Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2006.12.20. 22:19 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

erős kép (mi a halál lehet ez????)

Gépemen takarítgatva akadtam rá egy vagy kettő hónapja, pont a nagy utcai politikai feszülések ideje alatt egy vidéki nagyvárosunkban készített fotómra.

Ha már ember(?) legyártotta ezt a házioltárnyilvánosperformanszt ha nem is túl nagy energia befektetéssel gondolom - mert az ilyen az csak úgy magától, meggyőződéses ihletlendülettel jöhet, csak úgy magától kiszakadva -, akkor már asszem én is megosztom tovább a nagyobb világba, már csak azért is, hogy hátha valaki meg tudja mondani nekem, hogy mi a halál lehet ez úgy eleve már csak úgy magában is, meg hogy ha az már megvan - ha az egyáltalán kell hozzá - akkor hogy mit is mondhat ez ebbe a világba bele a benne lévő mondandóüzenettel, ha az egyáltalán van benne.

Kapcsolódik vajon az éppen amúgy mindig aktuális politikai lakossági elmeállapothoz?

Semmi ilyenhez nincsen köze, csak mindössze egy boncmester az erkélyen tanítja kötélremászni az iskolai tornaórára a gyereket, és mivel keményen edzenek, ezért az esőben se mennek be, és hogy a villámtól védettek legyenek kellenek a láncok kvázi villámhárítónak, ja és kintfelejtették még valamelyik tavalyi nemzeti ünnep alakalmából a zászlót?

Betörésvédelem?

Így hozta össze az univerzum egy mindent bestokizó kisnyugdíjas, lakásba már nem férő kacatait az erkélyen, hogy így ha kidobni már úgy sincs szíve, legalább bent ne ijesztegessék azok őtet? Ja, és a zászlót ő is kintfelejtette.

Fóti filmgyárból lenyúlt Mad Max 8. Harc a pannonia horda gyógyvizéért - zászló nem kintfelejtett - film díszlet?

Az egyszerűbb gondolkodás végett, ha nem annyira jól lehetne látni a képen, akkor az installáció darabjai

  • magyar zászló
  • koponya
  • láncok
  • akasztófa kötél hurkolva és lógatva

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3123596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilyesmit láttam én is Kelenföldön egy lakótelepen, annyi különbségel, hogy ott az egész erkélyt betakarta egy trikolor - valószínűleg nem kevés fényveszteséget, ámde maximális nemzeti öntudatot okozva a lakóknak :)
Hát persze, ilyen, illetve bocs, azért nem ilyen, hanem szolídabb cuccokat a témában láttam én is már párakat, de azokra azért már fel sem kapom a fejemet!:-)
Zászlók, kínai(!) karácsonyfaizzósorból kiügyeskedett jelképek meg ilyenek, azok már simában mennek, ha valakinek ez pálya, hogy az év 365 naján üzen a világnak öntudatosan ilyen kollázsokkal, hát tegye.
De azért valljuk meg ez már azért más "minőség".
süti beállítások módosítása