Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.02. 22:05 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

beteg egy fasz ország

Magyar gettó.

Egy igazi beteg egy fasz ország. 

Arra, hogy indulatos politikás mókamestereknek mi lesz a legújabb, addigi ordenáré és gusztustalan ostobaságaikat is meghaladó újabb még ordenárébb és gusztustalanabb ostobaságuk - de természetesen csak addig, amíg azt is felül nem múlják még ordenárébb és gusztustalanabb ostobasággal -, legalább annyira lehetetlen válaszolni, mint hogy a kereskedelmi médiák valamelyikének mi lesz éppen a következő - már pedig következik! - legújabb nagy dobás szerű mélyrepülési ötletprodukciója.

Természetesen azért más kategória, csak a működési hasonlat.

És akkor most lehet olyan is akár, hogy vehemenciájuk mértékének vonalán a helyi vállalkozó szellemű szent anyaföld tisztítók sorban fogják ország szerte hajigálni ki a temetőkből az elhunyt mozgalmi embereket?

Villon mester szelleme rémülten leng a kötélen, micsoda nagy temető felélesztő szellemjárás.

Elvinni öreg komenisták földi maradványait sutyiban a setét éjszakák setét leplei alatt?

Nem ám csak úgy kiásni és szétdobálni, mert az is szarember cselekedet, meg mocskos komoly egy gyalázás, de akkor még ugye talán vissza lehet temetni, és akkor ugyan úgy szennyezi a haza talaját a vörös hasadóanyag!

És ha már elvitték, akkor mit csinálnak vajon vele????

Csak simán elhajigálják, mondjuk egy szeméttelepen, mert szerintük odavaló?

Vagy nem csupán kidobás van utána köpéssel, hanem még izgatottan sutyorogva  jó pár cimborát odahívva, hogy fúúú milyen bizsergetően bitang izgalmas, mocskos Kádár koponyájával - mecsoda nagy trófea, nagy idők nagy fasz tanúinak - focizunk kiskapura (kapufák is ő lesz!)!

Vagy aszongyák, hogy az öreget még levisszük Sződre, hogy legalább annyi haszna legyen a hazának belőle, mint a lakópark és/vagy hipermarket építés miatt földi maradványostól - pedig költöztetők mindenre figyeltek! - kicuccolt öreg, használaton kívüli váci temetőben nyugvóknak, akik a nagy figyelemnek köszönhetően a szó szoros értelmében testükkel vesznek rész a hazai árvízvédelemben halottaikban a töltésbe átpakolva (és ez csak az ÁNTSZ-nek nem tessék!)?

Vagy elrejtve rájárnak majd valami féle újfajta politikai feketemisékhez használva a maradványokat, vörös csillagokat hugyozva beléjük újra, meg újra, meg újra, tomboló bosszúálló révületbe hullva, aberrált extázisban mindannyiszor lelkileg jól kielégülve?

Ez a beteg rítus fogja tartani az erőt az erő sötét oldalában, valamelyik politikai oldal oldalának oldalában (széliben, ami jön beljebb egyre)?

De szerintem akár még az is simán sanszos, hogy valakinek/valakiknek (magán személy közjogi, politikusi pozícióban, párt) a háza/házai (magán, pártszék) ki lesz szórva + patent szöveg felfestés jól odalopódzva, esetleg nyilvános rendezvényen behajigálva hozzá/neki tojás/kő helyett.

Vagy csak valami magányos hülye performanszozott magában?

Mondjuk akkor magányos hülyék, mert ide azért többen kellenek.

Persze elítéli mindenki ezt aki politikus.

Sőt, nem is politikai, hanem kegyeleti ügyként kezelik!

Ja, Kádár sírját lerabolni május 1.-én, kicsit grafitizni a munkásmozgalmi panteonban, ez erősen és kizárólagosan kegyeleti történet, más áthallás egy leheletnyi sincs benne!

Utcai zavargások sem politikai cuccok voltak, hanem népegészségügyiek, olyan egészséges testmozgásiak, kihívás napiak, város melyik részén áll össze legtöbb zavargó.

Szal ítéli el erősen mindegyik darab politikus, meg mindegyik párt, meg mindegyik oldal.

De senki nem köp fel és áll alá egy néma percre megemlékezve arra, hogy vajon mi a szarért uralkodnak ebben a baszott országban ilyen beteg állapotok!

Egy rövid mondat erejéig sem hangzik el az, hogy hát-hát, igen-igen, jajj-jajj, ha közvetlen nem is vettünk részt ebben a gyalázatos ásatási attackban kezeinkben ásót fogva, de azért az elmúlt tizenhét évben toltunk bele annyi szart a légtérbe, hogy áttételesen benne vagyunk mi is ebben a légüres levegőtlenségben, hogy egyesek a normalitás oxigén hiányától és az általunk felülről terjesztett veszettség vírustól fertőzötten ilyen hülyeségeket cselekszenek!

Már rendesen hiányzik feltételes reflexből Szijjártó mókamester magas homlokából gyorsan kiboruló iránymutató egyen ész, hogy ez egy átlátszó provokáció, miután az SZDSZ majális rendezvényre cuccoló büfések kisbaltákkal és bozótvágókkal  zavarták el a Hajógyári szigetről a békés Jobbik-osokat, utána büfés-dzsungelharcos eszközeikkel felszerelkezve átszublimáltak a Fiumei útra, és kihantolták Kádár sírját, hogy ezzel is növeljék és tereljék a feszültséget a jobb oldalra, igazi pontot rakva bal liberális büfés gerillaharcukra.

De ha meg ez nem, akkor biztosan a Thürmer, mert gyanúsan csendben volt már jó régen, sőt nem is durvult egyáltalán soha, már mint fizikailag - dumában a fárasztás azért volt durva - , és most tört ki teliholdkor a vörös vérfarkas belőle, ki felfalja a mozgalom ősét!

Vagy a másik oldalról egy indító riposzt a másik szélire.

Én látok ebben a vonalban azért még bőven perspektívát!

Ez a sírrablás csak egynek volt jó, meg durranás, kezdésnek, hogy még pár körben lehessen így még akciózni temetőkben.

De a világ gyorsul amúgy is, politikai harci eszközök durvulnak amúgy is, ez hamar lassú módszer lesz!

Politikai marketingesek beizzítják a Leonardo projektet, minek keretében az ellenoldal elhalálozóit már a proszektúrákról lopkodják szimpatizáns szabadcsapatok el, de természetesen csak a szent anyaföld szent állagának védelmében.

Aztán jön az ezt is beelőző projekt, a Kóma program, ahol már a műtőből sem kerülnek ki az ellenfelek az operáló team-ekbe beépülő renegátok miatt.

És így tovább.

Az, hogy a temetőkben meg már végkép mindenki azt csinál amit akar, az meg már nem is téma.

Végül is ez a történet köz- és vagyon biztonságilag is teljesen rendben van!

Hiszen a Fiumei úti kis temetőcske nevében a Nemzeti Sírkert jelző az semmi, ott nyugodtan lehet ilyeneket csinálgatni zavartalan, akár csak bármelyik faluvégen.

Ennyi erővel akár még a Batthyány mauzóleumot is ki lehet talicskázni fényes nappal onnan!

Csak ugye rá kell tenni a helyére a mécsest világítani örökre, hogy az őrök lássák, mert akkor nyugodtak, hogy minden a helyén van vizuális távellenőrzéssel, és aludhatnak tovább!

És akkor meg híradóban igazgató asszony meg két pofára mondja, szinte mentségként büszkében tolja, hogy mekkora nagy baszott nagy járőrözés meg folyamatos razzázás van ottan bent!

Ja, de akkor még nagyobb gáz, hogy a sírok, elmondása szerint szinte emberfogású őrzése mellett, azért egy kisebb ipari munkát vagy hatan leabszolváltak!

Biztosan nem vágják ki igazgató nőt, legfeljebb jól nyakon a nyugdíjas portás öreg temetői macskáját!

Amúgy javasolnám, hogy lebukásuk esetén alkalmazzák garázdákat a sírásók továbbképzésére, kultúrált és csendes munkavégzés ügyben!

Ha már pártfőtitkár, meg panteon ami munkásmozgalmi, akkor biztonsági őrök stabilan hozzák a pangás éveinek legendás múzeumi őreinek legendás színvonalát, olyan örök Markos-Nádas kommentként, még a Szépművészeti állványos nagy képrablásos mókája alapon, hogy asszongyák, hajnalban látták még, hogy mécsesek világítanak a síron.

Ja, meg gondolom "hallották a szirénát" is hozzá, mert azok már a rendőrök voltak.

Vagy még sírrablók dolgoztak bőszen a szép és költői temetői hajnali setétben, csak azért valamivel ugye világítaniuk kellett.

Sőt akár még az is lehet, hogy szalonnát is sütögettek, mert a nagy márványlap emelgetések meg földkiemelések közben ugye jól megéheztek korai reggelire, amivel még virtusosabbra spilázták a nagy és kivételes hőstettüket, hogy szarember sírján még tüzet is raktak jó zsíros bosszú tornak.

Zseblámpájuk meg jó a riasztásnak, mert a "Somosi azt monta". 

Mondjuk ez azért valahol tetszik, hogy a Budapesti Temetkezési Intézet ZRt. halálában mindenkit valójában egyenlővé tesz, hiszen nemzetünk legnagyobbjainak síremlékét ugyan úgy lehet hordani el, mint akármelyik közpolgárét, mert egy korábbi televízió műsorban már kinyilatkozta nevezett műintézmény jogásza egy komplett síremlék észrevétlen! kihordása kapcsán, hogy a cég nem tartozik felelősséggel a temetőkben lévő ilyen apróságokért!!!!!

Most pedig rajta, kezdőthet a nagy és orszégos pörgés a témán, meg annak kapcsán mindenről ami csak belefér!

Mindenkinek ízlése és elmeállapota szerint gurulhat össze meg vissza a gyógyszere.

Vagy kettő darab hétig.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8166463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egeszen addig jo, hogy "kacatvilag - beteg egy fasz"
Na de azé' má' az is legalább valami, legalább is nekem, aki egy nem nagy igényű fasz valaki!:))
Meg gondolom akár még tovább is lehetne jó, ha úgy kezdődne "kacatvilág - végre egy egészséges"
Azért is, mert más tömegyilkos politikusokat, akik dettó ugyan azt csinálták, mint Kádár János szentként tisztelnek egyesek. Pedig Vajk, azaz I. Pityu nem volt sem államalapító, sem jó ember. Egy hatalomvágyó tömeggyilkos szadista volt, aki szintén külföldi hatalom erjével egy idegen ideológiát erőltetett az országra.
süti beállítások módosítása