Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.17. 22:35 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

2 durva, 1 sima: belehúzott a yard

Belehúzott a yard.

1 nagyon durva ha valóban úgy van

1 másik durva ha az is valóban úgy van

1 sima, mondhatni fentieket, illetve mindennapi rutint nézve

Megkérnénk a bűnöző kollégákat, hogy lesznek szívesek besegíteni a rendőrségnek, mert azok ott úgy néz ki annyira be vannak havazva a saját bűnözői tevékenységükkel, hogy nem nagyon érnek rá üldözni őket bűnözőket, meg ugye már így saját magukat sem nagyon, mint szintén bűnözőket.

És ha ezek valóban valós ügyek ahogy írva vagyon, akkor a bűnöző kollégáknak még is csak ki kéne már nyomni maguk közül a rendőr kollégákat, már csak a mundér -, természetesen a bűnözöi - becsülete miatt.

De azt vigyázzanak, mert ha ez így megy tovább, akkor még tényleg rossz társaságba keverednek ott bent a rendőrségen!

És akkor még széles arccal magyarázta széles arcú szóvivője a rendőrségnek, hogy olyan, hogy öt rendőr rajzik egy helyen, az teljesen kizártan csak akkor van abban az egyetlen egy esetben, ha tüntetés van ott minima.

Hát ja, ezek szerint akkor kell kiegészíteni szótárat olyanokkal, hogy tüntetések leverésén kívül egyéb olyan Btk. minősített esetekben, mint mikor a bekaszált zsét risztelik, dobják szét, vagy mikor úgy gondolják, hogy a közterületi mundéros erőszakos gangbang az izgató szituáció aznapra.

Vízióban meg ami tele van, próbál mondani erre a hirtelen ívű gyors sorozatra valamit a rendőrszakszervezet eleje szerencsétlen, magyarázni azt, ami tényleg teljesen úgy is van, hogy azért az állomány nagyobbik része szerencsére még szolgálni és védeni jár be, és hogy megjelölt okként ezen csúnyaságokért megjelölhető az, hogy itt a dolgok globális alakulása révén az utóbbi tizen évben alatt ebből az egész rendőrösdiből hivatás helyett sima! munka lett.

Na a lényeg itt van!

És ez már nem is csak rendőri téma, és éppen ezért van itt a lényeg benne!

Hogy aszongya ebbe az országban a  sima! munka már ilyen kategória, hogy oda ezért már ilyenek is kvázi beférhetnek!

És önkéntelen is, de nem az ember nyilatkozott hülyét, hanem valóban ez van.

Mert normál helyeken a hivatás egyenlő azzal, hogy az emígyen végzett tevékenység már életforma, amit nem lehet letenni hazamenve, ami benne van a szervezetben teljesen, élet és halál kérdése témában és hozzáállásban is, folytonos szolgálatba helyezéssel.

Munka meg eggyel lejjebb, már mint normális helyeken, de még mindig vastagon tisztességesen, odafigyelve, patent lenyomva, feladatnak tekintve, tisztességesen az is kivitelezve, tehát csak globális átélését tekintve máshová pakolva.

Itt nálunk meg eggyel ugrik minden lefele, hogy gyakorlatilag ha valaki kicammog, és elviselhető minőségben leprezentálja a vízvezetékszerelésedet, na akkor ő a kivételes isten a panteonból, a művész, aki hivatásának él, alkot ihlettel és szobrot érdemel, aztán ha meg olyannal hoz össze jó szerencséd, aki simán "csak" dolgozik, tehát amit végez az munka, egyszerűen, na akkor neked annyi, mert ez jelenti itt a szürke zónát, a gányolástól egészen az állampolgár csoportos lealázásáig!

Mert ahol hivatás van, meg akiben, ott és annál az úgy működik, sőt még a munkánál is ami simán tisztességes, hát még kultúrembernél aki minimálisan is ád magára, hogy még azért az ostoba védekezésért is eleve valós életfogyt jár, hogy asszongya ő akarta, mert ha a főváros kellős közepén is akarják tőle, főleg olyan izgalmasan és kihívóan, hogy eleve öten vannak a kívánságra, akkor mondja/ják erre azt, hogy kisztihánd kisasszony, legyen olyan szíves és aranyos tartogatni vágyát még addig egy keveset, még szolgálaton kívül helyezem magamat/unkat, és talán ha akkor térnénk vissza erre a témára így sokan, szűk baráti és kollegális körben, akár még itt a belváros közepiben is, de azt azért még sem, mert ha úgy is bukunk, még akkor is mondhatják majd ránk, hogy szolgálaton kívüli rendőrök keféltek közterületen vagy öten, úgy hogy inkább valami privát ingatlanban ha lennénk szívesek.

Ja, és egyenruha, mint gondolható szexepilünk természetesen akkor is lesz nekünk, de nem a korrekt, amiben szolgálunk és védünk, hanem egy a munkaruházatiba direkt erre a célra bőven megtérülő befektetésként vett (valódi, teljesen azonos), amit amúgy használaton kívül chippendale showkra bérelhetővé teszünk.

Szólj hozzá! · 2 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9578610

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://ds-i.hk/ 2017.10.08. 14:10:57

Droid 2 Coach Phone Case - skatjusttchiwen on blog.hu

Trackback: UFiblog - a polgári underground blogja 2007.05.18. 09:58:53

Magyar rendőr velünk vanFeljelenteni öt rendőrt nemi erőszakért, majd személyes felismertetésen azonosítani őket... Na ehhez kell bátorság, nem az őszödi beszédhez.Miután a sajtó is elkezdett foglalkozni az esettel, jött a szokásos maszatolás: egyszerre ö…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása