Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2014.04.01. 20:02 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

A legnagyobb közösségi tér einstandja

"előbb-utóbb a fűben ülés is tiltva lesz"

Rátették a durva mancsukat.

Mert valahogy a kontrolálatlan szabadság minden formája egyre inkább zavarja őket zsigerileg.

És valljuk meg, ez a rendezetlen rendeződés ott a főváros kellős közepén, túl laza fauna volt.
 
Én tegnap üddögéltem ott egy keveset, de nem volt az igazi, valahogy nem a régi volt már.
 
A legbutább kinézetű, láthatólag súlyos személyiségzavarral küzdő orkok razziáztak fel és alá, mint biztonsági őrök, akiket érezhetően zavart a teret benépesítők rendezetlenül szabad attitűdje.

Mintha készakarva ilyen súlyos sújtást akarnának annak a légkörnek a nyakába ültetni, külön büntiként fájóan olyan tahókat, akik már puszta megjelenésükkel is irritálják a jóérzésű úri közönségeket, bármiféle kultúrembereket.
 
Mert ugye az a kibaszott "rend", ami csak olyan lehet, amit egyesek annak a saját beteg képükre elképzelni tudnak, és megvalósítani gondolnak, mit gondolnak, akarnak.
 
Valahogy ebbe nem fér bele az a kócos, rendezetlen szabadság, ami magától és organikusan kialakult, és senkit nem bántott azon a téren.
 
Eleve az ő agresszív politikai izmozásukból szakadt oda egy torzó lyuk, amit aztán örvendetes organikussággal lakott be a város, töltött meg pezsgő élettel, mint központi civil közösségi teret, városi találkozási pontot.
 
Aztán Gödörből Akvárium lett, aztán felújítás térnyeréssel, hogy élrevasaltan lehessen csak a szép újban létezni, nem úgy össze-vissza hippi módon.

Megcsinálták nekünk szépre, ha úgy gondolunk ott létezni, ahogy az nekik tessék.
Mert valakik hallucinált rendje a lelke egyre több mindennek.
 
Persze ránézésre ugyanaz minden ott, mint régen, de érzésre valahogy nem teljesen.
 
Ugyanúgy sokan, de nem a régi megszokott módon senkitől sem zavarva szétterülten.
 
Valami sunyin ráterülni akaró moderáció leng az egész felett a háttérben.

Kíváncsi vagyok mi lesz, ennek a közösségi térnek az immunrendszere mennyire tudja megvédeni magát, attitűdjét, létét.


Szólj hozzá!


2013.04.30. 16:23 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

kezed-lábad eltöri

kutyatabla_1367331767.jpg_791x593

Szólj hozzá!


2012.12.05. 17:59 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

gyengék

Ez a hajléktalanokkal baszakodás mocskos egy dolog.

Mocskos és aljas, mert ezek a szerencsétlenek egyáltaán nem érdeklik valójában a kormányfőt.

Az van mindössze, hogy tökéletes eszközök most arra, hogy így az indulgató kampány elején egy pezsdítő, formábahozó nemzeti konzultációnak csúfolt emocionális átmozgatás eszközei legyenek.

Rég volt már úgy is ilyen, nagy a nyugalom, túl nagy, ideje kezdeni újra / folytatni kis kihagyás után a megfelelő hőfokon tartás nemzeti szisztémáját.

Kell a rádióaktív gitt az arra éhes szájakba, hogy rágás közben ismét szaladgálhasson tőle az akcióspotenciál a fejekben.

És erre ez a téma teljesen tökéletes.

Valós tétje semmi sincsen - még annyi sem, mint az eddigieknek -, mondhatni sima közérzeti, higiéniai kérdéssé lett degradálva az egész.

Eredmény tuti, kérdések jó irányba történő megválaszoltatásával szociálpszichológiai kondícionálás pipa.

Aki kellő polgári szintre lopta, csalta, hazudta, küzdötte már magát, annak nyilván zsenánt már egy ilyen szépen vele épülő ország közös terein ilyeneket látni. Meg ő már amúgy is megmutatta, hogy tessék, itt van saját maga személyében a tökéletesen jó példa, van itt élet a halál előtt, csak kaparni kell.

Azok az átlagok, aki meg a legtöbben vannak amúgy, és pont csak egy paraszthajszállal a hajléktalanság elég masszív köznapi eshetősége felett, azok meg még jobban utálják őket, mert pont az ő határozott rendberakásuk mellett való szavazással érezhetik magukat az erős erőhöz tartozó erőnek, attól hallucinálhatnak valami rendet a maguk rémisztő rendetlenségében.

Ismerős, nem?

Csak közben azt nem vágják, hogy ezzel alattuk is fűrészeli a fát, mert legközelebb ha majd pont úgy kell valami neki, hogy arra ők lesznek éppen a jó eszközök, akkor majd ők mennek szépen rendben az erő levesbe bele.

Már pedig ezek után ők jönnek.

Hajléktalanok és ő kötük mások már nincsenek.

Az alkotmányba meg belefér.

Majd módosítják.

Hiszen kell azt is rendszeresen, bizonyos időközönként.

Sima sportélettan.

Szólj hozzá!


2012.08.25. 12:39 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

moncsicsi

orban_1345823469.jpg_500x271

Szólj hozzá!


2012.08.25. 12:39 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Moncsicsi 2.

"Mindenekelőtt azt kell elérni, hogy a gyerekek reggelente lássák munkába indulni szüleiket, hiszen jelenleg a dolgozó szülői példakép hiánya az ország egyik legnagyobb problémája."

Orbán Viktor, NESTLÉ büki gyárának bokrétaünnepsége

Micsodaaaaa?!?! :-))))

Ez tényleg teljesen hülye, annyira beszorult már a saját vákuumába, hogy azt sem tudja mit beszél.

Vagy vérlázítóan gátlástalan, mert nagyon is jól tudja.

Ugyan legyen már szíves és ne sértegessen!

Hát pont hogy mást sem lát az a gyerek, csak hogy az a félázsiai szüleje éjjel-nappal dolgozik, látástól-vakulásig.

Nem a dolgozó szülői példakép hiánya az ország egyik legnagyobb problémája, hanem a normális politikusé! :-)))

Szólj hozzá!


2012.04.16. 22:46 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

mellékesvágány

Asszem még emlékszem arra - habár kicsit régebben volt, mint 2 hét -, amikor az előző ciklusban az akkori brigád néhány mellékvonalat le kívánt szedálni vasútilag, amire az akkori ellenzék - a mai brigád - csapott akkora csikágót, mint a ház, vizionálva a  nemzethalált ezen a vonalon is, nemcsak a posták és iskolák dimenziójában, hogy a lekapcsolt vágányokkal megölik a vidéket, legyilkolják az arra lakó zembereket, még mielőtt a köztársasági elnökük S. Pál doktor lehetne.

Erre most a MÁV a megtakarításokkal büszkén büszkélkedve, mint a villám lezúzott 410 járatot, az összes 8%-át, úgy, hogy az utasok nekiindulva csak úgy keresgélték a pályaudvarokon azokat...

Szólj hozzá!


2011.12.23. 20:27 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

'Senkit nem hagyunk az út szélén'

Szólj hozzá!


2011.12.03. 11:36 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Interkontinentális fordítókorong, az bazdmeg': galaktikus bumeráng!

Kormányzati portálon akkor éppen / pont most nyitótéma, hogy a cél egyenesébe éppen beleszaladt már a Nemzeti Lovas Stratégia (is), és a korábbi kormányok többszöri "ló üggyel" való cselekvés nélküli foglalatoskodásai után itt most csak a miniszterelnöki megbízott munkájától függően lesz átszakítva a célnak a szalaga, ami így nem magáért valóan minden három ló mellé létrehoz egy munkahelyet, vagy minden munkahely mellé három lovat.

Nemzetgazdaság alapvető problémája, foglalkoztatottság kipipálva: hiányzó munkahelyek száma osztva hárommal mennyiségű darab ló behozatala.

Többet egy darabbal sem, mert akkor már munkaerő hiány, gondozatlan lovak, állatvédők, stb..

+/- 1 tehén, de az egy másik stratégia

Természetesen elkötelezettek amellett is (tehén), és minimális indítási pont a nemzeti tantervben való megjelentetés, oktatás révén biztosított folyamatos felszívódás megalapozása.

És mivel ilyen munkahely/ló relációban és egyéb hasonlóan fontos összetételű dimenziókban a jövőt nem találgatni, hanem tervezni kell, így mélytengeri merülés gyanánt lehet konzultálni (természetesen nemzetileg) a Magyar Növekedési Tervről is (A Nemzetgazdasági Minisztérium az anyaggal kapcsolatos javaslatokat, észrevételeket 2011. december 31.-ig várja a sajto@ngm.gov.hu email címre!), mint legújabb, igen erős pszichoaktív hatású designer drogról.

Ez a legújabb, tonnás Matolcsy pakett odabasz.

De mondjuk melyik cucca nem?!

Olvasói beszámolója alapján sima átfutása esetén a hatása több órán át tart, de értelmi szinttől függően részletesebb olvasás és értelmezési próbálkozás esetén ez akár napokig is elnyúlik.

Ezalatt teljes szétcsúszás, ideges értetlenség, zavarodottság és elképedés érzékelhető, a hatás elmúlásával pedig teljes szétcsúszás, ideges értetlenség, zavarodottság és elképedés tapasztalható.

Meg agresszió.

Nem is kevés.

Mint okkult spiritiszta és misztikus, de még mint mentőorvos sem tudok sajnos mit kezdeni a tér és az idő, valamint az emberi tudat ilyen durva meghajlításával, amikor a logikai, értelmi  ki- és bemeneteket olyan durván kábelezik össze, hogy csak az állapítható meg uralkodó működési elvére (ökölszabály) nézve: Isten (értsd: Orbán Viktor) saját külön bejáratú titka.

Rövid, de a lényeget teljesen visszaadó összefoglaló azok számára, akik nem gyakorlott napi drogfogyasztók.

Logikát, értelmet, gazdasági és földrajzi összefüggéseket még véletlenül se keressünk, lényegét tekintve hatását nem ezeken a síkokon fejti ki, nem ilyen alkatrészek használatával operál, mint hangulati jelenség működik.

Magyarország lesz Bajorország, Baden-Würtemberg, Lombardia növekedési övezetének keleti kapuja, az észak-déli irányú „új borostyánút” egyik állomásaként, úgy, hogy Bécs-Pozsony-Budapest tengely része egy Prága-Bécs-Pozsony-Budapest négyszög ötödik oldalaként paralelogrammát képezve Kína és Új-Zéland között az északi meridián mentén ékelődve a Déli-sarki bálnavadászati iparba, mint Kelet-Európai Banán gazdasági és térszerkezeti fordítókorongként levitálva Csendes-óceáni térség külső mongóliai határának irányában diffundálva a Latin-amerikai drogpénzeket a keleti front mögé a központi hatalmaknak és egy Shit nagyúrnak a Tatuin bolygóra, a kiserdőnél balra a földúton, ott ahol a 6-os villamos kanyarodik.

 Interkontinentális fordítókorong, az bazdmeg': galaktikus bumeráng!

 

Szólj hozzá! · 1 trackback


2011.10.09. 21:52 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Pista bá' a zintendáns

Jól van, Gyurikám! - mondta Tarlós Pista bácsi Dörnernek, azt az Omszki tóban tovább úszkálva nyugtázta Csurka Pista bácsi intendánsi kinevezését.

Erről az egészről már semmi értelme károgni, a helyzet olyan totálisan eszkalálódott, hogy már csak a beleszarás van. Lehet irkálni szépeket, nagyokat, kerekeket, tudományosan nagyon elemzőeket és felháborodottakat értelmiségi és publicisztikai módon minden komoly helyeken, de ezek már mind totál lényegtelenek.

Értelmes dolgokat még az értelem határán belüli történésekről lehet és érdemes kottázni, az azon kívüli szisztémákról teljesen felesleges ilyen metodikával és ilyen keretrendszerben értekezni.

Én csak annyit fűznék hozzá, ami nekem lejön e történetből, azt kommentálnám, amit én látok.

Pista bá' a koránál is sokkal öregebben és meggyötörtebben cammog minden vasárnap a lovin, ezt láthatja bárki, ahogy látom én is hétről-hétre.

És ezt a kiábrándult, végtelenül megkeseredett, a világ összes összeesküvését és a nemzetünk tragikus halálát a vállán hordó nyuggert láthatóan az szakította be teljesen, hogy sehol nem volt már, mint közéleti tényező, nem pedig a sok nyeretlen tikett amiket lendület nélkül ejt ki kezéből rendszeresen a betonra.

Mondjuk én nem egy ilyen lelkületű és tempójú fazont képzelnék el egy színház tetejébe, mint ívet adó katalizátor.

De emberek közé sem nagyon engedném.

Mindegy.

Most majd lesz megint értelme életének, felpezsgetheti nyugdíjas éveit ontva a savat.

Majd Tarlós Pista bácsival együtt ellebeghetnek a meleg lábvizükben.

Akik meg ezt a vonalat kajálják, azok úgysem teszik majd be a lábukat abba a színházba sem, mint ahogy másik színházakba se nagyon teszik, mert az egy dolog adni az ívet a nagy és értékes kultúráról, meg egy másik dolog tenni is annak melós befogadásáért.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback


2011.10.09. 21:51 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Pista bá' a zintendáns

Jól van, Gyurikám! - mondta Tarlós Pista bácsi Dörnernek, azt az Omszki tóban tovább úszkálva nyugtázta Csurka Pista bácsi intendánsi kinevezését.

Erről az egészről már semmi értelme károgni, a helyzet olyan totálisan eszkalálódott, hogy már csak a beleszarás van. Lehet irkálni szépeket, nagyokat, kerekeket, tudományosan nagyon elemzőeket és felháborodottakat értelmiségi és publicisztikai módon minden komoly helyeken, de ezek már mind totál lényegtelenek.

Értelmes dolgokat még az értelem határán belüli történésekről lehet és érdemes kottázni, az azon kívüli szisztémákról teljesen felesleges ilyen metodikával és ilyen keretrendszerben értekezni.

Én csak annyit fűznék hozzá, ami nekem lejön e történetből, azt kommentálnám, amit én látok.

Pista bá' a koránál is sokkal öregebben és meggyötörtebben cammog minden vasárnap a lovin, ezt láthatja bárki, ahogy látom én is hétről-hétre.

És ezt a kiábrándult, végtelenül megkeseredett, a világ összes összeesküvését és a nemzetünk tragikus halálát a vállán hordó nyuggert láthatóan az szakította be teljesen, hogy sehol nem volt már, mint közéleti tényező, nem pedig a sok nyeretlen tikett amiket lendület nélkül ejt ki kezéből rendszeresen a betonra.

Mondjuk én nem egy ilyen lelkületű és tempójú fazont képzelnék el egy színház tetejébe, mint ívet adó katalizátor.

De emberek közé sem nagyon engedném.

Mindegy.

Most majd lesz megint értelme életének, felpezsgetheti nyugdíjas éveit ontva a savat.

Majd Tarlós Pista bácsival együtt ellebeghetnek a meleg lábvizükben.

Akik meg ezt a vonalat kajálják, azok úgysem teszik majd be a lábukat abba a színházba sem, mint ahogy másik színházakba se nagyon teszik, mert az egy dolog adni az ívet a nagy és értékes kultúráról, meg egy másik dolog tenni is annak melós befogadásáért.

 

Szólj hozzá!