Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.12.18. 08:16 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

4-es metró mint aranybánya

Hogy ezt a 4-es metró projektet nem fedezték még fel maguknak az online fogadóirodák!

Pedig aranybánya!

Eleje talán még volt, vége a végtelenben, kettő között pedig abszolút paraméterezhetetlen káosz, a nagy kozmikus magyar black box, amiben bármi megtörténhet, meg annak még az ellenkezője is, és mindezek úgy, hogy az ég világon senkinek nincsen róla még a leghalványabb lövése sem, sem a rendszeren belül mint szereplő, sem azon kívül mint szemlélő.

Úgy, hogy millió jobbnál jobb odds, hogy mikorra mi nem készül el, vagy minden törvényszerűséget megcáfolva talán véletlenül igen, hogy a projekt melyik szakaszában éppen mennyinek néz ki majd az egésznek vége százmilliárdokban, abban mi lesz benne és mi nem, illetve az alapokhoz, sőt a bármikor menetközben történő újra számolásokhoz képest is mennyi lesz az eltérés megint csak százmilliárdokban.

Hányból hány állomásra ér oda a fúrópajzs előbb, mint ahogy az állomás készen lenne, melyek ezek az állomások, és mennyit csúsznak, hétben, hónapban, évben, forintban.

Mikor valamilyen határidőt nem tudnak tartani, akkor annak behozására milyen alternatív technológiai és költségcsökkentő újításokat találnak ki a részleges teleportációtól egészen a minden járulékos és kapcsolódó beruházások elhagyásáig.

Nem a stabil negatívumra lehetne fogadni, mert az fix, így tuti bukta a szervezőnek, hanem annak vidám változóira, tér- és időbeli mozgásaira, amik viszont tényleg jósolhatatlanok, sőt még bundázhatatlanok is.

És ez utóbbi ebben az országban már tényleg nagy kuriózum!

Sőt, ha a világ összes nagy és veszélyes bűnszervezete konszernbe tömörülve rászállna az ügyre a csillagászati extraprofit reményében, hogy minden ellenfogadást bedöntve valahogy még is elkészítessék lefizetve, zsarolva, fenyegetve, ölve ezt az egész kócerájt és így taroljanak, azok is buknának bele a csacsik mint Rottenbiller.

Így legalább szórakozni lehetne és valami kis pénzt egyéni játékalapon visszahozni.

Csak egyvalamire nem lehetne fogadni.

Hogy Gabi bá' teljesen magabiztosan, mint ha nem is ezen a bolygón élne, még sok hülyeséget fog összebeszélni az ügyben, illetve, hogy az ég világon senki nem lesz ezekért a dolgokért még egy kicsit sem seggbe rúgva.

Mert ezek teljesen biztosak. 

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr82267816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazi újpéteriánius-tótavés stílusú cikk. Köszönet érte.
Ha a végletekig leegyszerűsítjük a modellt, akkor három változót kell vizsgálnunk:
-mennyibe kerül,
-mikor készül el,
-milyen hosszú lesz (hány megálló).
Ezek az értékek egy bizonyos végállapot felé közelednek, aholis az őket befolyásoló események és körülmények menete úgy metszi egymást, hogy nincs tovább.
Ebből a következőt kalkuláltam:

2018-ra 0 (nulla) állomással 750 milliárd Euróból valósul meg a projekt.

Egy kis magyarázat. Az igaz, hogy a 70-es évek óta "építik", és még csak néhány száz méternyi alagút van meg, de a 2018 úgy jött ki, hogy beépítettem egy korrekciót az egyre gyorsuló események függvényében (ez 2015-öt eredményezett), és rászámoltam kb. 3 évet, amíg az addig elkészült alagutat be tudják temetni.
A projektet megvalósultnak lehet majd tekinteni, mert aki hülyére akarta magát keresni rajta, az hülyére is fogja keresni magát, és a végére annyira megnyirbálják az egészet, hogy akkor van kész, ha nem csinálnak semmit.
Szia Bcyke,

azt mondták itt a sarkon, hogy lehet nálad fogadni is. Itt van ez az ezres, inkább nem veszek csillagszórót. Ennyit teszek arra, hogy senki nem megy majd börtönbe, pedig de facto vagy ezerötszáz év össze is jöhetne a lyuk elkészültéig.

Mikor jöjjek vissza? 2015-ben? Nemá...
zebi,

gratula, Te modellezési technikád, még rajtam is túltesz, egészen új dimenziókat nyitva meg az ügyben!:))

De fogadnék rá bármennyiben, hogy még Te is igen messze állsz a végső igazságtól az ügyben!:))
Libretto,

bocs, de mint írtam is, erre nincs az a hülye aki fogadna, még én sem, hogy eről az egészről bárkit is még csak egyáltalán meg is kérdeznének!:)

2015 meg aztán teljesen abnormálisan korai időpont!
süti beállítások módosítása