Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.01.08. 16:33 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

hídember

Ez a legnagyobb!

Esküszöm ezek a fazonok az unikumok ezekben a sivár és unalmas, eseménytelen, médiagittrágós, átcsomagolásos, politikázós hétköznapokban!

A nagy és friss, orbitális mókamesterek!

Imádom őket!

Halálra nevettetnek!

Fényes nappal, délelőtt 9 órakor (mikor máskor!), a belváros kellős közepén (hol máshol!), az egyik legforgalmasabb híd (mi másét!) beleit akarta arc kieregetni!

Azért ez már valami!

Azért ez már nem semmi!

Semmi iccakai setétben lopakodás külvárosi vasúti összekötőkön!

Naná, az Északi, az tiszta életveszély!

Világosban, egyenesen, bátran!

Egyik oldalon a híd, a másikon Ő!

Illetve fülül a híd, alatta ő! Még bátrabb!

A hídberhálás viszkise!

Mint gigászi óriásnak keresi a leggyengébb pontját a két partot összekötő nagy és nehéz vasszörnynek, jól alámászva.

És erre is mondaná a miniszterelnök, hogy ebben a politikának semmi sara.

Mint az átcsomagolásokra.

Azért én egy hangyányit gondolkodnék a helyében rajta, hogy ha tizenhat évvel a rendszerváltás után fényes nappal így szalad neki a hídnak egy blankoló fogóval a honpolgár, hogy mint böszme bálnatetemet kifilézze aztat - siker esetén azért gondolom én az elhordott kábelek érintette városrészeket villanyilag, meg kommunikációlag kicsit leválasztva -, akkor milyen állapotok uralkodnak az adott országban közállapotilag, meg mentálisan.

Hogy az állam hídleszerelő polgára vajon mitől hülyülhetett el ennyire, vagy mitől érzheti magát ennyire biztonságban, büntethetetlennek, vagy mind a három!?

Én csak sárnak nevezném aztat, hogy ennyi idő alatt nem, hogy rendet nem sikerült úgy nagyjából vágni, hanem kisded csikágóikkal, kapitális és büntetlenül maradt machinációikkal, eszement macskakövön kutyauszításaikkal, polgárok hüllő lényének napvilágra hozatalával, és mindezek össze meg vissza ostoba magyarázásával itt tartunk nagyjából, hogy fényes nappal lehet menni nyugodtan hidat belezni, mert mond már mi bajom lehet belőle!

És tényleg semmi!!!!!!

A hülye közegek meg beavatkoztak egy ilyen szép, becsületes, tiszta és emberi küzdelembe!

Rohadjak meg, ha rendőrség meg tűzoltóság lennék, akkor simán sziréna néklül osontam volna ki a helyszínre, és a vásárcsarnokba belopózva, a halas pult mögé bújva néztem volna végig a hídzsigerelést!

Sőt a művelet művelésének idejére azonnali hatállyal műveleti területté nyilvánítottam volna az egész hidat, hogy hídmester nyugodtan művelhesse a műveletet, még véletlenül sem zavartatva senkitől.

Azért már csak kíváncsi lettem volna egy ilyen nem mindennapi akció végső céljára!

Hátha még nagyobb móka lett volna belőle!

Lehet, pionírnak nem is a kábelek kellettek, hanem alsó madárfogásból az egész hídat szerelte volna darabokra vagy egy hét alatt!

Meg az addig ott dekkoló villamosokat (47, 49).

Mond már!

Annyi sok építkezés van állandóan a városban, meg feltorlódás, és útlezárás.

Ha jól jön ki a lépés, akkor akár egy egész főváros beszopta volna, hogy lecserélik a Szabadság hídat az éppen szénszünetelő Jövő házára.

Vagy kell a hely a 4-es metró fúrás nélküli költséghatékony Duna felett haladó plexi alagútjának.

De az is lehet, hogy embernek a híd alól valóban csak a kábelek kellettek (na ne már messziről cipelje!), hogy azokkal a Szabadság szobrot húzza le a Gellért hegyről a legközelebbi színesfém átvevő helyre.

Ahol természetesen simán átvették volna, kilóra.

És még itt is dekkolni kellett volna a szerveknek, mert a performansz bármelyik földrajzi pontján lett volna a honi viszonyok között első fokig minden különösebb nehézség és sztárügyvéd nélkül adható és respektálható magyarázat!

Budai oldalon a tettenérésre sima riposzt, hogy kérem szépen viszi a fürdőbe, a Gellértbe, tisztogatni.

Meg hidrogénszulfidkarbonátos gyógyvízzel felületkezelni.

Tervszerű megelőző karbantartás (TMK).

Meg akkor már azzal együtt, az ott brűgölő fájós lábú nemzetközi nyugdíjas túristáknak is megmutatni, hogy láthassák, hogy ha már fájós lábbal a hegyre hozzá felmászni nem tudnak szegények úgy sem, meg rossz szemeikkel nem is láthatják lentről, akkor legalább közelről a medencében megnézhessék maguknak jól.

Végül is a Gellért azért az már egy exkluzív szálloda, exkluzív szolgáltatásokkal.

Budai várat meg már tényleg nem lehet lehozni. Habááááár?????

Tisztaság fél egészség és országimázs!

Pesti oldalon, a napnál is világosabb, hogy csak a csarnokba igyekezett díszíteni - itt a farsang lassan! -, hogy ott próbáljon a nyakára pirospaprika füzért, mert majd azzal visszaciggölve, még is csak magyarosabb a turistáknak.

Meg természetesen akkor már visszafelé is beugrik vele a fürdőbe, no akkor már nem tisztogatásra, henem úgy, szépen díszítetten is megmutatni a fájós lábú nemzetközi nyugdíjas turistáknak.

De az is lehet, hogy ahogy amúgy az egész akció alatt a feltűnést legkevésbé sem kerülve - naná az lenne csak feltűnő, ha kerülné bután a feltűnést! - vonszolja át a hídból belezett kábeleivel a Szabadság szobrot a csarnokon - mond már, ha arra rövidebb, meg melegebb! -, az egyik húsok mögül csajokat stírölő nagydarab hentes szúrja ki és veszi meg tőle a cuccot.

Jó vétel. Telekre a kertbe. Szódával elmegy!

Nem kicsi, de olcsó.

Meg szép tiszta is. Most hozták a fürdőből, felületkezelve hidrogénszulfátkarbonáttal.

Tisztára(!) megéri. Hülyének is, hát még neki!

Csak így visszafelé nem láthatják a nemzetközi nyugdíjas turisták a Gellértben, szépen, magyarosan díszítve.

Gondja neki se sok - sőt, semmi -, hiszen hoznak visznek itt mindenféle szarokat, meg már úgy is le vót szerelve, meg ő itt a húsokkal van elfoglalva, és kurvára nem tudja, hogy milyen szarok vannak a szemközti, asziszi Gellért hegybe beleszurkálva, meg amúgy sem lát ki innét oda a húsoktól, meg a faltól, meg a tűzijátéknál is sötét van amiben megint csak nem láccik milyen szarok vannak beleszurkálva a hegybe.

Csak legfeljebb majd azt a hülye paprikafüzért kell kihajítania a nyakából.

Minek az a telekre?

Úgy azért már tiszta giccs.

Színesfém átvevőnél is jön simán a patent válasz.

Na mond már, nem tudták mi az!

Hiszen fekve volt az a nagy szar, meg alig is fért be a boltba.

Aszitték, hogy valami kerti pad, vagy vaskályha, vagy ilyesmi.

Vagy csatornafedél. Á, az nem lehet, mert azt sem szabad átvenni!

Hogy szobor? Az meg biztosan nem, mert azt tudják pontosan milyen (pont mint a csatornafedél), mert hoznak nekik olyanokat sokat be valami Margit szigetről, de azokat sem veszik soha át.

Na szóval ezért kellett volna a hídattack végét kibekkelni, hogy napnál világosabban kiderülhessen, hogy az uralkodó közállapotokban az állam hídszerelő polgára mennyire is van nagyon elhülyülve, vagy mennyire nekibátorodva, vagy mennyire érzi magát büntethetetlennek, vagy mind a három.

Mennyi a politika sara, ami nincs.

 

UI:

Azt ki tudja, még akár az is lehet, hogy csak simán el akarta foglalni a hidat, politikailag, csak mivel egyedül kevesen volt a demonstratív demonstrációhoz, ezért egy merőben új, mindenkit összezavaró módszerrel, alulról próbálkozott.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7127078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása