Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.01.10. 12:05 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

ruszki olajmaci és magyar vákumenergialégy (videóval!)

Azért ez már milyen ez itten?!

Mi itt magunk körül pörgünk mint a ringlispíl a rendszerváltás utáni tizenhat / tizenhatodik évben (ezt de szeretem, ezt a mostani tizenhatot / tizenhatodikat, valahogy a neves időponttól / határvonaltól való távolodás, hozzá / tőle viszonyulás, onnan / onnét történő lemaradásos helymeghatározás, idén, pont ebben a tizenhatodik évben öltött alakot leginkább verbálisan, közbeszédileg, elgondolkodásilag, és a tizenhét már nem is fog ilyen jól hangozni mint a tizenhat), mint ha legalábbis nem lenne körülöttünk más semmi lényeges / lényegi és befolyásoló tényező az ismert világegyetemben, zérokománull kitekintéssel, árkot ásva, kettéosztva, egyre nagyobb népvezérekkel és egyre böszmébb nagy hazudozókkal / hazudozásokkal, lestrapálódó és elhülyülő mindenféle elitekkel, összes kereskedelmi médiák nézettségi  küzdelmei során elkövetett emberiség elleni bűntetteivel, oszt meg mikor ruszki macik összekapnak a politikásolajos / olajospolitikás málnásban, és az egyik lecammog a pinyóba elzárni a csapot másikat hasbaakasztásilag, akkor meg csak pislogunk mint hal (olajtalan) a szatyorban a barátságos vezetékünk száraz végiben!

Csak Kóka miniszter nyugodt.

De ő meg szerelmes.

Meg milliárdos.

Így én is nyugodt lennék.

Na jó, nem vagyok telhetetlen, beérném csak az egyikkel, az is elég lenne.

Szal mivel már azt említetten magamról, hogy nem vagyok egy külpolitikai Aczélendre, ezért nekem mint eccerű szerelőnek, idegrendszeri üzenetileg ez jön itten lényegileg le ebből belőle, hogy azé nem ártana belsőleg magunkra tekinteni nagyvilág nagyfolyamatai szemszögéből, ide bele nézve kicsi kis homokozónkba, hogy úgy globális súlyunkat tekintve mire is, és merre is, és hány méter is vagyunk mi itt nagyon nagy emberek, meg egyre nagyobb népvezérek és egyre böszmébb hazudozók.

És aztán lehet, kollektíve kéne ingert érezni az arcokból egy-egy darab visszavételére, és akkor így már többet kilátva magunkból magunktól, lehet éreznénk késztetést értelmesebb, meg hasznosabb, meg barátságosabb dolgokkal való foglalkozásra barátságosabb módon.

Meg még reggel volt tévében ember ezekről a globális energiaproblémákról (videó!) - kiről mivel konfját nem hallottam, nem tudtam eldönteni bekapcsolódva vizuálisan a raportba, hogy komoly szakember vagy őrült feltaláló (mondjuk csatorna, valamilyen komoly találmánya mint szerepeltetése indoka, meg pulóvere alól kihajtott nagy inggallérja, valamint az, hogy ez ügyben 2010-re simán bekalibrálta a globális világvégét, az utóbbi felé dönti a mérleget, szerintem) -, aki mondta, hogy megoldások dögivel, példának okáért ott a légy (is), akinek a fizika törvényei szerint nem is szabadna repülnie össze meg vissza (ja, meg az enyéim szerint sem, hogy rohadna meg mindegyik ott hol van éppen), sőt még kifejezetten TILOS! is, és lám, de meg, még is teszi (ja, hogy rohadjon meg ott ahol éppen van), tehát ott van benne valahol valami olyan, amit ha tudnánk mi az, mert utánakutatnánk (de komolyan!), és kiaknáznánk, akkor abból lehetne sok, meg mindentől független energia, már csak úgy pélául is, mondjuk csak úgy kapásból vagy egynek. Már a legyet.

És ők végeztek még kísérletet is ezzel, illetve bizonyos 1 darab konkrét léggyel, akit vákumba tettek bele (Állatvédők ilyenkor hol mikor szárazföldi rovar kvázi víz alatti körülményekben lapátol?! Vagy csak a baszott nagy jól látszó, meg promózható bálnák számítanak amik zsírosak?!), és levegő nélkül is képes volt patent repülésre!!!!!!!!!!!!!

Hoppá, kérem szépen!!!!!!!

Mikre is képes az ember ha légy!

A fulladásos haláltusa okozta stressz megsokszorozta spirituális és hormonális szervezeti energiafelszabadítás.

Vagy csak sima súlytalanság?

Ez aztán meg aztán már tényleg minden törvény ellen van, tehát még rengeteg több benne így az alternatív energia is!

Gondolom megint csak én, mert ilyen katartikus levonások konkrét összegzésének szintjére Csiszár Apukámvilága Jenő nem jutott el, hanem helyette mindössze teljesen komolyan és érdeklődve - már úgy magához és képességeihez képest - el volt foglalva azzal, hogy teljesen komolyan és érdeklődve - már úgy magához és képességeihez képest - beszélt az emberrel ezekről a nagyreptű dolgokról, hangyányit sem érezve / érzékeltetve azok baromság szagát.

Mert ugye nem csak hogy még alapból sem kéne semmi létező törvény szerint repülnie - tehát még több megmagyarázatlan és ez idáig még feltáratlan energia lakozik ott a légy testének Bermuda-háromszögében -, de ráadásul még ugye törvénynehezített pályán, és még azon is túl - de ezt már csak én szerintem, mert riport erre nem tért ki -, még a biológia törvényeibe botlást is áthidalta, mert még lélegeznie sem kellett a tüdejével ott bent a fülledt levegőtlenségben a nagy fizikai erőkifejtést jelentő repülése közben!

Úgy hogy ebben a szegmensben még rengeteg alternatív lehetőség lakozik benne a világ globális nagy energiaproblémáinak megoldására!

No para mindenféle hitvány energianyelő olajos medvéktől!

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9327476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudományilag lehetséges. Tudod, a legyek nem tüdőznek!
Aztán, ha tesz egy röpke röppenést, már ott is bizonyítás!
Gondolom a rekordok könyvébe, sem a maratoni produkcióval kerűlhetne be!
De amúgy sem lehetséges, tehát ...
Frankón köszi a legyek légbefúvásos működését bemutató hozzáfűzésedet, ez tök érdekes.
Legalább is nekem biztosan, mert azt gondoltam, hogy azon túl, hogy ezek a legyek igazán ravasz gyerekek, azért a nagy összetett biológiájukból azért elég keveset vágok mint buta városi.
Akár hogyan is, de biztos vannak benne jó kis kérdések, már mint hogy hogyan műkszik a reppenése, csak talán nem olyan célokban meg dimenziókban, ahogy azt bácsi a reportba felvázolta, hogy most aztán ott van ezért benne az alternatív energiaforrások vulkánja.
bcyke: Én se nem a légyszaporítástól várom az olajosmaffijja fölszámolását globális értelemben. Szerintem maga fickó sem ezt akarta kidomborítani korán reggel a publikumnak. Nem kell ahhoz természettudámonyos agydocensnek lenni, hogy megjósóljuk, ami véges, az el is fogy. A prognózisa tulajdonképpen elfogadható becslésen alapúl, ha azt vesszük figyelembe, hogy akkorra érheti el a kitermelési maximumot. A fogyasztási igény, viszont nem fog csökkeni, hanem nőni fog. Ebből pedig közgazdasági értelemben vett olaj(ár) robbanás következik. Az pedig nagyot fog szólni és sokan halnak bele, mint helyi és akár globális érdekháborúk ártatlan áldozatai a közeljövőben.
Az alternatív energia is ojjan félrevezető elnevezés, hogy akár Rockefelleretől is származhatna! Anno a világ, az utóbbi 150 évet leszámítva kurvajól megvolt a nyúlós ragacsos lé nélkűl is. Azt a lóvét, amit beleöltünk új feltárásokba és fergyverekbe, hogy meg is birtokoljuk azokat, már lehetséges lett volna, finanszírozni hatékonyabb megújúló energiforrást felhasználó technológiát kidolgozni. Vagy ojjan, szállítóeszköz (B-747 és a házilégy) és egyébb energiafaló technikák leváltása, amely ésszerű arányok közé vetné vissza az olajfelhasználást.
Megdöbbentő példát is mondhatok!
A hidrogéncella megalkotója, mivel elméleti síkon kitalálta, hogy működik, fél életét a házi sufniban élte le, mindenféle támogatás és baráti együttérzés nélkűl, egész pontosan 20 évig! És megcsinálta!
Ma a Nasa viszi tovább az eredményeit. És mennyi sufni lehet még széles e világban, amit régen elbuldozereztek már, vagy éppen most világlik benne a jövő. Vagy Te is és még sokan mások is, olyan okosak, hogy tudjuk, nem kellett volnamindenkit taccsra állítani a történelemben, mert éppen kigondolkodta a jövőt.
windonia: van igazad / igazad van!
Valóban respekt a sufnis embereknek, ha másért nem elszántságukért, vagy akár fura, de varázslatos világukért (lásd postom egyel odébb a Buendía jelenségről és hozzá viszonyulásomról), aminek a működésében lakozik benne az újnak és a nagynak, meg jónak a lehetősége!
süti beállítások módosítása