Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2006.12.26. 19:35 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

gummimaci

Nálam most valahogy ez a legmelegebb.

És nem azért,mert végtelenül ostoba, hanem mert valamit nagyon leképez kis hazánk felnőtt(?) lakosságának bizonyos rétegeinek szellemi képességeiről és ízlés világáról, kik eztet zúzzák telefonukra, hogy ne csak sima csengőhang fityegjen rajta.

Ja, és nagyon büszkén.

Hogy mecsoda egy gyöngyszemet leltek.

 Igazán eredetit.

Mert ezt nem csak a 15 év körüli korosztály (habár ez szerintem még ott is gáz kék, hogy legyen) húzza le magának emelt díjas sms-ért, hanem sztem garantált a sikere "szocreál" körökben is: eccerű magyar user kínai piacról kevert betűs brandekben megasztárnak öltözve lakótelepi szoliból barnára kűdve magas fokú öntudattal.

Valamelyik csatorna valamelyik ilyen szarokat reklámozó reklámja szerint ez az új magyar világcucc.

Ja.

Gondolom valami olyan faszságra hajaz e pozíciójában mint az a szintén gigantikus motoros béka, vagy mi a szar. 

 

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1524446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mert ez vicces! nemcsakhogy százan feltöltötték a youtube-ra, de már remixek is vannak, tessék csak böngészni:

www.youtube.com/results?search_query=gumimaci&search=Search

te vagy az ízlésficamos, hogy nem látod át e projektnek a nagyszerűségét. meg én is, persze, mert én sem
de sose mondd, hogy nincs lejjebb, mert van www.fulesmacko.hu/

ráadásul voltam fellépésén is: egy átlagos srác fejére húzott egy macijelmezt, kezére is ugyanolyan barna kesztyűszerűséget, és így nyomott 5-6 számot fullplayback, azaz egymaga a cd szólt, semmi élő, csak egy kis standard átvezető próza a számok között

aki a gyerekek lelkét ilyen szarral mérgezi, annak szívlapáttal kenegetném a hátgerincét három műszakban

köszönömhogy
Á, az én már olyan buta nem vagyok, hogy aztat gondolom, hogy ennél, illetve bármi éppen látott/hallott aktuális mélységnél nincsen még lentebb is!:-) Ebben a politikai meg médijaji, meg úgy általános itten lévő közegben??? Sőt, már valami perverz önkínzó katasztrófaturista attitűddel pillázom is meg őket, az aktuális negatív csimborasszókat, ahelyett, hogy tévét, notebookot azonnal eldobva, szememet és fülemet befogva szaladnék minél messzebb el,elbújva valami jó nagy fedezék mögé. Sőt,még momentre, produkció formájába kicsúcsosodó vízválasztólelkifelismerésre is emlékszem, mikor ez, már mint hogy olyan itt nincs hogy már nincs lejjebb: RTL SZTÁRBOX!
De legalább most már szervezetem villámgyors evolúciós védekezőmechanizmusa csak egy félmosolyt hegeszt szám szélére, komolyabb idegrendszeri tünetek nélkül.
Azért én vallom, hogy magára valamit is adó állampolgárnak, igen is legalább ilyen szintig képben kell lennie ezekkel a mínuszos atomcsapásokkal, mert különben esélye sincs, hogy patent mód értelmezze a közeget ahol működik. És ez ugye akkor már evolúciós túlélési problémákhoz vezethet.

Ja, és tényleg, fülesmackómester is ott van még lentebb!!!:-)))

lantos norbert 2007.03.20. 12:18:31

hol lehet letőlteni?
ez asszem a porkolt.hu-ról lett ideágyazva, de ha Ern0 kommentjében lévő keresést követed akármelyik videomegosztón, szerintem akkor is megtalálod
süti beállítások módosítása