Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.01.03. 19:52 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

jobb lett a világ

Dzsordzs Dábljúví Bus, aki egy kisfilm tanulsága szerint karácsonykor a Fehér ház ovális irodájában magyarázza a nála még egyenként is sokkal értelmesebb nézésű és valszeg komolyabb szellemi képességű két kutyájának az ünnep mibenlétét, és ezért, már mint hogy a Fehér ház ovális irodájában magyarázhatja két kutyájának, akik még egyenként is sokkal értelmesebb nézésűek és komolyabb szellemi képességűek nála a karácsony lényegét, a világ első számú vezetője - na szépen vagyunk -, azt mondta, hogy most, hogy kivégezték az iraki diktátort, most sokkal jobb lett a világ.

Ezért ma bármerre is jártam, sokkal jobban figyeltem, néztem, kerestem, hogy akkor most hogy is van ez, amit ez a nála még egyenként is sokkal értelmesebb nézésű és komolyabb képességű kutyáival ilyen bensőséges viszonyban lévő világ első számú vezetője mondott az iraki diktátor kivégzésével  jobban lett világról.

Őszintén szólva, így elsőre hirtelen semmi változást nem láttam.

Minden ugyan olyan.

Még Cini is bután (még új arcával is!) - valahol úgy félúton az amerikai elnök és kutyái között - ült megint a televízióban az őt tuningoló csatorna műsorában, úgy általában a számítógép, meg úgy általában az annak segítségével elérhető internet előtt, és nem tudta eldönteni, hogy a róla készült játék nevetséges és/vagy/egyáltalán siralmas e.

Habár talán mint hogy ha az évszakhoz képest talán tényleg enyhébb, melegebb, mondhatni nagyon is kellemes idő lett volna.

Lehet, hogy az iraki diktátor akkora nagy ember volt, hogy most hogy így már nincsen abban a pozícióban hogy élne, így most már nem állja el a föld ezen része elől se a napot a teniszpálya nagyságú széles nagy hátával?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6025796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása