Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.01.28. 17:53 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

üzletpolitika

Hát hogy miért is, meg hogyan is itt e blog, már csak hogy ez igen tág határok között mozgolódó témában, kívülről ne fussanak felesleges köröket az igen igyekvő olvasó emberek.

  • Legelébb és legfőbb kép ez a blogmotoros játszadozó felület az, ami a legalkalmasabb eszköz technikailag arra, hogy ismerőseimmel megosztogathassam azokat a mélázásokat és dolgokat, mik szerintem számukra is figyelemre méltóak, és mikről eddig is cserélgettük a lapjainkat, csak kicsit nehézkesebben a térben és az időben végzett eltérő útvonalú mozgásaink miatt .

 

  • Itt gyűjtögethetem magamnak is kedvteléses firkáimat a fentiekben hozzáadott hasznossági értékkel, hogy mikor pacsizunk spanokkal ez ügyekben, akkor nem hosszas és csoportos mail hercehurcák kellenek (lásd: tér és idő, bennük mozgás össze meg vissza, nem mindig ugyan akkor és ugyan oda, ugyan ott ).

 

  • És igen, benne van ebben az egészben az a varázs is, mi a lehetőség, ha már fentiek okaiból célszerűségből egy ilyen eszközön fityeg a cucc, ami nyilvános, hogy beleakadhatnak mások is, és így alakulhat a kommunikáció új és érdekes emberekkel, meg tán a téma is, sőt még én is az ő visszajelzéseikkel.

 

Fentiek ismeretében a kommenteléshez.

  • Ha már elsődlegesen és legfőbb képen magán célból és magán irányultságból is, de még is ilyen nyilvános felületet használok mint legcélszerűbbet, akkor azt hiszem az elvárható természetes minimum részemről, hogy aki ebbe beleakadhat, annak biztosítsam a lehetőséget észrevételei megtételére, tehát kommentelés engedélyezve.

 

  • Mivel nem a Nemzeti Blogbajokságra neveztem ezzel az egésszel, hanem legfőbbképp és elsődlegesen privát célokra használom ebben a felületben, ezért azon nagyon nagy emberek minőségi, stílus és tartalmi észrevételei, akik arra hivatottnak érzik magukat, hogy e, szerintem a blog műfaj esetében általában és teljes egészében felesleges, és félreértésükből adódóan gyakorolt kritikusi szerepük termelt, na azok nem nagyon érdekelnek. De természetesen, hogy ha ennyivel is segítek nekik, hogy akár hogyan is, de jobban érezzék magukat ettől, hogy önmaguk felkent szerepében gyakorlatozzanak azon, aminek szerintem nulla az értelme (hát még a haszna!), akkor állok szívesen a rendelkezésükre, adva magamat, mint rendes gyerek.

 

  • Ha viszont valaki mondandómra, gondolkodási módomra, véleményemre reflektál konstruktívan, legyen az bármilyen előjelű is, azt örömmel veszem és megköszönöm így ismeretlen is, és szívesen párbeszélgetek róla.   

komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7631709
süti beállítások módosítása