Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.01.23. 16:00 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

ferdeszeműek dobálják fél téglával a műhódakat gumipapucsban, szájensz fiksönt hordanak össze a Ganz-Mávagban tuti rizzsel, és mindezekből történelmi léptékekben lehet olyan kurva világ, amitől még egy Római birodalom is behasalna

Mivel én ugye már bevallottan és említetten nem vagyok egy külpolitikai és világszituációs helyzet meglátási Aczélendre, azért még így is érzem innen a pesti flaszterről, hogy ez nem himi-humi játék, hogy ferdeszeműek ledobálták azt a műhódat fél téglával, hogy ők már ilyen huncutságokat tudnak ott fent a világ űrjében, és hogy nem hiába kapkodja levegő után a fejét az USA a büdös nagy csendben meg setétben.

Ezt a következő, nem világpolitikai alapú, hanem sokkal inkább szabad szemmel Budapesten tett megfigyeléseim alapján állítom.

Van egy barátom, aki annyira csipázza a rizst, hogy az már-már nemzeti eledele neki a sajtos tészta mellet, és mint ilyen, ennek a kincsnek a beszerzését nem bízza holmi gazdaságosabbnál gazdaságosabb multihipermarketekre, hanem a hazai viszonyok között elérhető legautentikusabb utat választja, maguktól a sztereotípiák alapján leginkább rizsevő kínaiaktól veszi azt.

Szal van a tuti rizs, a vadállat, ami valami húsz kilós zsákokban figyel az őshazából, és tényleg kurva jó, bizonyíthatom, ettem belőle.

Pöpec áruhoz konkrét hely kell!

Ez mi esetünkben nem más, mint a Kőbányai úti volt Ganz-Mávag gyár területén kialakult (mert az ilyenek csak így tudnak létrejönni az univerzumban, kialakulással, körülmények között fejfelütéssel, mert az élet utat tör magának, főleg ha Kínából van) teljesen futurisztikus kereskedelmi konglomerátum, élő flóra, vagy nem is tudom hogyan nevezhetném - ilyenek már csak a csillagok háborújában vannak, ilyen minden galaktikus szemetet összegyűjtő helyek - jelenség, ahol mindenféle különösebb alakítgatás és beruházás nélkül lehetne kezdeni holnap reggeltől bármelyik harmadik atomháborús világégés utáni szájenszfiksönt, az Ember gyermekétől a Mad Max 8-on át egészen a Meteo-ig (ez utóbbit meg Csepelen gyűrték)

 A lerohadt gyárcsarnokokba még az olajos darukat is úgy hagyták benne ahogy azok utoljára leálltak, és semmi mást nem csináltak, csak betódították oda minden lehetséges helyre, beugróba, ficakba a konténereiket, dobozaikat, áruikat és magukat, reggelijüket és ebédjüket, egész földi életüket, hogy több méter magasságig így töltsék fel ezeket a homályos, töredezett ablakú hodályokat, télen a mínuszok közt, nyáron pedig szaunázva.

Mindenki jön és megy, és megy és jön, és ezek közben hurcibál, cipel, árukat hegyekbe, innen oda és onnan ide, meg ki tudja honnan hová, csak egy a lényeg, hogy bálát mozgasson valami fura kis szerkentyűn, amit ott ehhez mindenki használ, ami olyan mint a nyugdíjasok piacozó kerekes bevásárló alkalmatossága, de annak csak a váza, a szatyor rész nélkül, mert így férnek a nagy bálák.

 És mindenhol, mindenkinél kategóriánként ugyan az az áru figyel, ugyan az a silány, használhatatlan, giccs szemét, és ez mind hegyekben, és az egész olyan belső légkörben, mint ha mind ez, egy elhanyagolt vidéki vasútállomás, elhanyagolt húgyszagú vécéjében történne.

 

De hát istenem, ha a tuti rizs itt van!

Szal hihetetlen egy hangulat.

És mikor ezt láttam így, értettem meg, hogy a világ jobban élő felének történelmileg is számottevő hosszabb távon nem sok az esélye.

Magyarán lesz itt még kurva világ.

Ezzel a létezéssel, élési formával , sehol és soha nem fogják tudni felvenni a jóléti helyek a versenyt, de még csak az olyan szarabbul léti helyek sem, mint mondjuk mi!

Ezzel a fokú történelem genetikailag fejlődött "igénytelenséggel", lelki világgal, munkabírással, hogy default nyomják 20 órát, csak hogy kajájuk meglegyen, egy versenyhelyzetben nem igen fog tudni mit kezdeni egy pohos jóléti demokrácia, ami már rég az egynapos munkahétért pampog tizennyolc havi fizetéssel és huszadik havi nyugdíjal.

És csúnyán sokan vannak.

És van még pár hely ugyan ilyen attitűdű üres zsebű csúnyán sok versenyzőkkel (India, Afrika).

És hát ugye ezeknél jóval kissebb brigádok is elegek voltak, hogy szépen lassan támolyogva, odéb cuccolva nem kicsi, de egész Római birodalmat felborítsanak.

És ezeken a helyeken ugye lelkileg vannak úgy berendezkedve sokaság miatt is, hogy nem nagyon érzékelik az embert, az individumot mint olyat egynek, értéknek, kompok süllyedhetnek el annyi halottal, mi máshol már nemzeti gyásznap, náluk meg csak menetrend fennakadás, mert azt sem tudják, hogy pontosan mennyiszer voltak többen rajta, mint ahány rengeteg jegy el volt adva.

Szal mikor már USA, meg az oroszok sem nagyon űrfegyverkeznek ezerrel, mert az egyik már belerokkant széthullva, és a másiknak is baszott drága, addig ezek nyugodtan dobálják le fél téglával a műhódakat, kerül amibe kerül, már mint minden államnak a levgégin emberéletbe, mert na akkor ugyan mi van már, ha inkább nem esznek helyette, és páran (már mint milliókban) kicsit éhenhalnak.

 

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6730434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naja! Sztálin is megjegyezte egykor (mikor még élt!!)
"Egy ember halála az tragédia. Egy millió, meg adat."

Hát abból, a fenenagy háborús 50 millióból, mindjárt benyelt vagy 23-at. Pedig a feléből ki is maradt!Ebből is láccik, mennyire telhetetlen volt!

A rizst eddig is hangyatojásnak hívtam. Tudod, azok a kis pici ( nem, nem sárga!! ) szorgos állatkák, akik mindig cipelnek valamit...:))


windonia, egy pöccre jár az agyunk!
A postba már nem szőttem bele a végibe azt a messzebb vezető odapasszolót, ami hajaz egy az egyben Sztalin mesteres példádra, de annyira, hogy nagyon!
Ez az, hogy egy kommenizmus alakulgatása a szovjetek uniójába témakörű dokufilmben ütötte meg a fülem (ha még csak azt!), hogy asszem az építgetés közben asszem Ukrajnában hip-hop éhen halt vagy aszem 6 millió jó ember, amit példád nagy emberének még nagyobb elődje Lenin így/ezzel reagált le: A kommenizmusnak ára van!
Ja bassza meg!
Csak gond az, hogy a brifkó, meg benne a hitelkártya, amire a fedezet a jó emberek, az valahogy mindig az ilyen nagyléptékű eszementségeket vizionáló/hallucináló elmebetegekhez kerül történelmileg!
Azt ilyenek vannak belőle, mert nekik így ugyan semmi nem drága a hülyeségeikre!

Kínaiaknak, akik meg állandóan cipelnek valamit, nekik meg frankón respekt, mert valóban annyit bulcsáznak mint azok a kis pici szorgos állatkák!:))
nézz körül törökország környékén vagy inkább -ban, és rájössz, hogy mi zsizsegő hangyák vagyunk, feszes, fegyelmezett jó feladatvégrehajtó katonák

nem is annyira ellenpont, mint téma
süti beállítások módosítása