Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.01.24. 08:23 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyam bónusz ajándékkal

Üdvözlöm!

Ön most résztvehet a kacatvilág szervezésében egy 5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyamon bónusz ajándékkal!

A tudásanyag átadása garantált, a megértése, és a megértésének igazán magas foka, úgymond kívánatos(?) végcélja(?), az általa elérhető(?) megvilágosodás(?) viszont nem!

Ez csak is Önön múlik, és az eddig rendelkezésre álló tapasztalatok(kb. 2500 év) alapján igen erősen egyén függő.

Vigasztalja viszont az a tudat ezzel kapcsolatban, hogy lehet, erre az egész  5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyamra bónusz ajándékkal Önnek egyáltalán nincs is szüksége, mert már eleve a tanfolyam által elérni kívánt és elérhető megfelelő állapotban éli életét, sőt ha ez már eleve így van, akkor annak az egyik legmegbízhatóbb jele az, hogy Ön ennek egyáltalán nincs is tudatában, már mint hogy az ég világon semmi szüksége az 5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyamra bónusz ajándékkal.

Ha ez így van, az 5 perces ingyenes internetes budhista villámtanfolyam bónusz ajándékkal akkor sem káros az Ön testi és lelki egészségére, és még idejét sem nagyon rabolja, mert annyira rövid, és talán még segít ráeszmélni arra is, hogy Ön már eleve abban a megfelelő módban éli életét, amit pont ezzel az 5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyam bónusz ajándékkal képzéssel gondolt elsajátítani.

5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyam bónusz ajándékkal villámtematikája:

  • Négy alapigazság
  • Nyolctagú ösvény
  • Bónusz ajándék: buddhistává válás technikai teendői

 

TANFOLYAM

 

Négy alapigazság

  • Minden létezés szenvedés.
  • Minden szenvedés oka a vágyakozás.
  • Ha megszűnik a vágyakozás, megszűnik a szenvedés.
  • Vágyakozás megszűntetésének módja a Nyolctagú ösvény.

 

Nyolctagú ösvény

  • A helyes megértés
  • A helyes elhatározás
  • A helyes beszéd
  • A helyes cselekvés
  • A helyes életmód
  • A helyes törekvés
  • A helyes koncentráció
  • A helyes meditáció

 

Bónusz ajándék!

Buddhistává válás technikai teendői

Ön mikor azt úgy gondolja, akkor bárhol, bárhogyan elmondja az alábbi három mondatot, akár magában, akár hallhatóan, és ezzel már a hivatalos buddhista szemlélet alapján formálisan is buddhistává vált, nem csak az 5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyam bónusz ajándékkal életvitelszerű megvalósításával saját magában, saját magának:

  • Kérem Buddha oltalmát
  • Kérem a Tan oltalmát
  • Kérem a szerzetesek oltalmát

 

Ha Ön úgy gondolta, hogy így (vagy akár úgy, sőt akárhogy) mezei, egyszerű buddhistaként kíván élni, akkor hogy ne csináljon magából bohócot, illik betartania néhány felettébb egyszerű (egyszerű?) életvezetési elvet és viselkedési formát, amik nagyjából úgy foglalhatók össze, hogy:

    Legyen tisztességes ember!

  • tiszteljen és ne pusztítson el más életeket
  • ne hazudjon
  • ne lopjon
  • ne legyen kártékony a szexualitásában
  • ne befolyásolja művileg saját lelki-szellemi életét izgató- vagy kábítószerekkel

 

Ennyi.

És ez most itt nem vicc, már az, hogy csak ennyi, hanem nagyon komoly!

 

Gratulálok, Ön sikeresen elvégezte a kacatvilág 5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyamát a bónusz ajándékkal együtt!

Minden más e témában, a sok-sok ezer kötetes könyvtárak, az akár egy egész életen át tartó magunkon való munkálkodás, kolostorok látogatása és bennük eltöltött hosszú évek, meg az apró, mind-mind, mindössze arra szolgál, hogy ez 5 perces ingyenes internetes villámtanfolyam bónusz ajándékkal anyagát megértesse, elmélyítse, megvilágosítsa, rosszabb esetekben, hogy Ön, önmagukat kinevező mestrek, önjelölt kóklerek küldetés tudatának csicskása és/vagy pénzkereseti forrása legyen!

Ígéretünkhöz híven, ez  már csak Önön múlik, hogy elég e a témában Önnek az 5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyamunk bónusz ajándékkal, vagy egyéb utakon szükséges e tovább haladnia, amiket már Önnek saját magának kell megkeresnie és megválogatnia, elsajátítania.

Ezt Ön saját magán mindig is érezni fogja, mert ugye az 5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyamon bónusz ajándékkal elsajátítottak értelmében, amíg erre késztetése, szüksége, vágyakozása van, ilyeneket érez, addig úgy is csinálja, ha meg ezek mind nincsenek - bármilyen okokból is - akkor meg majd már, vagy kapásból eleve úgysem foglalkozik ezzel az egésszel.

Úgy gondoljuk, hogy minden szempontból azt adtuk Önnek 5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyamunkon bónusz ajándékkal amit ígértünk, és ami egy ilyen képzési formába maximálisan beépíthető, így hihetjük, hogy e téren tisztességesek voltunk, és manapság már csupán ezért is megérte nálunk művelődni!

Sok sikert!

 

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7430609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aztán van az úgy, hogy akad az embernek pár perce, amit mondjuk olvasgatással töltene, és ha már pl. ezen tanfolyam elvégzéséből buddhista, akkor tudom ajánlani Halmai Tamás művét:
magyar-irodalom.elte.hu/prae/pr/200206/13.html

aminek az az érdekessége, hogy úgy a legbuddhistább szöveg, amit valaha olvastam, hogy alapból egy buddhizmus-paródia, de pont ezért méginkább budhista (eredményt hiredetek, összeszámoltuk: 2:1 arányban győzött, hogy a szöveg buddhista), vagy csak egyszerűen remek, és a buddhizmus szellemiségéhez is az áll a legközelebb, hogy ne méregessünk buddhizmusméterrel, de miért is nem kattintottál még oda?
Már 3:1 velem együtt, hogy buddhista - és patent valóban nagyon (köszi) -, és pont azért mert a saját maga paródiája is egyben, mert ez a kettő egy és ugyan az.
Azért nem kattintottam még oda, mert ennek ezek szerint úgy látszik, hogy pont most jött el az ideje, hogy Te mutathasd meg nekem, hogy oda kék kattintanom.
Meg hát ez az oldal nem is lehet egy ilyen alaptanfolyam anyaga, meg úgy általában semmilyen tanfolyam anyaga, mert ez már Zen cucc vastagon, az meg ugye arról ismerszik meg, hogy nem lehet tanulással tanulni meg.
Van és kész.
Vágod és kész.
Mint a vicc.
Valahonnan, valamiért úgy növekedtél, alakultál, fejlődtél, hogy érted és kacagsz rajta.
Az az önmagától való magyarázhatatlan és magyarázni nem való pillanat.
Aztán ha már magyarázni kell, és lassacskán valahogy csak-csak összeáll és leesik, akkor az a pillanat, az már nincs, csak a kényszeredet sóhajtásos he-he, értem már, de mi az a kurva jó vicc ebben, ami annyira jó, hogy annyit lehet röhögni rajta?!
Köszönjük, a párom és én sikeresen elvégeztük a kacatvilág 5 perces ingyenes internetes buddhista villámtanfolyamát a bónusz ajándékkal együtt!
süti beállítások módosítása