a buta figyelmet.

És aztán jön az erősebb!

Ami még légüresebb térbe tud tolni mindent!

Az igazi nagy dobás tehát, a végső és fő cél, az Anettka szélárnyékából - és setétjéből - kibújó, az ő felhajtó ereje - setétje - után még magasabbra tolóczkodó  Rezső!

És valljuk meg őszintén, Anettka lassan-lassan, de már a hátsó udvarban sincsen!

Mióta Rezső kibújóban van a megette lévő nagy és komoly setétből.

Komolyakat és nagyokat letett Anettka az idegrendszerekbe, de még egy ekkora nagy orbitális égi jelenség is lemorzsolódik ebben a nagy és kegyetlen vákumban, főleg hogy még földkörüli nemzetközi pályára sem sikerült állnia, hogy onnét mint műhód sugározza be a még nálunknál is lejjebb lévő területeket.

Vagy ugye csak tervszerűen leválik a végső nagy pusztítás érdekében.

Úgy hogy ha van eszük annyi - de nem több, csak is annyi -, hogy levágják az új idők új szeleit, hogy Anettka ámokfutása befáradt már, leszámítva még a Norbi fogyasztotta Kovi által rendezett nagy pornót, amiben Benkő-Sebeők művész-filozófus performerek vágják partiba - mecsoda visszavonulás kérem szépen -, vagy tartják magukat a mindennél setétebb összeesküvéselmélethez, akkor eljött végleg Rezső ideje.

Hiszen megvan mindene, mint Anettkának!

Anettka férfiban.

Sőt!

Szellemi képesség, erőszakosság, ostobaság (F. Bertalan még is csak űrhajós asztrofizikai leugatása), meg ilyenek belsőleg.

És külsőleg!

Arcszerkezete simán messzebb megy mint feleségéé, kerekkeretes szemüvege - úgy rajta azon az egész fejhúson és értelmes tekinteten - simán üti Anettka mékápját.

Ahogy asszonkája névjegye volt a lengegagyibőrruci, úgy rajta is ott fityeg egy legalább ilyen, csak még nevetségesebb, a laza body-s macinaci oranzsban.

Anettka ugye legalább a cuccában az ország keleti részében lakó ötven feletti kőműves segédmunkásokat izgatta, míg Rezső lazájára előbbi célcsoport háziállatai sem mozdulnának reája.

Úgy hogy imádkozzunk feleim, hogy ne legyen igaz az én Rezsős összeesküvéselméletem!

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5426591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baszki, ne paráztass, nekem családom meg kicsi gyermekeim vannak
Figyu, múltkor te kommenteltél egyet nekem, hogy olyan soha sincsen, hogy nincsen már lentebb!:-)
Azt hittem, hogy ez életfelfogásod jegyében Te gyúrsz folyamatosan lélekben a borzalmakra.
Jó, igaz, ez azért már mindenen túl lenne!:-)
süti beállítások módosítása