Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2006.12.06. 21:09 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

intézkedésgyorsindoklásmagyarázáskommunikációsszisztéma

Mostanság kezd bennem ez is lecsapódni, hogy már jó sok jó hosszú ideje, politikai oldaltól, éghajlati fekvéstől, derékszögtől, pártreferenciától, évszaktól, és még minden ilyen egyéb hasonló determináló befolyásoló tényezőktől független, mondhatni ciklusokon átívelően (politikai választási ciklus: világegyetem általános egyenértékes központi igazodási mértékegysége) igen hasonlóan ugyan olyan gyorsan, ugyan úgy indokolnak és magyaráznak meg minden intézkedéseket (megnyugtatóan), amik valamilyen módon mínuszba viszik a közönség szervezetét mind lelkileg, mind anyagilag.

Ez meglátásom szerint nagyjából 10 millió lakosra vetítve nagyjából a következő képen néz ki (állítólag).

  • 6 millióra kapásból nem vonatkozik. Eleve és alanyilag. Már az Arany bulla óta. Ja és nem is fog. Eleve. Soha. Semmi ilyen.

Nem fürdik el annyi gázt, nem fűt annyi vízzel, nem iszik annyi olajat, nem olyan a bőrszíne, nincs annyi arab verseny telivére, eleve kisebb az egy főre vetített  lakóingatlana mint a Visegrádi vár.

  • 1 millióra nem kapásból, hanem csak kis utánagondolás után nem vonatkozik.

Indokok kb. hasonlóak mint előbbiekben, csak valamivel összetettebbek, mivel hogy nem rögtön látszanak, hanem azért kicsit utánuk kell azért gondolni.

  • 1 millióra ugyan vonatkozik, de kompenzálva lesznek, és a kompenzáció révén ugyan ott lesznek, mint ahol annak előtte, tehát ők is megnyugodhatnak, mert kvázi rájuk sem vonatkozik így logikailag. (csak még több kis utánagondolás az utánagondolásnak)

Itt vannak bonyolult számítási képletek, mikben szerepelnek az SI rendszer összes mértékegységei, az atom fizika, az asztrofizika, a genetika fogalmai, valamint mindent el kell osztani mindennel, és mindenkit meg kell szorozni mindenkivel (de lehet fordítva is), és a lényeg hogy a végeredmény mindig az aktuálisan valahányad része legyen az aktuálisan aktuális mindenkori öregségi nyugdíj kétszeresének az egy főre két háztartásban jutó légköbméternégyzetének.

  • 1 999 995 szintén vonatkozik, de kompenzálásuk révén, még sokkal jobban is fognak járni mint ahogy annak előtte voltak.

Számítási metodikát lásd fentebb. Annál bonyolultabb már úgy sem lehet, hiába is kapnak vissza egy valag pénzt az érintettek.

  • 5 emberre teljesen jogosan, minden fentiekben említett kedvezmény lehetőségének figyelembe vétele után is vonatkozik az igazságos és méltányos közteherviselés jegyében.

 

Arról, hogy ez az intézkedésenként érintett 5, azaz öt (betűvel kiírva) darab ember állandóan ugyan az az 5, azaz öt (betűvel kiírva) ember, vagy a jól át gondolt kormányzati intézkedéseknek köszönhetően azért folyamatosan randomozva változnak, ezt adatvédelmi okokból természetesen úgy sem lehetne megtudni.

Végül is jogállam (ilyenkor), vagy mi a fene. 

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2521427

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: monster golf swing manual 2017.10.04. 02:14:22

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.