Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2006.11.23. 10:13 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

belecsapás lecsóba

No hát elkékült ez is egyszerre csak már valahogy, úgy összeállt érdekesen, valami alakuló folyamatban míg kikerült ide, oszt majd meglátjuk, hogy mi lészen belőle.

 

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2918422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia Bcyke!
Örülök, hogy megnyílt a világod előttünk!!!!! Legyen benne nagyon sok örömöd! És mindenkinek, aki megnézi az alkotásaidat, elolvassa gondolataidat.
És külön megtisztelő, hogy a legjobb online barátomnak én írhatok elsőként a blogjába!!! És az is jó, hogy sosem írtam még senkinek sem a blogjába:-)))) Szóval ez a szuper, első blogírás, sok szeretettel!!!
Puszi,
Piroska
köszönjük, hogy ezt is megosztod velünk!!!!
én sem írtam még soha blogba:-))) (max. emlékkönyvbe de az is nagyon régen volt!!:-))
kívánom hogy nagyon sokáig müködjön és írjuk tele!!
Csak összejött ez is!
Sok érdekes képet kérünk.
Kyga
Köszi!
Tudtam én mindig is, hogy a papeszos spanok aranylábú gyerekek!!:-))
Niccsen papeszom, "talan" vagyok csak komázom őket. És aranyból sincsen csak cérnából, aranycérnából, de szertném ha a helyén maradna. Végre nyilvánosan is sziporkázhatsz.
Jaj, bcyke!!!! Rózsaszín villamoson alsógatyás télapók???? És milyen jók a mutatószámok, hogy még Te is benne vagy a Reach%-ban!!!! Bár igaz, hogy az sem maradt meg, hogy mit promóztak, de az már kit érdekel!! Ügyfél megvette, médiás jól eladta, járókelőt elrémisztette, mindenki nyert a dolgon, neeeeem?:-)))
És micsoda emlékeztető mechanizmus!!! Még most is emlékszel rá!! És micsoda utóhatás???? Hogy ennyi idő múlva blogban felemlegeted, és majd jön valaki, aki rájön, hogy hopp, ez xy termék volt, és akkor itt és most mégtovább növeltük az elérést!!!:-))))
Ja, de azért valamit ellőttek, mert a hatás az megvótt, csak akkorára sikeredett, hogy esélyt nem adott az üzenet átjövetelére!:-)
Habár lehet, hogy ez a projekt lényege, hogy az attack után jó pár év emésztési időt hagyva a mély tudatalattimban, rám küldik mégegyszer az egséz színessuhanósvillamosostechodübörgődenszelőtélapó genget, és akkor már nagyon várni fogom, hogy meg tudjam mi is ez, mi ennyi év óta értetlen lappang bennem!
Hacsak nem túl gyors még mindig a szisztéma, mert még mindig nem emésztődött a felfoghatóság szintjére.
süti beállítások módosítása