Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2006.12.05. 11:41 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Titkosügynökök sugárvédelmi belső öltözéke (garatatletatrikó,nyelőcsőzokni, gyomorkabát, ilyenek)

Hát valahogy pörög itten még mindig ez ügy, rágjuk mint gittet, de nem baj szerintem, mert olyan jó pofa hülyeségek jönnek ki belőle, amikkel csak el lehet viselni az ilyen amúgy gusztustalanul komoly és véresen vérremenő elszomorító ügyleteket, a kis mosolyokkal, ha vannak.

mcbuddha kolléga hasznos és tanulságos kommentje a szusibár a polónium 210-re, lökött megint egyet vásári lökdösősbika játékként a történeten, mi indukcióra kicsúszó indukció szerinetm egy komment kommentnél többet hozott ki belőlem, talán megint egy postra valót.

Ebből is látszódik, hogy én csak az események kapcsán médijajilag átlagra gyúrt űrturista vagyok ebben az atomfizika, meg sugárbiológia témában.
És ez a jó ebben a játékban, hogy olvasgatva egymást, ki kicsit előrébb van tudásilag, vagy eszébe jutnak szempontok amik újak, azért így közösen jól kibontódnak, meg egy láncra fűződnek a témák!

Tanulság, hogy bácsik, akik titkos ügynöknek öltöznek, akár télen, akár nyáron, ne csak a külcsínre és nemfázásra adjanak, hanem a belbecsre is, és húzzanak szájsálat, garatatletatrikót, nyelőcsőzoknit, gyomornagykabátot, bélpulóvert és használjanak ánuszdíszzsebkendőt, mert így gyakorlatilag az egész emésztőrendszerük, amin halad végig a polónium 210, megfelelően van bélelve az átsugárzásos átsugárzás ellen, és mindezen belső ruhatárukat tartsák szigorúan magukban a gyanús elemekkel folytatott gyanús étkezéseket követő 139. napig!


Mondjuk célszerű nevezett öltözetet a nagy sportszergyártók, meg outdoor cuccokat fabrikálók legmodernebb kollekcióiból összeállítani, amik a meleget (meleg tea bélben és polónium) benttartják ugyan, de a levegőt és a párát kiengedik (lélegző ruházat), mert így azért valahogy csak-csak megoldott a tápanyagfelszívódáson alapuló emésztéses folyamat is, hogy nehogy már a belülről tökéletes és divatos sugárvédelembe öltöztetett delikvens simán éhen haljon, mint egy belülről sehogyan fel nem öltöztetett szerencsétlen etióp, aki ráadásul még csak nem is kém. És valljuk meg az sem túl elegáns és kényelmes, hogy holmi gagyi kiültseggű négycsíkos volt coccialiataországi sportklub melegítőjében (otthonra már mackóba átment) tocsogjon nem tökéletes felszívódásképes állapotban ott bent az összeesküvéses gyomorban a birkaperkelt a tejfölös ubisalival. A zizegős kínaipiacos joggingról meg már nem is beszélek, mert az kész akusztikus bukta akcióban.


Ha öltözet nem túl sokáig hordódik bent, akkor még mosása is viszonylag egyszerű, elég csak mosószappant szopogatni, vagy fékezett habzású mosóporral dúsítani az étkezéseket időnként, probléma semmi, mert az egész tápcsatorna lefedettsége révén, ami így a szájban kezdődik, ízeket sem érez a delikvens.
Ha kollekció huzamosabban hordódik sok potenciálisan veszélyes étkezési lehetőség miatt, akkor a tisztítás már nehézkesebb, mivel hogy alaposabb kell hogy legyen, de ez innen már a gastroenterológia és a proktológia mosodaszolgáltatási területe.

Meg az is lehet még, hogy a tápanyagfelszívódási együtthatók kombinált változása miatt (polónium gyorsít, goratex, kordbársony, angol gyapjú lassít) a norbiápdétet is át kell pontozni, vagy legalább is az ilyen esetekre alkalmas képletekkel ápdételni.


De hát ennyi áldozatokat azért már illik vállalni egy ilyen szép és kalandos hivatásért.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1021092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása