Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2006.12.05. 15:45 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Setét ablakok Nyizsnijnovogorod felett

Még félálmomban hallottam első magyar űrhajós nő első magyar űrhajós nővé válásának következően aktuális stációját, mi nem azért tűnt érdekesen összefüggéstelennek, mert még éppen félálomban voltam, hanem mert az lett volna akkor is, ha teljesen ébren vagyok, csak akkor nehezebben jutott volna el akaratlagos tudatomig.

Alapvetés, hogy apróságokról, már mint olyanokról, legalább is ez ügyben, ne mászkáljon a buta vita, hogy hogyan, meg, és hány kilométertől van a világűr, ami már világűr.

Valóban, támogatni tudom csak, mivel ez ügyben tényleg ez a legelhanyagolhatóbb moment.

Következőkben egy még bizonytalan, de titkos időpontban hívják oroszok telefonon, és akkor Nyizsnijnovogorodból (aszem, illetve biztosan, csak a pontos fonetikát nem vágom) egy repülővel felviszik olyan magasra, hogy setétek lesznek a repülő ablakai, meg magában a repülőben is setét lesz bent.

Igen.

Valóban.

Itt, ezen a ponton, ebben az országban és ebben a valóságban, ezzel a két roppant fontos, és állapotot meghatározó attribútummal, mint hogy setét van az ablakban, és setét van bent a repülőben a fedélzeten, teljesült (illetve majd teljesülni fog az előre nem látható és titkos időpontban) a sikeres űrutazás minden tudományos alapfeltétele.

Megjegyezném, hogy akkor ezen alapon e projekt biztonságosabban és költséghatékonyabban levezényelhető Káposztás II. lakótelepen (de azért Nyizsnijnovogorod hasonló helyén autentikusabb) egy tizedik (azért még is csak magasság, még ha mellékes is) emeleti lakás precíz elsötétítésével.

De még patentebb a most télen úgy is haldokló vidámpark csillámporos, negyven színnel villogó Orion űrhajó sorozat színvonalú űrhajószimulátorában - ha még egyáltalán van ott olyan - mikor az éjszaka teljesen ki van kapcsolva, ki van húzva a konnektorból.

Setét ablak, setét fedélzet, és még űrhajó is!

De jó akár egy nagy és üres kartondoboz is.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7521140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása