Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2011.12.03. 11:36 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Interkontinentális fordítókorong, az bazdmeg': galaktikus bumeráng!

Kormányzati portálon akkor éppen / pont most nyitótéma, hogy a cél egyenesébe éppen beleszaladt már a Nemzeti Lovas Stratégia (is), és a korábbi kormányok többszöri "ló üggyel" való cselekvés nélküli foglalatoskodásai után itt most csak a miniszterelnöki megbízott munkájától függően lesz átszakítva a célnak a szalaga, ami így nem magáért valóan minden három ló mellé létrehoz egy munkahelyet, vagy minden munkahely mellé három lovat.

Nemzetgazdaság alapvető problémája, foglalkoztatottság kipipálva: hiányzó munkahelyek száma osztva hárommal mennyiségű darab ló behozatala.

Többet egy darabbal sem, mert akkor már munkaerő hiány, gondozatlan lovak, állatvédők, stb..

+/- 1 tehén, de az egy másik stratégia

Természetesen elkötelezettek amellett is (tehén), és minimális indítási pont a nemzeti tantervben való megjelentetés, oktatás révén biztosított folyamatos felszívódás megalapozása.

És mivel ilyen munkahely/ló relációban és egyéb hasonlóan fontos összetételű dimenziókban a jövőt nem találgatni, hanem tervezni kell, így mélytengeri merülés gyanánt lehet konzultálni (természetesen nemzetileg) a Magyar Növekedési Tervről is (A Nemzetgazdasági Minisztérium az anyaggal kapcsolatos javaslatokat, észrevételeket 2011. december 31.-ig várja a sajto@ngm.gov.hu email címre!), mint legújabb, igen erős pszichoaktív hatású designer drogról.

Ez a legújabb, tonnás Matolcsy pakett odabasz.

De mondjuk melyik cucca nem?!

Olvasói beszámolója alapján sima átfutása esetén a hatása több órán át tart, de értelmi szinttől függően részletesebb olvasás és értelmezési próbálkozás esetén ez akár napokig is elnyúlik.

Ezalatt teljes szétcsúszás, ideges értetlenség, zavarodottság és elképedés érzékelhető, a hatás elmúlásával pedig teljes szétcsúszás, ideges értetlenség, zavarodottság és elképedés tapasztalható.

Meg agresszió.

Nem is kevés.

Mint okkult spiritiszta és misztikus, de még mint mentőorvos sem tudok sajnos mit kezdeni a tér és az idő, valamint az emberi tudat ilyen durva meghajlításával, amikor a logikai, értelmi  ki- és bemeneteket olyan durván kábelezik össze, hogy csak az állapítható meg uralkodó működési elvére (ökölszabály) nézve: Isten (értsd: Orbán Viktor) saját külön bejáratú titka.

Rövid, de a lényeget teljesen visszaadó összefoglaló azok számára, akik nem gyakorlott napi drogfogyasztók.

Logikát, értelmet, gazdasági és földrajzi összefüggéseket még véletlenül se keressünk, lényegét tekintve hatását nem ezeken a síkokon fejti ki, nem ilyen alkatrészek használatával operál, mint hangulati jelenség működik.

Magyarország lesz Bajorország, Baden-Würtemberg, Lombardia növekedési övezetének keleti kapuja, az észak-déli irányú „új borostyánút” egyik állomásaként, úgy, hogy Bécs-Pozsony-Budapest tengely része egy Prága-Bécs-Pozsony-Budapest négyszög ötödik oldalaként paralelogrammát képezve Kína és Új-Zéland között az északi meridián mentén ékelődve a Déli-sarki bálnavadászati iparba, mint Kelet-Európai Banán gazdasági és térszerkezeti fordítókorongként levitálva Csendes-óceáni térség külső mongóliai határának irányában diffundálva a Latin-amerikai drogpénzeket a keleti front mögé a központi hatalmaknak és egy Shit nagyúrnak a Tatuin bolygóra, a kiserdőnél balra a földúton, ott ahol a 6-os villamos kanyarodik.

 Interkontinentális fordítókorong, az bazdmeg': galaktikus bumeráng!

 

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr843433528

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hol van György? 2011.12.03. 15:53:11

A magyarok joggal büszkék forradalmi múltjukra. A magyar forradalmárok önzetlenül mennek a csatába elnyomóik ellen, jó példa erre az 1848-as szabadságharc vagy az 1956-os forradalom. Mindkettőt leverték, de senki sem tagadhatja a magyar katonák bátorsá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása