Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2006.11.23. 16:39 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

gyííííí

Na de most már valami kis olyan ízelítőnek, amilyen félék lesznek itten ha már az asztalon a szalonna és gőzölög a tea!

 

Ez azért jó ország ahol lakunk mi itten Magyarországon, mert nem kell hozzá semmi halucinogén szer, hogy amit látsz, arról azt hidd, hogy az nincs is valójában, mert az ilyen mit látni vélsz, az olyan, hogy az még véletlenül sem lehet, csak te vagy valamilyen tudatmódosító cucc hatása alatt, magyarán haluzol mint disznó. Vagy halálközeli élményed van éppen, talán még az lehet.

Ezen akkor gondolkodtam el igen erősen, mikor néhány éve egy fáradt és sötét őszi délután menve hazafelé a Nyugati magasságában elrobogott mellettem egy rózsaszín 6-os villamos, amiből hangosan dőlt a techno, és viszonylag sok télapó valamiket lengetve táncolt benne. Hogy ez milyen promó volt, lövésem sincs, mert a fáradtságom, az elhaladás sebessége, és a látvány valószerűtlensége nem tette lehetővé számomra a pontos érzékelést.

Na ugye ha most így magad elé képzeled ezt, akkor te is komolyan elgondolkodol, hogy nem e é e élek valami kis gyorsítóval!

Pedig nem.

És ez a katartikus pont e téren, minek határvonal hatása teljesen igazából csak később csapódott le bennem, hogy igen, néha már az élet teljesen természetes valójában is produkál halucinogén rémálmokat.

És ahogy sok-sok éve nézem hogy mi van körülöttem közéletileg, médiailag, meg úgy általában...

Egyre többször.

És egyre maszívabban.

 

9 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8818536

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó fej vagy, de mé beszész oszt csúnyán itten ország világ szeme láttára?
Szia prilla!

Nemtom, de van hogy úgy érzem, adott dolgok valahogyan teljesen odaillő megfogalmazásának helyiértéke végett, nem a randaság öncélusága miatt, hanem ténylegesen az érzékelt helyzett globálpatent visszaadása végett, el kell engedni ilyen hangokat oda.
Remélem, hogy úgy összszövegkörnyezetileg, meg mondandótematikailag, meg megjelenésstílisztikailag csak le jön ez!
De mindenképpen kösz kommentet, igyekszem moderálni!
Szia bcykle!

Vágom én a csíziót, de mindemellett úgy gondolom, ha magas szinten kritizálod a világot és alkotóelemeit, (hívjuk csak így őket) és saját szubjektumodon görbült tükröt tartasz eléjük, valamiért csak csinálod és feccölöd belé az energiádat, végül is mindegy miért, neked is másért nekem is. Mindenkinél valahogy sajátosan csapódik ez le. Talán még annyira sem értvén a világot szédeleg benne, tudtmódosító szerének hatását kiegészítve vagy katartikus döbbenettől meredten hullik millió darabra az eddig stabilnak vélt illúzió képe.
Mellesleg a megfelelő helyen és összetételben használt randaságok roppant ütősek bírnak lenni, csak csínnyán köll bánni velük.
Üdv Prilla
EZER BOCSÁNAT!!!!!!
Én itten osztom az észt oszt bakot lövök rögtön a legelején, ember önérzetébe gyalogolván nickjét elírván.
Hali prilla!

Hát ha én még magas szinten tudnám!
De egyáltalán nem, és igényem sincsen ilyen, csak mindössze annyi, hogy ahogy van a fejembe valami, azt valahogyan lefirkantsam ide vagy oda.
Játék.
Ennyi.
Nézni, hogy mi van, meg mi lesz belőle. Ha egyáltalán lesz olyan, hogy valami lesz belőle.
Hogy milyen kommentek repkednek reája innen is, meg onnan is.
Ennek a blogcuccnak én pont ebben látom lényegét, hogy firkálgathat ember kedvire nyilvánosság fura varázsával körítve, játékból, annélkül, hogy koszorús nagy valaki szeretne lenni. Ha valaki olvasgatja jó, örülök neki, ha nem, hát nem.
Én minden dolgomat úgy csinálgatom, hogy dekraláltan nem vagyok semelyikben übermájer, mindössze egy őszinte, magát, illetve a maga határait benne jószándékkal és játékszerűen kereső valaki.
Azt ha magam érzése szerint elértem adott cuccban a magam által abban elérhető maximumot - ami ugye objektíve mércével lehet igen komoly minimum is - akkor nyergelek másra.
Szal igazából magáért a törekvésért, próbálgatásért, cselekvésért csinálom a dolgaimat, nem pedig az abban való elismert színvonalú érvényesülésért.
Meg talán mi lényeg még, hogy én célzottan egyáltalán nem kritikai jelleggel és éllel gondolom irkálni hülyeségeimet, hanem mindössze hatásmegörökítésként, ahogy bennem az adott dolog jött le.
Nincsen nekem semmi gondom azokkal kiket említettem, mindössze bennem, mint szemlélődőben akkor pont azokat az asszociációkat keltették.
Nem fikázni akarok, hanem csak leírni dolgokat, ahogy én látom, érzékelem és megélem őket.
Jaj mán prilla!

Ari vagy über, de azt ne hidd, hogy egy nick elírás gyalogtúrát indít önérzetem önérzetében!:-)))

De az már inkább, meg pozitíve a szervezetemben, hogy ez Neked számítana, hogy meg ne bánts, és hogy ilyen tip-top módon adsz magadra, ahogyan azt a nemzetközi diplomácia meg a kommunikációs kultúra megkívánja!
Hahó Bcyke!

Az igazán teljesn mindegy, hogy minimumon vagy maximumon pezsegsz, a lényeg az az, hogy azáltal amiket ide firkantgatsz, érzéseidet, benyomásaidat szemlélődéseidet kőkemény racionális talajon állva, bár jellegéből adódóan szubjektive, játék gyanánt, mégis valamiféle utat mutat , és befolyásolja olvasóközönségedet.
Ahoj prilla!

Ez érdekesek amiket gondolkodol itten, ez megéri, hogy fejtegessünk erről keveset!
Asszondod mutat utat és befolyásol közönséget.
Ezen én már agyaltam sokat, illetve csak méláztam varázsán, hogy mi kiszakad emberből bárhol is, az hová és merre haladgat, mint anyagtalan, hol és merre, milyen lelkekben és szervezetekben hagy és milyen nyomokat, meg ha már azok vannak, akkor azokból következően akár ismét akár még anyaggá is váló, de annál azért sokkal fontosabb lelki és világlátási, életvezetési és gondolati ok és okozati összefüggéseket.
Kb. annyira átláthatatlan egy szövevényhalmaz, mi átláthatatlanságot már igazán nem is ésszel lehet vágni, hanem valami szervünkkel érezni, mint mondjuk a karma működését.
Számtalan érdekes kérdést vet fel, amikre választ természetesen nem tudom, legfeljebb álláspontom, nézőmódom van benne.
Hogy ha valaki nem kötelező tananyag alaptantervbe illesztve eszi-nem eszi elszámoltatós alapon, akkor mennyire kérhető számon gondolatait kifejező írásbeli termékével elkövetett felelőssége, ha az egy teljesen normális és objektív mérce alapján is egy rendesen nyírt focipályán van bőven bent?
Ha egy klikk mindössze, hogy na ezt a parasztot én ugyan nem olvasom, akkor kérdés e ez?
Lehet e útmutatásnak nevezni hangulatok visszaadását?
Ha már valaki kajol egy stílt a saját alapjaiból kinőve, akkor azt ha ezt a cuccot adagolja ő saját magának bárki szöveges gondolataiból, akkor lehet e befolyásolásról beszélni?

Meg ilyenek még hegyekbe.

A többit tedd fel Te!
Igen, minden amit cselekszel, gondolsz, mondassz az befolyásol. Sőt sztem a nemcselekvés is cselekvés, azzal, h nem olvasok egy két "bunkó" költőt még nem sok jót tettem magamért. Az hogy ezt kajolják még nem jelenti azt, hogy tudatosan csinálja, most éppen ez teccik, holnap meg mán más... Ők jönnek mennek, Te ehhez képest állandóbb vagy. Ők olvasnak téged és mivel az emberek nagy részének nincs konkrét világképe, esetleg véleménye az van mindenről így nehéz feltételezni h nem befolyásol az amit valahol olvasgatnak akár rendszeresen. Így felelősség is van. Ja persze elsősorban az olvasó mint egyén felelős önmagáért, de ez már kicsit utópisztikus, akkor amikor mindíg valaki mást okolunk jo vagy jobb sorunkért, vagy ha nincs épp ügyeletes bűnbak akkor a körülmények is alkalmasak betölteni ezt a nemes szerepet.
süti beállítások módosítása